Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 26.10.2017 11:40 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Na strankach je mozne volne pohybovat

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 26.10.2017 20:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.10.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: České Budějovice
Aktualizoval jsem na poslední FW 1.1.03 a zmizela volba jazyk, kde šla zvolit čeština. Nikde jsem nenašel, jak na to... Poraďte prosím :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 26.10.2017 20:31 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
kaz píše:
Aktualizoval jsem na poslední FW 1.1.03 a zmizela volba jazyk, kde šla zvolit čeština. Nikde jsem nenašel, jak na to... Poraďte prosím :)
Ano, posledni veřejná verze jeste neumi podporu jazyku, stale na tom pracujeme.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 26.10.2017 20:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.10.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: České Budějovice
Aha...děkuji, předpokládám, že se pak objeví v profilu na rcstudiu v sekci ke stažení...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 26.10.2017 20:45 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
kaz píše:
Aha...děkuji, předpokládám, že se pak objeví v profilu na rcstudiu v sekci ke stažení...
Jiste :)

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2017 9:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.10.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: České Budějovice
Bohužel jsem k tomuhle nikde nic nedohledal, tak se ptám tu:

1. V zip souboru s novým FW je i "x10 bootload.dfu"... to se taky aktualizuje (přes složku Firmware) ?

2. Stejně tak je v zipu ve složce Flash\CONFIG je aktualizovaný "S6Rconfig.cfg", takže předpokládám, že se ručně přepíše ten v rádiu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2017 9:49 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
DFU soubor je bootloader, slouzi jen pro zachrany zborenych radii a neni potreba jej aktualizovat.
Ano obsah flash se musi cely aktualizovat, cfg modelu a stabilizace.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2017 9:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Mimochodem my ted testujeme verzi 04 ta 03 jeste nebyla ono a je potreba par veci poladit.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2017 18:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.10.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: České Budějovice
No, vzhledem k tomu, že LiftOff chodí pouze s FrSky s OpenTX, tak je volba jasná...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 01.11.2017 14:22 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5293
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Horus X10 https://rcstudio.cz/cs/60-horus-x10
Taranis Q X7S https://rcstudio.cz/cs/49-taranis-q-x7


Přílohy:
final.jpg
final.jpg [ 69.8 KiB | Zobrazeno 681 krát ]

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 01.11.2017 15:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.10.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: České Budějovice
RCStudio píše:


Co třebas refund pro lidi, co si koupil rádio v době kratší 14 dnů (tedy s možností zboží vrátit) ... např. u X10S to je rozdíl 600 a to není málo :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 01.11.2017 16:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16025
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
kaz píše:
... Co třebas refund ...

To bys mohl chtít refundovat třeba i v Lidlu, Tesco, Penny... máslo, jogurty, banány, vajíčka ... no skoro pořád něco... :roll:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 01.11.2017 16:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.10.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: České Budějovice
jyrry píše:
To bys mohl chtít refundovat třeba i v Lidlu, Tesco, Penny... máslo, jogurty, banány, vajíčka ... no skoro pořád něco... :roll:


... to bude asi jiný případ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 01.11.2017 17:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6023
Bydliště: Písek, ČR
Já myslím že je to podobný případ.
Obchodník nakoupí a s přiměřeným ziskem prodá. A třeba k tomu dá za ten zisk i něco navíc, v případě RC studia nadstandardní podporu.
A když nakoupí levněji, tak může za nižší cenu prodat.
A nebo zlevní (za cenu nižšího zisku), když chce rozhýbat prodej. To je jako ty akce v Lidlu, Tescu, Albertu.
Ale nejde to zpětně zlevňovat (a refundovat) jenom proto, že teď je cena nižší..

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: sob 04.11.2017 7:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.3.2017
Příspěvky: 18
Bydliště: Vyškov
Je možné na FrSky OS ladit mix za letu, např. volným trimem?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz