Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: sob 13.08.2016 8:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 237
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Používáte někdo vysílač Fly Sky i6 jako ovladač k simulátoru? Poradíte jaký kabel sehnat,popřípadě kde? děkuji za rady:-)

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 8:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 589
patamatix píše:
Používáte někdo vysílač Fly Sky i6 jako ovladač k simulátoru? Poradíte jaký kabel sehnat,popřípadě kde? děkuji za rady:-)


ak nepochodis s kablom kup si prijimac s ppm vystupom a zapoj si to z neho, simulatory tak funguju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 9:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 448
Bydliště: Zlín
http://www.hobbyking.com/mobile/viewpro ... duct=20964
Tento frci v poho, najdeš ho i na ebay nebo aukru


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 10:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 237
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
qeex píše:
http://www.hobbyking.com/mobile/viewproduct.asp?idproduct=20964
Tento frci v poho, najdeš ho i na ebay nebo aukru


A máš to osobně vyzkoušené,jen že z obrázku nevidím jestli tam je kabel se 4 kolíky jak mám já. Jinak na aukru by to mělo být asi toto,že. http://aukro.cz/kabel-pro-rc-simulatory ... 68557.html

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 12:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 448
Bydliště: Zlín
Ano, mam otestestono. Mel ho odemne pujceny kamarad s i6 a bez problemu na nem fungoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 12:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 237
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
qeex píše:
Ano, mam otestestono. Mel ho odemne pujceny kamarad s i6 a bez problemu na nem fungoval.


Velice děkuji :D
Objednám ať se v zimě nenudím.

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: pon 05.09.2016 14:42 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2005
Příspěvky: 126
Bydliště: Plzen
Funguje FMS pod W10? Zatim jsem to neuchodil.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 19:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 237
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Ahoj,všem.
Mám dotaz k majitelům této vysílačky.
Na vysílačce se my na displeji ukazuje "EROR - a různá %",průběžně se procenta mění,ze začátku to bylo cca do 5% po dvou sezónách se dostávám běžně k 30%
Máte s tím někdo zkušenosti? Pár krát,ještě na zemi tam bylo 70%,což už bylo vidět na trhavých pohybech serv,stačí vypnout a zapnout a ok.Tak jestli má někdo k tomu nějaké poznatky,tak bych byl za ně rád.
Děkuji

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 18:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 237
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Ahoj,tak vysílačka asi dosloužila :?
Stalo se někomu,že tato vysílačka začala ztrácet signál? Rozflákal jsem dvě letadla,než my došlo,že to není rukama,ale vysílačkou.

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9408
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Promiň, ale používat rádio které vykazuje nějaké chyby a procento se pořád zvyšuje, je naprostá nezodpovědnost. Kór když nevíš co to znamená. To si můžeš dovolit tak maximálně s autíčkem, nebo lodí, ale ne v letadle.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 19:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 237
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Dokud to vykazovalo chybu,v jednotkách procent,tak žádný problém.Ale těžko zjistíš za letu,že se zrovna něco podělalo,nevím jak ty,ale já nemohu za letu koukat na vysílačku. První letadlo jsem si myslel,že byla chyba v rukách a u druhého mě už došlo co se stalo. A neboj nikoho jsem neohrozil,nikde nikdo široko daleko :wink:

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 20:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9408
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Já tě neobviňuji, že jsi někoho ohrozil, ale těch eroplánů je asi škoda. Pokud ale nevím co nějaký Error znamená, tak se napřed snažím zjistit, co znamená.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 20:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 237
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Tak každého je škoda,ale ten první byl 3D tisk - už tisknu nový a druhý EPP - lehce opravitelný,spíš nevím co koupit za další vysílačku,pročítám daná témata,ale mám pocit,že se tam všichni jen dohadují,ale na žádnou konkrétní radu co by mne někam posunula,jsem zatím nenarazil. Ty bys neměl nějakou radu k výběru vysílačky?

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 20:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.1.2018
Příspěvky: 42
Bydliště: Sadská
ano ,FMS funguje na W 10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 21:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9408
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
S tím výběrem vysílače, nebo celé soupravy je tady spousta vláken, ale máš pravdu, že se to vždy zvrhne, a někdy i v nechutné handrkování. V první řadě si ale sám musíš ujasnit na co to rádio chceš a jaké rezervy do budoucnosti od něj požaduješ, kolik do toho chceš, nebo můžeš investovat a podobně. To za tebe nikdo neudělá, a když si z těch vláken ty informace přefiltruješ, můžeš si udělat představu. Nakonec to stejně musíš rozhodnout sám.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: mart456, PetrG a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz