Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 582 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 22.01.2018 15:23 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 733
Bydliště: Nové Město na Moravě
Ahoj Petře,

no jakou bych měl mít ? no přece tu nejkrásnější - https://rcstudio.cz/cs/horus-x10/418-fr ... nstvi.html

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 22.01.2018 19:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4956
Bydliště: CA
SuperMUF píše:
Ahoj Petře,

no jakou bych měl mít ? no přece tu nejkrásnější - https://rcstudio.cz/cs/horus-x10/418-fr ... nstvi.html

Napíš Jankovi do RC Studio.... Veď ak si to kupoval u neho, tak ti manual pošle....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 23.01.2018 9:31 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 733
Bydliště: Nové Město na Moravě
Ježíšek mi naježil vysílač ale kde byl zakoupený se nepochlubil ... zjistím, buď je z eMotors nebo z RCstudia ... nikdo jiný mě nenapadá ... návod mám na FRskyOS

aby bylo jasno, nemám nejmenší problém pracovat s OpenTX ( alespoň v tom rozsahu, který od vysílače v tuto chvíli čekám ) - už i zkouším přetahovat modely z Taranisu do Horuse přes Companion, to vše je cajk ... jen si chci ujasnit, nějaké speciality ohledně ovládání ... rychlý skok do servomonitoru a podobné špeky ... třeba tak jak to je v dokumentaci FRskyOS to v OpenTX nejde ... ale pravda, za okny sníh a třeba na to přijdu sám, myslím, že celý můj požadovaný "návod" se vejde na 1x A4 kde polovina stránky bude fotka rozložení tlačítek

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 23.01.2018 15:42 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 733
Bydliště: Nové Město na Moravě
Už vím co mi totiž přijde divné ... zkuste posoudit sami ...

mám na Horusu OpenTX 2.2.1 a mám i Companion 2.2.1

nanečisto si hraju s Companionem a tam mi chybí ten horní řádek ikon ... na vysílači ho mám ... nastavení je stejné ...

viz obrázky


Přílohy:
horus-scr.jpg
horus-scr.jpg [ 64.83 KiB | Zobrazeno 1513 krát ]
CTyNVNxWEAA1bI7.png
CTyNVNxWEAA1bI7.png [ 21.65 KiB | Zobrazeno 1513 krát ]

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 24.01.2018 15:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4956
Bydliště: CA
SuperMUF píše:
Už vím co mi totiž přijde divné ... zkuste posoudit sami ...

mám na Horusu OpenTX 2.2.1 a mám i Companion 2.2.1

nanečisto si hraju s Companionem a tam mi chybí ten horní řádek ikon ... na vysílači ho mám ... nastavení je stejné ...

viz obrázky

Teraz som to pozeral.... horný riadok je editácia krivky - ikony nezobrazuje ani v rádiu....
Spodný obrázok máš editáciu kniplov....
... ale pokiaľ porovnávam ver 2.1.x a 2.2.x ... potom musím povedať, že tá nová verzia je na tom podľa mňa horšie....
Teraz ma trochu dostalo pomenovanie GVAR.... stará verzia tuším 6 znakov, nová tri ???
To snáď nemyslia vážne. :!:
Toto je ver 2.1.1 - názvy GV sú relatívne zrozumiteľné...
Příloha:
Snímkagv1.PNG
Snímkagv1.PNG [ 10.86 KiB | Zobrazeno 1416 krát ]

To isté v novom šate ver 2.2.1 - pochybujem, že si spomeniem čo som to chcel nastaviť.... takže to asi nebude krok vpred.....
Příloha:
Snímkagv2.PNG
Snímkagv2.PNG [ 12.85 KiB | Zobrazeno 1416 krát ]

...a nemyslím, že by bol problém s voľným miestom na SD karte

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 24.01.2018 16:36 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 733
Bydliště: Nové Město na Moravě
Dobrá, možná jsem udělal rychlý screenshot a trošku jsem si neuvědomil, že jsem jinde, chtěl jsem co nejrychleji demonstrovat jak to tam chybí ... moje chyba :(

myslím prostě že v Companionu 2.2.1 nejsou tyto horní ikony ... viz obrázek ... nemohu si mnohdy hrát s živým radiem a tak jsem si zvyknul z doby kdy jsem se učil na Taranisu X9D+ že to honím cvičně v Companionu - a teď se tam trošku ztrácím :(


Přílohy:
2-CTyNVNxWEAA1bI7.png
2-CTyNVNxWEAA1bI7.png [ 32.61 KiB | Zobrazeno 1406 krát ]

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 24.01.2018 16:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4956
Bydliště: CA
SuperMUF píše:
Dobrá, možná jsem udělal rychlý screenshot a trošku jsem si neuvědomil, že jsem jinde, chtěl jsem co nejrychleji demonstrovat jak to tam chybí ... moje chyba :(

myslím prostě že v Companionu 2.2.1 nejsou tyto horní ikony ... viz obrázek ... nemohu si mnohdy hrát s živým radiem a tak jsem si zvyknul z doby kdy jsem se učil na Taranisu X9D+ že to honím cvičně v Companionu - a teď se tam trošku ztrácím :(

Neviem teraz, čo máš na mysli.... Daj obrázok, kde to chýba....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 24.01.2018 17:35 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2009
Příspěvky: 733
Bydliště: Nové Město na Moravě
Viz můj předešlý příspěvek - ty ikony v horním červeném řádku ( ohraničené zelenou elipsou ) - nebo Ty je v Companionu máš ?

_________________
Proxima II,RC-f SU-29,TornadoXX,RCEK Q10.1+Elan,EPA/ESA A6M3+Hacker MIG3,Robbe Pitts S12 EPP,HC T-45 EDF EPO,ACES Combat IL2+KI-64* EasyCopter Collibri 4.5 PRO*
Futaba T10CP FASST+35MHz+ASSAN* http://www.rcalbum.com/index.php?sum=743&a


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 24.01.2018 22:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4956
Bydliště: CA
SuperMUF píše:
Viz můj předešlý příspěvek - ty ikony v horním červeném řádku ( ohraničené zelenou elipsou ) - nebo Ty je v Companionu máš ?

Ja to nemám ani v rádiu, ani v Companione....


Přílohy:
heron cur1.PNG
heron cur1.PNG [ 109.55 KiB | Zobrazeno 1311 krát ]

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 25.01.2018 9:41 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2012
Příspěvky: 691
Bydliště: Jemnice
Obrázky: 2
Jestli ti chybí ikony v Companion, tak možná nemáš obsah SD karty uložený v PC, nebo k němu nastavenou cestu v menu Companion. Ikony jsou součástí "Themes" a jsou v rádiu na SD kartě, tj. nejsou součástí firmwaru rádia, takže bez obsahu SD v simulátoru chybí.

Ty krátké názvy GVx ve verzi 2.2 jsou kvůli tomu, že se zobrazují místo GVx pokud je pojmenuješ. Názvy mají sice jen tři znaky, ale jsou vidět na všech místech kde je GVx použitá.
Nemůžu říct že by se mi to líbilo, ale vývojáři preferují styl "vše zobrazené najednou na jedné stránce". Z toho pak plyne nedostatek místa pro dlouhé názvy čehokoliv. Je pravda že má tak znalý uživatel lepší přehled o situaci, ale pro neznalého to může být problém. Vše je otázka kompromisu a vůle investovat svůj čas do změny kterou v podstatě ten co je schopný ji provést vůbec nepotřebuje.

_________________
www.opentx.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 25.01.2018 10:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4956
Bydliště: CA
mhotar píše:
.... .

Uprednostil by som zobrazovať v miestach mimo GV trebárs ako položku GV1 a v stránke kde GV použijem - tam dlhý názov...
Problém vznikne hlavne keď sa človek vráti po čase k nastaveniu - je problém si spomenúť, čo som to tam vlastne riešil....
Skôr si spomeniek čo je mot-vy ako neake mtv... V troch znakoch je ťažko niečo pomenovať...
Ako je to zo zobrazením GV pri ikonke Popup enabled v letových režimoch ... ???
V Companione sú, v rádiu nie a nefungujú....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 27.02.2018 17:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2680
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
chtěl bych se zeptat,jestli je to Horuse X10 stejné jako u QX7, že pokud používáte ovládání vysílače stylem že vysílač držíte v dlaních a knipl držíte mezi palcem a ukazovákem, tak při krajních polohách narážíte prsty do přepínačů, nebo to má X10 už zmáknuté a při tomto druhu ovládání do přepínačů nenarážite?


Přílohy:
qx7.jpg
qx7.jpg [ 76.52 KiB | Zobrazeno 678 krát ]

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 27.02.2018 19:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4956
Bydliště: CA
seltino píše:
chtěl bych se zeptat,jestli je to Horuse X10 stejné jako u QX7, že pokud používáte ovládání vysílače stylem že vysílač držíte v dlaních a knipl držíte mezi palcem a ukazovákem, tak při krajních polohách narážíte prsty do přepínačů, nebo to má X10 už zmáknuté a při tomto druhu ovládání do přepínačů nenarážite?

Záleží aké máš hrubé prsty..... Je tam 13 mm


Přílohy:
IMG_20180227_192855.jpg
IMG_20180227_192855.jpg [ 54.57 KiB | Zobrazeno 641 krát ]

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 27.02.2018 20:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2680
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
spíš mě zajímá ten krajní přepínač, nemohl bys udělat fotku tak jak to rádio držím já?

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 27.02.2018 23:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4956
Bydliště: CA
seltino píše:
spíš mě zajímá ten krajní přepínač, nemohl bys udělat fotku tak jak to rádio držím já?

Vyzerá to, že tam bude trošku viac miesta...... ale chcelo by si to odskúšať..... Ja to držím ako palcovku, takže neviem to ohodnotiť....


Přílohy:
IMG_20180227_231941.jpg
IMG_20180227_231941.jpg [ 77.05 KiB | Zobrazeno 542 krát ]

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 582 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Exabot [Bot] a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz