Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 83  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 14:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 468
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
RCStudio píše:
V rezimu bootloader nenaskoci disky?

Nene, ani při vypnutém, ani v boot. pouze zahlásí pc připojený usb a toť vše. Neměl bych se vrátit na 2.1.6 ? Ze kterýho jsem to flashnul?

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 15:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 468
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
No to je v řiti. stáhl jsem comp 2,1,9 open jsem nahrál do rádia. přišel jsem o modely a mluví anglicky (asi musím povolit lua že?) Modely mám sice zálohovaný. Opět jsem nahrál 2,2,0 . Na sd card jsem nahrál verzi 2,2,0 to už neukazuje, že čeká na novou verzi, ale prostě Nemůžu komunikovat s companionem, páč pc nevidí disky, čímž ani companion. Že jsem se to nenechal být. Postupoval jsem jako obvykle podle videí u tebe na webu. Už nevím, co udělat. Dokonce jsem zkoušel zadig 2,3 i 2,1 Pokud by ovladač byl špatný, tak přeci nenahraju firmware ne?

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 16:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Zadig se pouziva pouze pro flesh a nikoli pro bootloader. Doporucuji zjistit v sparvci zarizeni co je radio za zaeizeni kdyz je propojeno bootloaderem a toto zarizeeni vratit ovladace. Je tam na to funkce.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 17:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 468
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Díky za pomoc. Už jsem v tom byl tak zamotanej, že jsem musel vrátit systém v pc o pár dní zpátky a už to maká. natáhl jsem 2.2.0 a disky to vidí, záloha je nahraná zpátky, mluví a ukazuje česky. jen ty nový mluvení nic moc, pani je nějaká utahaná. A nehlásí plyn není na nule po zapnutí. Nechá se to mluvení nějak upravovat podle potřeb?

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 18:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Hlaseni o plynu tam je, to musi jet, z hlediska zvuku chystam upravy, kdo se chce zapijit je vitan...

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 19:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 468
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Jo ano, omlouvám se. Hlásí, ale celé mi to přijde, že to nabíhá pomaleji a proto to hlášení je později, než jsem byl zvyklý z verze 2.1.6 Zatím jsem zdárně asi vše flashnul i nějaký ty obrázky jsem stáhl, páč jsem zjistil, že v nové verzi karty nejsou. Což nevadí. Netřeba milion obrázků...

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.06.2017 9:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
Jaká je bezpečná hodnota nastavení hlášení vybité baterie? Mám standardní baterii NiMh a hodnotu 6,9V. Můžu jít ještě níž?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.06.2017 10:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
Odpovím si sám. Tady píšou 6,5V: http://open-txu.org/taranis-battery-notes/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.06.2017 11:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Odpoved zni 1.1V na clanek je nizke a 1V je kritické. Nastaneni na 6,9V je v pohode, moc bych neriskoval

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.06.2017 11:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2006
Příspěvky: 552
Bydliště: Praha 8
Ja bych dal 1,1 V na clanek, tj. 6,6.

Odesláno z mobilu a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.06.2017 12:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1206
Bydliště: Šternberk, ČR
Pod 6.6V bych nešel já už na nastavení nízkého napětí s taranisem havaroval. Tak bacha na to!!!

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.06.2017 12:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 468
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Je někde návod, jak si změnit úvodní melodii po zapnutí? Už mám wav. udělaný, ale nějak z těch videí nejsem moudrý. Přepsal jsem soubor hello, ale je jen ticho. Po vrácení původní to pani povídá... Hlášky k přepínačům to jsem pochopil, to je ve spec. fc. Případně díky za info 8)

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.06.2017 12:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Hello je dobra cesta ale musi mit spravny format.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 06.06.2017 12:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 213
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
Wirda píše:
Je někde návod, jak si změnit úvodní melodii po zapnutí? Už mám wav. udělaný, ale nějak z těch videí nejsem moudrý. Přepsal jsem soubor hello, ale je jen ticho. Po vrácení původní to pani povídá... Hlášky k přepínačům to jsem pochopil, to je ve spec. fc. Případně díky za info 8)


Nejen správný formát zvuku (vzorkování,mono, atd.), na což je myslím i v manuálu podrobný návod )ale i na WEBu), ale při ukládání WAVu skoro každý SW přidává informace o skladbě, je NUTNÉ je všechny vymazat - mne toto dělalo "číslo skladby" které se tam pořád samo doplňovalo ...

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 06.06.2017 13:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 213
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
Lidi, to si při přechodu mezi verzemi nezálohujete SDkartu a veškeré nastavení, já mám od koupě taranisu všechny verze včetně instalací pěkně v adresářích -člověk nikdy neví .... včetně všech verzí FW pro příjímače co používám.

Své zvuky mám zálohované zvlášť (přešel jsem na systém pro každý model zvuky zvlášť ve vlastním adresáři) a pomocí RSYNCH je synchnu na připojené rádio.

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 83  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz