Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 654 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 03.06.2018 22:10 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.7.2010
Příspěvky: 9
Bydliště: Hrádek (F-M)
Ahoj, chtěl bych poradit. Taranis spokojeně používám už delší dobu, ale z neznámého důvodu mi v poslední době nejde nastavit čas. Vždy po vypnutí přístroje mi nastaví 16:50. Aktuálně mám poslední verzi OpenTx. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 04.06.2018 12:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.7.2015
Příspěvky: 13
Bydliště: Měřín, Vysočina
Vyměň knoflíkovou baterii.

_________________
Frsky Horus X12S, ASW 28,Trainstar Tough Trainer 1.4m, Sbach 342


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.06.2018 15:18 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.7.2010
Příspěvky: 9
Bydliště: Hrádek (F-M)
jardaham píše:
Vyměň knoflíkovou baterii.


Tak to nepomohlo. Akorát čas už se resetuje na 00:00.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.06.2018 15:43 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 76
Bydliště: Vyškov
Nedělá tohle, když je zaškrtlý nastavení "aktualizovat čas podle GPS" v hlavním menu? V případě, že není připojené GPS čidlo? Zkus na to mrknout.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.06.2018 17:04 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.7.2010
Příspěvky: 9
Bydliště: Hrádek (F-M)
vlada123 píše:
Nedělá tohle, když je zaškrtlý nastavení "aktualizovat čas podle GPS" v hlavním menu? V případě, že není připojené GPS čidlo? Zkus na to mrknout.

Tak to taky ne.Nebylo to zaškrtlé a ani nemám GPS. Předpokládám, že to nastavení času se nijak nepotvrzuje...A ještě to zkusím přes Companion.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 11:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 359
Bydliště: Čechtice
A nová baterie je dobrá? Už se mi stalo, že nebyla.

_________________
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 06.06.2018 23:22 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.7.2010
Příspěvky: 9
Bydliště: Hrádek (F-M)
Baterie je v pořádku. Tak asi budu holt bez času :( . A ještě jedna věc: mám na přepínači "hlásit RSSI", u jednoho modelu hlásí hodnotu + "decibelů" a u jiných jen hodnotu!?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 12:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1824
Bydliště: Nitra Slovensko
grypa píše:
Baterie je v pořádku. Tak asi budu holt bez času :( . A ještě jedna věc: mám na přepínači "hlásit RSSI", u jednoho modelu hlásí hodnotu + "decibelů" a u jiných jen hodnotu!?


To hlásenie, buď si to uprav (poprehadzuj) v súbore "SOUND" na SD karte sám, alebo si radšej počkaj na novú stab. verziu 2.2.2 (novú CZ)

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 22:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1824
Bydliště: Nitra Slovensko
Konečne tu máme pre mnohých potrebné nové a inovované ľahké, malé prijímače!
FrSky RX6R a G-RX6 ale aj RX4R.

https://www.frsky-rc.com/frsky-g-rx6-release/


Přílohy:
New Rx.jpg
New Rx.jpg [ 44.71 KiB | Zobrazeno 938 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 8:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 361
Bydliště: Trnava, SR
Zdravim vsetkych,
uz som sem dal danu otazku, avsak stale som sa nejako neposunul dalej :(...

Nahral som do X9D+ verziu FW OpenTX FW 2.2.1 a prestali mi fungovat prve stopky (casovac)...dany FW mam cesku lokalizaciu, dany casovac mam nastaveny na packu plynu (tzn. ak posuniem packu plynu z "nulovej" hodnoty, tak sa spustaju stopky - cas letu)... ak som sa vratil na FW 2.2 (nastavenie modelov som nemenil), tak v pohode... Taktiez ani vo verzii 2.2.2 nefungovali....
Nestretol sa prosim niekto s tym? Ako to vyriesit?
Dakujem.

_________________
DJI P3A+N.Shield,Each.H8mini+TX05,Leader130HM,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+cam.SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.06.2018 20:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1997
Bydliště: Zavar, SK
Páni, stalo sa vám už, že vám pípal poťák v stredovej polohe a pritom ste nemali nastavené pípanie v stredovej polohe?
Mne to robí u dvoch modelov S2 ( myslím, že ten druhý som skopíroval a upravil z toho prvého ), ale nikde to neviem vypnúť... OpenTX mám 2.2.1.

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 13.06.2018 14:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 267
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ahoj všem,

SWR - jak ho dostanu do telemetrie?

Teda asi první otázka umí to Taranis 9+?

Druhá jestli ano, jak ho zobrazím v telemetrii?

Děkuji

_________________
Netopyr

T-Rex 550, Spirit, Taranis X9D+, Phoenix


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.06.2018 10:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1997
Bydliště: Zavar, SK
1, Tusim predposledna karta - Telemetria, tam si daj hladat nove senzory.
2, posledna karta - Obrazovky a tam si ho potom skus navolit.
Aspon na X9D s OTX 2.2.1 to mam tak.

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.06.2018 11:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 267
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
ddano007 píše:
1, Tusim predposledna karta - Telemetria, tam si daj hladat nove senzory.
2, posledna karta - Obrazovky a tam si ho potom skus navolit.
Aspon na X9D s OTX 2.2.1 to mam tak.


Děkuji. Tenhle postup znám, mám asi 20 údajů z telemetrie. Bohužel mi to nenajde tento daný senzor. Ale asi to není nijak závažně důležité.
SW bych měl mít poslední. Kupováno na konci roku 2017 a pak v novém roce ještě jeden upgrade proběhl.

Díky

_________________
Netopyr

T-Rex 550, Spirit, Taranis X9D+, Phoenix


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.06.2018 12:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2014
Příspěvky: 449
Bydliště: Brno
Obrázky: 10
Ahoj,

Chtěl bych znát názory na nejvhodnější umístění antén přijímače R9 Slim+.
Skládám křídlo Reptile Harrier S1100. viz - http://vscharlie.rajce.idnes.cz/Reptile_Harrier_S1100/
Zatím jsem (provizorně) umístil antény takto.
Příloha:
R9 Slim+ - antény.jpg
R9 Slim+ - antény.jpg [ 113.25 KiB | Zobrazeno 393 krát ]

Ovšm nebylo by vhodnější jednu anténu umístit vertikálně a jednu (třeba tu u náběžky) necht horizontálně?
Nemůžu se rozhodnout, které umístění je vhodnější... :roll:

_________________
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 654 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Tomix a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz