Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 516 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 05.03.2018 13:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.1.2012
Příspěvky: 170
Bydliště: Kroměříž
Panove jen ze zvedavosti, pouzivate na Horusu openTx, nebo Frsky-Os? Jsem zvykli na Open Tx, ale zdaleka nevyuziju vsech funkci.. a asi starnu, ale k programovani pomoci sablon jsem vic a vic naklonen.
Velice se mi zamlouva Horus x10s s variantou Frsky-os.
Jednoducha otazka, jste se sablonami a systemem spokojeni? Nebo radeji zustavate u open tx?4

_________________
| FrSky Horus X10S | MPX FUNRAY |


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 05.03.2018 14:12 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5488
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
X10 a X10S nyni v akci na 14 dni.

Pokud zvazujete nakup nove soupravy na sezonu, prave nastal ten spravny cas zauvazovat nad X10 nebo X10S

https://rcstudio.cz/cs/60-horus-x10

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 05.03.2018 15:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4918
Bydliště: CA
petr1990 píše:
Panove jen ze zvedavosti, pouzivate na Horusu openTx, nebo Frsky-Os? Jsem zvykli na Open Tx, ale zdaleka nevyuziju vsech funkci.. a asi starnu, ale k programovani pomoci sablon jsem vic a vic naklonen.
Velice se mi zamlouva Horus x10s s variantou Frsky-os.
Jednoducha otazka, jste se sablonami a systemem spokojeni? Nebo radeji zustavate u open tx?4

Klasika... Slipy, alebo trenky :mrgreen: každému vyhovuje niečo iné...
Zozalohuj si OpenTX,hlavne modely...... Najjednoduchšie je kúpiť druhú mikroSD kartu... ale nieje podmienkou....
Ak nie - potom kartu vyber a zozálohuj si ju v PC...
Nahrj FrOs... kedykoľvek sa môžeš vrátiť nazad.....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 05.03.2018 17:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 144
Bydliště: SR
Ja mám horusa x12s a tiež mi viacej vyhovuje frsky OS.
Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 06.03.2018 11:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2652
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
Tak vysílač dnes dorazil, vysílač stejným konstrukčním problémem jako QX7 netrpí, při držení kniplu placem a ukazováčkem a maximální výchylkou kniplu už ukazováčken do horního krajního přepínače nenarážím. První dojmy jsou pozitivní, vysílač vypadá solidně, robustně, moc hezky, jsem spokojený :) RC studio zamakalo, o víkendu objednáno, včera odesláno a dnes v 8hodin GLS doručeno domu :)

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 06.03.2018 12:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4918
Bydliště: CA
seltino píše:
Tak vysílač dnes dorazil, vysílač stejným konstrukčním problémem jako QX7 netrpí, při držení kniplu placem a ukazováčkem a maximální výchylkou kniplu už ukazováčken do horního krajního přepínače nenarážím. První dojmy jsou pozitivní, vysílač vypadá solidně, robustně, moc hezky, jsem spokojený :) RC studio zamakalo, o víkendu objednáno, včera odesláno a dnes v 8hodin GLS doručeno domu :)

Gratulujem..... Ktorú verziu máš ?
Aj napriek tomu, čo sa tu v poslednom čase popísalo... ja mám s RC Studio pozitívne skúsenosti. Vždy sa mi snažil výjsť v ústrety, ako som niečo potreboval.....
Kupoval som pred vianocami, Horus dorazil včas. S displejom aj na slnku spokojnosť - je to čitateľné a hlavne potešili interné antény. U Taranisu som mal vždy obavu, že tú externú niekde poškodím.... Dosah a úroveň signálu je minimálne rovnaká, ako s externou anténou.
Technicky - to isté zvládal aj Taranis, ale občas si človek musí urobiť radosť.

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: úte 06.03.2018 13:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2652
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
mám silver

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 07.03.2018 12:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2009
Příspěvky: 906
Bydliště: EU
Jsem již také "Horusista", včera objednáno v rcstudio.cz , dnes balíček doručen. Vše pečlivě zabaleno + tištěný návod v češtině a barevné obrázky :!: Na současné poměry věc málo vídaná. Tento přístup k zákazníkovi se mi velmi zamlouvá. Začnu pomalu zkoumat samotný vysílač. První vzhledový dojem je pozitivní .....


Přílohy:
IMG_20180307_103407.jpg
IMG_20180307_103407.jpg [ 49.05 KiB | Zobrazeno 894 krát ]
IMG_20180307_103635.jpg
IMG_20180307_103635.jpg [ 50.18 KiB | Zobrazeno 894 krát ]
IMG_20180307_103641.jpg
IMG_20180307_103641.jpg [ 43.56 KiB | Zobrazeno 894 krát ]
IMG_20180307_103858.jpg
IMG_20180307_103858.jpg [ 78.59 KiB | Zobrazeno 894 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 17:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 708
Bydliště: Vysočina
Tak ještě jednou. Už trochu blbnu (mám na to ale roky). Když zapnu Tx a připojím USB, vyberu USB Storage (SD), tak tu kartu vidím taky. Asi je tedy vše v pořádku.
Jak uvidím ale ten druhý disk???
V pokynech k poslední aktualizaci je totiž třeba kopírovat něco i do systémové flash.
Ještě jednou díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 19:03 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5488
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
I ta druha jednotka by se mela nalistovat jako jednotka. Pokud se tak nedeje, byva problem v ovladacich Win

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: čtv 08.03.2018 19:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 708
Bydliště: Vysočina
RCStudio píše:
I ta druha jednotka by se mela nalistovat jako jednotka. Pokud se tak nedeje, byva problem v ovladacich Win
Vyzkoušeno na 3 počítačích - 2x W10 a 1xWXPpro. Chová se to stejně (ale nový model i firmware do Tx z Companion zapsat jde)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 8:58 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5488
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Pokud se bavime o OpneTX tak ten druhou jednotku nelistuje ani s ni nepracuje tam se nic pro potrebu OpenTX nezapisuje

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 9:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2652
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
chtěl jsem se zeptat jak jste na tom s reproduktorem u Horuse, muj tak nějak stále šumí, vydává zvuk jako staré nenalazené rádio. Reproduktor šumí stále bez ohledu jestli je hlasitost nastavena na 0 nebo na 100, stále stejnou intenzitou.

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 9:48 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5488
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
To je podle operacniho systemu, FrSkyOS je potizsi a OpenTX hlasitejsi. Nicmene je tam stale nejaky drobny sum.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 9:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 708
Bydliště: Vysočina
RCStudio píše:
Pokud se bavime o OpneTX tak ten druhou jednotku nelistuje ani s ni nepracuje tam se nic pro potrebu OpenTX nezapisuje
Díky za toto sdělění!!! Mě trochu zmátlo toto video. Jedná se o zálohu modelů ale 2 disky se tam zobrazují i s OpenTx.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 516 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: mentol, Sonyc_7 a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz