Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 12:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1256
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Mimochodem, koukám na fotky X7 zevnitř - netušíte, k čemu jsou konektory P400 a P401? Kdyby byly k ničemu, tak je výrobce neosazuje (tak jako další neosazené konektory na desce), takže se tam s nimi zjevně k něčemu počítá.

[EDIT] Jo, jsem kretén, jen se zeptám, najdu odpověď - stick switches.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Naposledy upravil bitovod dne ned 23.07.2017 12:58, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 12:57 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Myslim ze jsem to zminoval ve videu k zapojení prepinacu na pakach

Odesláno z mého XT1650 a podpis odstraním

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 13:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1256
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
RCStudio píše:
Myslim ze jsem to zminoval ve videu k zapojení prepinacu na pakach


Dají se někde sehnat páky se spínačema? Hledám a googlím a zatím nenacházím.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 13:08 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Mame nekolik let v nabidce, nazyvame to aktivni paka

Odesláno z mého XT1650 a podpis odstraním

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 13:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1256
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Super, a dají se do toho připojit i ty s potenciometrem? To by totiž vyřešilo můj "problém" s chybějícíma sliderama a pak bych neměl už vůbec co řešit. Na desce ale vidím jen dva piny na konektoru, tedy jen jako pro spínač.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 13:25 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
bitovod píše:
Super, a dají se do toho připojit i ty s potenciometrem? To by totiž vyřešilo můj "problém" s chybějícíma sliderama a pak bych neměl už vůbec co řešit. Na desce ale vidím jen dva piny na konektoru, tedy jen jako pro spínač.

Ano pouze spinac a 2pol preponac. Mimochodem ted ty vstupy nefunguji, OpenTX to musi dodelat.

Odesláno z mého XT1650 a podpis odstraním

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 13:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1256
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Nevadí, spínač taky potěší, tak se budu těšit, až to dodělají. Jak nad tím tak přemýšlím, asi uděláme kšeft, díky za odpovědi, ta X7 se mi líbí čím dál víc.

Jen drobnost a už fakt dám pokoj - dá se v Companion nějak "nasucho" nasimulovat telemetrie, nebo si musí načíst senzory z reálného rádia? Chtěl jsem vidět, jak se ukazuje telemetrie a jak vypadá práce s variem.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 23.07.2017 13:34 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Jako za ty prachy 16k s telemtrii tezko najdes komkurenci... A kdyz te prestane bavit, koupis jine radio ale prijimace a senzory mas

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 20:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
měl bych dotázek dá se u X7 jednoduše změnit mod z 1 na 2 a naopak, třeba jako u spektrumu přehozením dorazů a přepnutím modu v nastavení vysílače?
připojení na sim funguje přes 3,5mm jack učitel žák?

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 20:47 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano, stačí jedno raminko odklonit a druhe vratit. Ano 3,5mm jack u anteny nahore

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 16:12 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.1.2012
Příspěvky: 21
zdravim vsetkych odbornikov,

mam tento set eachine qx105, t.j. flysky verziu:

https://www.banggood.com/Eachine-BAT-QX ... mds=search

podarilo sa mi na povodnej doske nieco odpalit, lebo sa mi podarilo naopak pripojit akumulator a nejde mi koptera pouzivat s kamerou, iba bez nej a preto som objednal novu dosku ...nova doska mi isla sparovat s vysielackou, aspon sa to podla led diody tak tvarilo, ale v BF mi vobec nereagovali kniple...tolko som skusal vsetky nastavenia az nakoniec doska asi odisla, po pripojeni win7 hlasi usb device not recogized...vysielac som mal nafleshovany na 10ch od flysky, potom som skusal aj original 6ch flysky ale bezo zmeny, pricom stary kopter bol ovladatelny na kazdom jednom modele, ktory som v tx vybral....takze teraz neviem, ci to bol problem v tx, kedze som nahral novy fw. alebo v novej doske....
kedze sa mi nechce zasa objednavat dalsiu dosku, aby som zistil, ze zase nieco nefunguje, tak rozmyslam o verzii dosky pre frsky a k tomu tranis qx7... bude sa to dat sparovat ? ked nie na EU verzii tak aspon na non EU ?

vdaka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 16:23 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Pokud to bude deska s frsky prijimacem tak ano

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 16:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.1.2012
Příspěvky: 21
vdaka za rychlu odpoved
no bola by to tato, frsky verzia:

https://www.banggood.com/Eachine-BAT-QX ... mds=search


preto sa este raz pytam, lebo na podobnu otazku na bg odpovedali, ze to nejde:

https://forum.banggood.com/forum-topic-311734.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 16:52 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Pokud je tam prijimac pro frsky tak proc by ne. Jeden clovek pomoci reverzniho programování udelal fw pro stary D8 rezim, lita to ale neni to zadna hitparada, fw rezimu D16 byla vylozene fuserina ktera nadelala hromadu lidem akorad starosti.
Na sve x7 litam fake desku tinnywhoop, na par desitek metru dobry... Nic vsak nebrani vzit prijimac XM a napojit na nějakou desku.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis Q X7
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 17:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.1.2012
Příspěvky: 21
netusim, nie som v tejto problematike este tak zbehly, som len BFU :)
na EU verzii vraj chyba D8 mod, preto neviem, ci s tym nebude problem
pokial kupim u vas EU verziu a nie je problem tam fleshovat fw podla potreby ( EU aj ne EU) tak v tom nevidim problem

takze pomocou FrSky XM prijimaca je mozno obist integrovany prijimac na doske ?
je mozne teda pouzit FrSky XM aj na doske so vstavanym flysky prijimacom ?

vdaka


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz