Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2017 21:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Prý už bude koncem měsíce
6200
https://www.d-m-t.at/fernsteuerungen/se ... ghz-detail
http://www.der-schweighofer.at/artikel/ ... empfaenger

_________________
Ground Penetration Tester


Naposledy upravil janva9 dne úte 17.01.2017 22:23, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2017 21:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16024
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Jdeš do ní? 8O

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2017 22:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
jyrry píše:
Jdeš do ní? 8O
:) Neé! Já si počkám na MZ-28(MZ-32). Tohle ovládání softu už se u mne nechytá. :)

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2017 22:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2011
Příspěvky: 186
Bydliště: Domažlice
A zase dva displeje... přitom na MX a MC-16 to funguje bez problémů: jeden stisk na telemetrickou obrazovku. Ale jo, sebekriticky přiznávám, že to taky nekupuji. :D Snad to bude mít funkce jako mz-24 pro, byť s jinou architekturou softu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2017 22:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Z MZ to nemá nic. Je to vylepšená MC-32.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2017 22:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2011
Příspěvky: 186
Bydliště: Domažlice
Ani menu pro koptery?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 11:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 29.7.2014
Příspěvky: 89
Bydliště: Strakonice-Rovná
janva9 píše:
Z MZ to nemá nic. Je to vylepšená MC-32.


Není to spíš vylepšená MC-20 ? Je skoro stejná jako ta moje až na křížáky

_________________
http://kuba1993.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 12:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7883
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Neé, je to vylepšená MC-32, protože má 16 kanálů a MC-20 jen 12k.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 12:29 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16024
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Graupneři oproti dlouholeté tradici začali uživatele mást čísly verze... Mám Mx-20 a ta má 12 kanálů... Mc-28 jich má 16... A tak podobně... :?

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 13:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 29.7.2014
Příspěvky: 89
Bydliště: Strakonice-Rovná
Lark píše:
Neé, je to vylepšená MC-32, protože má 16 kanálů a MC-20 jen 12k.


To jo ale bedna je od MC-20 a ne od MC-32 takhle to myslím :) ty nový křížový ovladače se mi hodně líbí, bylo by fajn kdyby pasovaly i do dvacítky protože plánuji přepínače do kniplů :D

_________________
http://kuba1993.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 14:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2009
Příspěvky: 112
Bydliště: Praha 10
Vypadá jako 20, program jako 32, Hallovy snímače jako JETI,.... Asi spojení toho nejlepšího co je u ostatních. Jsem na ní zvědavý. Mám "20" a super. Samotné křížáky asi vyměnit nepůjdou.Tady už nejsou potenciometry, ale snímače. Kdyby byla možnost, bylo by to fajn.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 15:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7883
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
On je to spíš takový hybrid mezi MC-20 a MC-32. Krabice vypadá jako od MC-20, ale počtem kanálů zase MC-32. MC-32 má zase víc sliderů a pozic pro přepínače. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 15:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2011
Příspěvky: 186
Bydliště: Domažlice
Umí to: 10 vibračních alarmů na telemetrii, bluetooth pro komunikaci se smartphonem pro zobrazení a logování telemetrie + díky tomu i připojení sluchátek, nabíjení pomocí mikroUSB (snad to bude umět i při zapnutém vysílači), až 400 nahraných hlášek od výrobce + 40 pro nahrání uživatelem, a další klasické věci. Jsem zvědavý jestli, to nové "Servo menu" bude mít i možnost vyladění dráhy serva nebo jen klasické koncové body a subtrim
https://www.graupner.de/detail/index/sArticle/11307


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 15:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7883
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Čemu říkáš "vyladění dráhy serva"?


Naposledy upravil Lark dne stř 18.01.2017 18:55, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MC-28 HoTT
PříspěvekNapsal: stř 18.01.2017 16:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.9.2011
Příspěvky: 186
Bydliště: Domažlice
U JETI vysílačů se ta funkce jmenuje servobalancer. Já to použil loni na akrobatu, když jsem měl nastavené velké výchylky a pro zálet nastavil malé. Zjistil jsem, že levé křidélko se vychyluje dolů míň než pravé. Vychýlení nahoru bylo v pořádku. Tak jsem si v servobalanceru pohnul s dráhou (křivkou) tak aby byly kormidla nastejno a "nerozjely" se mi velké výchylky.
Nebo když máš na jedné půlce křídla 2 a více serv tak i když máš úplně stejné serva (třeba i ze stejné šarže) tak nemusí chodit stejně a tímto si pomůžeš. Obecně to slouží pro nastavení toho co je mezi koncovým bodem výchylky a středem na obě strany samozřejmě zvlášť.
JETI ale nebyli první kdo to vymyslel. Prvně s tím přišel PowerBox Systems v těch svých "konzolích."


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz