Ten Xerapol skutečně zafungoval pěkně a většinu škárbanců dokonale rozleštil. Takže spokojenost. Co nebylo asi úplně štastné řešení je to, že jsem tím chtěl rozleštit i pár škrábanců na vrchní straně vysílače, což se povedlo, ale zůstal tam takový lesklý flek, který mne ve výsledku mrzí víc, než ten původní škrábanec. A stím už asi nic neudělám. Nebo ano ?
Registrován: 19.9.2005 Příspěvky: 260 Bydliště: Brno, Velká Bíteš
na plastu je to víc vidět, to bys musel vzít celé. Zkusil bych pro ochranu vystřihnout ochranou folii co je na tablety. Jsou velké, tak se z toho něco vybere. Z číny za pár peněz.
ještě se na odstranění škrábanců dá použít jako nouzovka i zubní pasta, ta to taky jemně bere..
Lesklé fleky na černém plastovém těle mc-22 by se daly vyřešit i nějakým přelepem matnou fólií, třeba jen nějakým pruhem či obdélníkem. Něco jako např. toto: https://rcstudio.cz/cs/doplnky-tuning/1 ... nis-e.html. Původní vysílač taranis-e je na částech horní strany v barvě kovu, to se mi moc nelíbí, brácha má na tom nějakou tuto fólii (buď tu matnou nebo imitaci carbon) a vypadá to dost solidně.
Uživatelé procházející toto fórum: Standa Stuchlý a 15 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru