Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 13.08.2019 16:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2006
Příspěvky: 503
Bydliště: Praha 8
martinni píše:
Ahoj,

nevím jak to nejlépe popsat. Koupil jsem serva BlueBird, v návodu je uveden operating pulse traveling (v ČJ nevím), viz příloha. Mám tedy v Taranis nastavit stejné rozsahy na kartě serva?


Zatím si odpovím sám. Z toho co jsem vyčetl, šířka pulzů v rádiu musí být vždy nastavena nižší než má servo, pokud by bylo nastaveno více na rádiu než má servo, tak servo shoří.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 16.08.2019 13:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 293
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Netopyr píše:
Ahoj,

mám prosbu. Mám Taranis 9+. Minulí týden jsem provedl upgrade na 2.2.4, jak rádio, tak PC. Asi jsem něco podcenil, ale všechny hlášky co jsou připravené v rádiu, tak se přehrávají výrazně rychleji, než ty co mám vytvořené já. U verze 2.2.2. to nedělalo. A to včetně, když mi to hlásí např vylítanou kapacitu. Kde jsem udělal chybu? Kopíroval jsem i soubory na SDkartu.

Děkuji


Odpovím si sám, já vůl jsem nechal původní čj, musí se použít nová čj. Děkuji za nakopnutí.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, 3Digi, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 16.08.2019 13:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 293
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
martinni píše:
Ahoj,

nevím jak to nejlépe popsat. Koupil jsem serva BlueBird, v návodu je uveden operating pulse traveling (v ČJ nevím), viz příloha. Mám tedy v Taranis nastavit stejné rozsahy na kartě serva?



Teda mám taky Taranis, ale kartu serva nemám, asi máme jinej systém. Každopádně nastavit rozsah tak jak je na servu, určitě ne pod ani ne nad. Ale stejně si myslím, že pak omezíš chod serva v limitech. Myslím, že servo spíš omezuje mechanika, než pulsy.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, 3Digi, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 16.08.2019 13:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2006
Příspěvky: 503
Bydliště: Praha 8
Netopyr píše:


Teda mám taky Taranis, ale kartu serva nemám...


Myslím, že v angličtině outputs, možná se v rámci aktualizace opentx český název přejmenoval.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 16.08.2019 13:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 293
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
martinni píše:

Myslím, že v angličtině outputs, možná se v rámci aktualizace opentx český název přejmenoval.



Tak jsem opět za vola, ano karta serva, před tím jsem na to koukal asi v angličtině. Viz foto. Ale jak jsem psal, stejně to tady omezíš kvůli mechanice. Pokud ne, tak maximálně rozsah který je na servu.


Přílohy:
20190816_135143.jpg
20190816_135143.jpg
[ 81.15 KiB | Zobrazeno 334 krát ]


_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, 3Digi, Taranis X9D+,
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 76, 77, 78, 79, 80

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz