Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 339 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 18:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Ahoj. Hledám v OpenTx jednu speciální funkcí, ale nemohu se dohledat. Pravděpodobně to není implementováno. Potřebuji, aby opakovaným aktivováním vstupu rostla hodnota. Například budu opakovaně tisknout nějaký spínač vpřed a potřebuji aby rostla GP1. Tisknutím spínače vzad bude zase GP1 klesat. Podobně jak je tomu u trimu.

Jde to nějak? Pochybuji...

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 20:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
jimi-m píše:
Ahoj. Hledám v OpenTx jednu speciální funkcí, ale nemohu se dohledat. Pravděpodobně to není implementováno. Potřebuji, aby opakovaným aktivováním vstupu rostla hodnota. Například budu opakovaně tisknout nějaký spínač vpřed a potřebuji aby rostla GP1. Tisknutím spínače vzad bude zase GP1 klesat. Podobně jak je tomu u trimu.

Jde to nějak? Pochybuji...

ide
...adjust GV9 INCREMENT +1.... v S.Funkciach

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 20:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Super, zkusím to. To je mimochodem jaká verze opentx? Nemyslím, že bych tam něco takového měl. A česky by to nebylo?

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra


Naposledy upravil jimi-m dne úte 17.10.2017 20:46, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 20:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
jimi-m píše:
Super, zkusím to. To je mimochodem jaká verze opentx?

Ja som to použil na ladenie pomeru mixu za letu...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 20:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Já to potřebuji na to stejné. Mám to nyní na potenciometr, ale ten mám u každého modelu nastavený jinak, tak je to takové blbé, to vždy ladit znovu...

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 20:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Už jsem to asi našel. GP se nebude nastavovat na nějakou konstantu, ale o nějaký přírůstek. O této možnosti jsem vůbec nevěděl :-)))

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 21:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
jimi-m píše:
Už jsem to asi našel. GP se nebude nastavovat na nějakou konstantu, ale o nějaký přírůstek. O této možnosti jsem vůbec nevěděl :-)))

Ono to vždy neako ide.... :lol:
Ja som nedával spínač .... vyradil som trim plynu z ovládania motora a používam ho na ladenie mixu.... blokované to je spínačom a po odblokovaní jačí siréna.... aby som to omylom "nepoladil"


Přílohy:
corel.jpg
corel.jpg [ 11 KiB | Zobrazeno 448 krát ]

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 21:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Já těch mixů potřebuji ladit několik. Na ten trim plynu mám zase danou hlasitost. Udělám to přes letové režimy, v režimu 5 vyřadím trimy a budou všechny na mixování. Pak zase přepnu na režim 0

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 18:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
jimi-m píše:
Já těch mixů potřebuji ladit několik. Na ten trim plynu mám zase danou hlasitost. Udělám to přes letové režimy, v režimu 5 vyřadím trimy a budou všechny na mixování. Pak zase přepnu na režim 0

Ja by som doporučoval lediť vždy len jeden mix... aby bolo jasné, ako sa to chová pri zmene.... Ak zmeníš súčasne viac vecí, potom nebudeš vedieť, ktorá ovplyvnila let...
Ja som vždy nastavil jednu, tú som uložil a trim som priradil ďaľšej....
Ale podstatné je, že si našiel riešenie....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 18:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Už to mám hotové. Samozřejmě že neměním více mixů najednou. Každý mix má svůj vlastní trim. Tento je pro tuto funkci, tento pro tamtu....atd. U všech modelů se to snažím mít stejné. Hodně funkcí jsem si nastavil v globálních funkcích, pak je není potřeba nastavovat pro každý model zvlášť. Třeba zámek kanálu 1 (motor). Jen už mám někde plné logické spínače. 32 pozic je prostě málo :-D

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 19:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
jimi-m píše:
Už to mám hotové. Samozřejmě že neměním více mixů najednou. Každý mix má svůj vlastní trim. Tento je pro tuto funkci, tento pro tamtu....atd. U všech modelů se to snažím mít stejné. Hodně funkcí jsem si nastavil v globálních funkcích, pak je není potřeba nastavovat pro každý model zvlášť. Třeba zámek kanálu 1 (motor). Jen už mám někde plné logické spínače. 32 pozic je prostě málo :-D

Predpokladám, že by si rádio s klasickými mixami už asi nechcel....
Log spínače tiež využívam hojne....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 19:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Co jsou klasické mixy? Tohle je moje první rádio. :-DDDD Ale asi chápu, bylo to dané nějak napevno dřív...

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 19.10.2017 17:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2015
Příspěvky: 262
Bydliště: Brno venkov
Ahoj, může mi někdo prosím vysvětlit, proč v Companionu nejsou všechny hodnoty v češtině? Mate mne například Globální proměnná, vybírám si GP, ale musím hledat GV. Když si vybírám křivku, taky to není Curve1 ale Křivka1. Narazil jsem zatím jen na toto, snad toho není víc matoucího... možná na to někdo jen zapoměl :mrgreen:

Teď jsem přišel na to, že je to špatně jen u pojmenovaných GP. Pokud není pojmenovaná, je to GP, pokud jí dám název, je to GV+název ... Je to divné. Prosím opravit v daší verzi :oops:


Přílohy:
GP.jpg
GP.jpg [ 142.67 KiB | Zobrazeno 238 krát ]

_________________
FrSky Taranis X9D+
MPX Xeno, Robbe Arcus Sport, Ariane V6, Topmodel Swish, Durafly Tundra
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 7:24 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2012
Příspěvky: 689
Bydliště: Jemnice
Obrázky: 2
Dík za info, opravím to.

_________________
www.opentx.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 7:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8098
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
jimi-m píše:
Už to mám hotové. Samozřejmě že neměním více mixů najednou. Každý mix má svůj vlastní trim. Tento je pro tuto funkci, tento pro tamtu....atd. U všech modelů se to snažím mít stejné. Hodně funkcí jsem si nastavil v globálních funkcích, pak je není potřeba nastavovat pro každý model zvlášť. Třeba zámek kanálu 1 (motor). Jen už mám někde plné logické spínače. 32 pozic je prostě málo :-D

Na ktorom modele pouzivas tolko logickych spinacov?

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 339 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MickF a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz