Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: sob 13.08.2016 8:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 152
Bydliště: Česká Třebová
Používáte někdo vysílač Fly Sky i6 jako ovladač k simulátoru? Poradíte jaký kabel sehnat,popřípadě kde? děkuji za rady:-)

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 8:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 264
patamatix píše:
Používáte někdo vysílač Fly Sky i6 jako ovladač k simulátoru? Poradíte jaký kabel sehnat,popřípadě kde? děkuji za rady:-)


ak nepochodis s kablom kup si prijimac s ppm vystupom a zapoj si to z neho, simulatory tak funguju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 9:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 436
Bydliště: Zlín
http://www.hobbyking.com/mobile/viewpro ... duct=20964
Tento frci v poho, najdeš ho i na ebay nebo aukru


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 10:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 152
Bydliště: Česká Třebová
qeex píše:
http://www.hobbyking.com/mobile/viewproduct.asp?idproduct=20964
Tento frci v poho, najdeš ho i na ebay nebo aukru


A máš to osobně vyzkoušené,jen že z obrázku nevidím jestli tam je kabel se 4 kolíky jak mám já. Jinak na aukru by to mělo být asi toto,že. http://aukro.cz/kabel-pro-rc-simulatory ... 68557.html

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 12:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 436
Bydliště: Zlín
Ano, mam otestestono. Mel ho odemne pujceny kamarad s i6 a bez problemu na nem fungoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 12:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 152
Bydliště: Česká Třebová
qeex píše:
Ano, mam otestestono. Mel ho odemne pujceny kamarad s i6 a bez problemu na nem fungoval.


Velice děkuji :D
Objednám ať se v zimě nenudím.

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: pon 05.09.2016 14:42 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2005
Příspěvky: 110
Bydliště: Plzen
Funguje FMS pod W10? Zatim jsem to neuchodil.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Fly Sky I6
PříspěvekNapsal: stř 18.10.2017 19:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 152
Bydliště: Česká Třebová
Ahoj,všem.
Mám dotaz k majitelům této vysílačky.
Na vysílačce se my na displeji ukazuje "EROR - a různá %",průběžně se procenta mění,ze začátku to bylo cca do 5% po dvou sezónách se dostávám běžně k 30%
Máte s tím někdo zkušenosti? Pár krát,ještě na zemi tam bylo 70%,což už bylo vidět na trhavých pohybech serv,stačí vypnout a zapnout a ok.Tak jestli má někdo k tomu nějaké poznatky,tak bych byl za ně rád.
Děkuji

_________________
Flop 2 (EPP),Mustang P-51D (EPP) Fly sky Fs-I6


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Lark a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz