Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 10:22 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16024
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
jyrry pát 08. zář, 2017 21:46 píše:
... Trčí nabíjecí štekr šikmo dolů do země a nedá se to kvůli tomu nabíjet "vstoje"?

Koukám že se designéři FrSky učí od Ikeáckých (nebo naopak) :roll:
Příloha:
akuvrt_ikea.jpg
akuvrt_ikea.jpg [ 78.32 KiB | Zobrazeno 532 krát ]

Příloha:
Nabíječka_02.JPG
Nabíječka_02.JPG [ 58.38 KiB | Zobrazeno 532 krát ]

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 11:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6022
Bydliště: Písek, ČR
Nabíjení vestoje není problém:
Příloha:
Nabíjení vestoje.JPG
Nabíjení vestoje.JPG [ 78.15 KiB | Zobrazeno 512 krát ]

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 12:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8093
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Ta krabicka nemala byt na opacnom konci kabla?

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 13:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6022
Bydliště: Písek, ČR
Ano měla, ale to se tady už řešilo dost. FrSky to dostalo jako připomínku (a asi ne jednou). Věřím že další modely už to budou mít jinak, ale u X-10 to budou předělávat těžko.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 05.11.2017 13:06 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Woita píše:
Ano měla, ale to se tady už řešilo dost. FrSky to dostalo jako připomínku (a asi ne jednou). Věřím že další modely už to budou mít jinak, ale u X-10 to budou předělávat těžko.
Ano ja to pripominkoval take ze alespon integrovat nabinecku do trafa aby to bylo na jednom kabelu a ne dve krabicky, dve diody pro informaci jako alespon nejake reseni, ale od te doby se uz na toto tema zadne diskuze nevedli. Tak tezko rict...

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 14.11.2017 11:47 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Sortiment jsme rozšířili i o pulty pro X10

Obrázek
https://rcstudio.cz/cs/pulty-a-prisl/450-pult-pro-horus-x10-dark-one.html

Obrázek
https://rcstudio.cz/cs/pulty-a-prisl/449-pult-pro-horus-x10-v2x.html

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: IAN, Lark, Yahoo [Bot] a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz