Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1529 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 16.03.2017 20:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 5058
Bydliště: CA
eddiex píše:
Vdaka Lubo. To viem, ze Curr+ je najvyssia hodnota a Curr aktualna hodnota.
Ale tych 822.2A nieje ziadna spicka. Spicku tam mam realne dakych 25A. Keby to bolo 800A, tak mi zmizne cely bixler ... :D
To musi byt daka chyba.
Dnes som sa nedostal ku tomu, ale zajtra to skusim s tym filtrom..

Pri spustení tam môžu nabiehať nezmysly a ostanú zaznamenané... preto treba reset po zpnutí ... ak chceš vedieť kedy to naskočí - daj to logovať....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 17.03.2017 20:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 924
Bydliště: MidWest of Ireland
Tak konecne jsem se k tomu testu dostal. Zmena sice nastala kdyz jsem zaskrtnul filtr, ale ted to neni 822,2A ale ruzne v rozmezi 200 az 450A. Naskakuje to tam az po chvilce, tedy ne pri zapnuti systemu.A vzdy to tam naskoci tesne kolem 50% polohy plynu.
Samozrejmne jsem vyzkousel senzory odebrat a pridat znovu... Bohuzel nemam zadny jiny FAS100 abych to vyzkousel.
Uz muzu vyzkouset jen vymenit ESC, ikdyz to asi nic nepomuze. Ale nic jineho asi zkusit nemuzu.

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 17.03.2017 20:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1206
Bydliště: Šternberk, ČR
skarab píše:
Zdravím ve spolek, můj kamarád má Taranise a již dvakrát se mu stalo, že se Taranis sám vypnul a za chvíli zase naskočil. Naštěstí to nebylo ve vzduchu. Stalo se to už někomu a poraďte co dělat.
Díky za rady.


Má nabitou baterku v Taranisu? Má korektně kalibrované napětí baterky? Má tak origo baterku?
Možná se ptám hloupě a kontrolovali jste to ale to to první co mě napadlo...
Má správný FW a stejnou verzi bootloaderu? Někde sem četl že pak může špatně fungovat watchdog.


Edit:
Pardon můj omyl reagoval sem omylem na příspěvek z první stránky vlákna...

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 17.03.2017 21:24 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 924
Bydliště: MidWest of Ireland
Ted jsem prisel na to, ze mam Bootloader 2.1.8 a FW 2.1.9.
Je to problem?? Nebo jak se to vlastne mohlo stat? Pripadne jak to sladit?

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 17.03.2017 21:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Stalo se to flashem opentx bez flashu bootloaderu (nevyple radio)
Doporucuji sladit, ale problem by to nemelo delat. Horsi je rozdil pres vice verzi popripade ruzne verze vubec.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 12:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 132
Bydliště: Vyškov
Mám ten samý problém, reinstalace win a ejhle, nejde se spojit. Zkusím ještě odebrat ovladače a znovu je nainstalovat jak bude čas.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 12:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 132
Bydliště: Vyškov
Nevíte někdo funguje to i s benzínovým motorem? Případně jak. V návodu je jen připojení na elektro.
https://rcstudio.cz/cs/senzory/96-rpm-s ... ploty.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 13:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
X-Blade píše:
Nevíte někdo funguje to i s benzínovým motorem? Případně jak. V návodu je jen připojení na elektro.
https://rcstudio.cz/cs/senzory/96-rpm-s ... ploty.html


"Senzor se připojuje ke dvěma ze tří drátů, které vedou do motoru."

Přímo v názvu by měli uvádět "Senzor RPM pro BLDC motor..."

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 13:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 132
Bydliště: Vyškov
JosefSvejk píše:

"Senzor se připojuje ke dvěma ze tří drátů, které vedou do motoru."

Přímo v názvu by měli uvádět "Senzor RPM pro BLDC motor..."


To píši i ve svém příspěvku. Jde mi o to zda je nějaká možnost jak to připojit a rozchodit pro benzín.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 15:17 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 924
Bydliště: MidWest of Ireland
RCStudio píše:
Stalo se to flashem opentx bez flashu bootloaderu (nevyple radio)
Doporucuji sladit, ale problem by to nemelo delat. Horsi je rozdil pres vice verzi popripade ruzne verze vubec.


Tak jsem to sladil.
Ovsem problem s tim proudem to nijak neovlivnilo. Stale tam na chvilku naskakuje vysoke cislo. Na chod motoru a pod to nema zadny vliv. Urcite neni mozne aby tam byl treba na 2 az 4 sekundy proud 400 nebo 800A. Neco bude spatne, ale co...?
Ja bych teda ten proud i prezil, ale tim padem to ovlivnuje ukazovani spotreby mAh a to uz trochu problem je....

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 21:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 680
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
na youtube je video od RiMr, a popisuje čo tam treba nastavit aby to ukazovalo spravne

_________________
Futaba FC-16, Frsky Taranis +


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 22:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1206
Bydliště: Šternberk, ČR
Ahoj tak sem zistil že mám taky rozdílnou verzi FW a bootloaderu.
Nedaří se mi nahrát FW včetne bootloderu.
Nevím co dělám špatně! Snažím se nahrát FW s vypnutym radiem na nejde mě to.

Vypnuté radio se ve správci zařízení (Windows 10 64bit) hlásí jako STM Device in DFU Mode.
Co dělám špatně?


Kód:
C:/Program Files (x86)/OpenTX/Companion 2.1/dfu-util.exe -a 0 --dfuse-address 0x08000000 -d 0483:df11  -DC:/Users/Jura/Disk Google/Taranis/FW/opentx-taranisplus-timer3-noheli-lua-mixersmon-cz-2.1.9.bin
=================================================================================
dfu-util 0.7

Copyright 2005-2008 Weston Schmidt, Harald Welte and OpenMoko Inc.
Copyright 2010-2012 Tormod Volden and Stefan Schmidt
This program is Free Software and has ABSOLUTELY NO WARRANTY
Please report bugs to dfu-util@lists.gnumonks.org

Filter on vendor = 0x0483 product = 0xdf11
Opening DFU capable USB device... Cannot open device

=================================================================================

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 22:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
U nas menu, podpora, videonavody, companion treti video

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 18.03.2017 22:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1206
Bydliště: Šternberk, ČR
Děkuju za bleskovou radu.
Chyběla mě ta změna ovladače pomocí Zadig.

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.03.2017 16:02 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 924
Bydliště: MidWest of Ireland
Tak konecne nejaka dobra zprava. Cely system jsem rozpojil a vyradil jsem senzor hub. Abych overil, jestli je problem v samotnem proudovem senzoru.
Nyni zadne 800set amperove nesmysly nenaskakuji zatim. Takze ten sensor hub proste ozelim. Mel jsem ho tam zarazen jen kvuli dvema teplotnim cidlum a bez tech se proste budu muset obejit.

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1529 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz