Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 83  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 10.06.2017 21:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2500
Bydliště: Nitra Slovensko
Ako sa ten kábel (invertor) zapája s prijimačom S8R? Jeden koniec do S-port (Smart) a druhý kde?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 20:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2236
Bydliště: Košice, SK
Ako je zapojený trainer port u Taranisa? Snažím sa rozchodiť Futabu FC-16 v úlohe žiaka a nejako sa mi to nedarí. Skúšam to s mono káblikom, pôvodne od simulátora, dokonca som sa pozrel aj osciloskopom, či je signál v poriadku, no Taranis ho nedetekuje. Je potrebné použiť krížený stereokáblik?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 20:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Pin je signal a zem je zem, proste se to propoji.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 22:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2236
Bydliště: Košice, SK
Rovnaký pin slúži ako Tx, aj ako Rx?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 22:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Podle nastaveni radia budto vysila nebo prijima

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 22:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2236
Bydliště: Košice, SK
Okej, vďaka. Potom neviem, v čom je problém. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.06.2017 14:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Tradiční 40A senzor FCS-40A byl odjakživa osazen konektory XT60. Chápeme, že ne všem může daný konektor vyhovovat a tak na základě Vašich podnětů jsme nechali připravit senzor neosazený a tak je možné na něj připájet přímo kabely nebo vlastní konektory.

Obrázek

https://rcstudio.cz/cs/senzory/396-frsk ... -holy.html

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Problém s Anténou
PříspěvekNapsal: pát 16.06.2017 8:35 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 7.7.2010
Příspěvky: 70
Bydliště: Valdice
Ahoj stalo se vám někomu, že po přehrání firmweru Taranisu na 2.2.0 vám Taranis hlásí problémy s anténou.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Anténou
PříspěvekNapsal: pát 16.06.2017 9:14 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19316
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Root píše:
...

Myslim ze v tomto vlakne se odpoved nektereho majitele Taranisu objevi drive nez ve vlaknu s nazvem "Problemy s antenou".
:wink:

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 16.06.2017 9:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Jake cisla RAS se objevuji na obrazovce analogy hl nastaveni radia?

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 16:21 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 7.7.2010
Příspěvky: 70
Bydliště: Valdice
Tak RAS = 0

Jinak anténa si myslím funguje. Zkoušel jsem dosah chůzí a bez problémů.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 17:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 21.2.2015
Příspěvky: 79
Bydliště: Příbramsko
Obrázky: 12
Ahoj,
prosim o radu - potrebuju tocit gimbalem na coptere, ale v Taranisu mu nejde nastavit u S1 (S2) kolečka, aby se tocil doprava i doleva, vzdy se toci pouze jednu stranu.
Kde delam chybu, co nastavit?
Diky moc!


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 17:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Root píše:
Tak RAS = 0

Jinak anténa si myslím funguje. Zkoušel jsem dosah chůzí a bez problémů.

Nejsem schopen to nasimulovat, zkusoum ruzne fw s opentx a nic

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 17:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
metlis píše:
Ahoj,
prosim o radu - potrebuju tocit gimbalem na coptere, ale v Taranisu mu nejde nastavit u S1 (S2) kolečka, aby se tocil doprava i doleva, vzdy se toci pouze jednu stranu.
Kde delam chybu, co nastavit?
Diky moc!

Predpoklad je ze 0 tzn 1500us je stred gimbalu. Kdyz potak je - 100 az 100 tak by to preci melo chodit.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.06.2017 21:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 21.2.2015
Příspěvky: 79
Bydliště: Příbramsko
Obrázky: 12
Diky,
nemuzu to vyladit do idealna, ale i tak jak to je, to musi stacit...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 83  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz