Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 314 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 19.09.2019 14:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2151
Bydliště: Košice, SK
YenyaKas píše:
... Konkrétně kolega má Taranise X9D+ nebo tak nějak - zezadu to má dva 3.5mm jacky, předpokládám že jeden bude vstup a druhý výstup, a předpokládám že jsou to standardní mono jacky (dvoupólové). GND asi na rukávu, signál na špičce?

Jeden slúži ako trainer port, druhý je výstup na slúchdlá.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 19.09.2019 18:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 441
Bydliště: Blansko
zajimalo by me jak funguje ucitel-zak na teto vysilacce.
resp jaky kabel pouzit,zkousel jsem klasicky ze simulatoru s mono jackem jako propojka a nic to nedela....zkouseli sme vsechno.....asi musi na to byt spesl kabel.....jen zadny nemuzu najit
Poradite?
A dalsi vec....zkousel nekdo napajet radio misto klasickych tuzkovek treba 2S lipo akumulatorem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 20.09.2019 0:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2151
Bydliště: Košice, SK
FS-i6 nemá jack konektor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 20.09.2019 16:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 441
Bydliště: Blansko
jasny...ja myslel jen jako propojku....samo na obou koncich byl ten kulatej konektor


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 01.10.2019 21:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 131
Bydliště: Vyškov
Taranis+ a FS-i6 jako učitel a žák jsem provozoval bez nejmenších problémů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: FlySky FS-i6S - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2019 19:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 580
Bydliště: Kroměříž
Zdravím Vás,

tak se mi po asi 7 letech odporoučel Optic 6. Zvažuji koupi něčeho nového a narazil jsem na zřejmě čínskou značku FlySky a to model FS-i6S. Docela se mi zamlouvá, ale moc jsem toho o ní nenašel, alespoň tady :) Chtěl jsem se zeptat, zda s touto značkou máte někdo zkušenosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FlySky FS-i6S - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2019 23:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2008
Příspěvky: 1223
Bydliště: Praha
...je tu někde vlákno vysilac flysky fs i6 tam se dovíš dost věcí. Jinak za mě dobré pro méně náročné modely, levné přijimače, telemetrie napětí RX v základu, možno přikoupit další čidla (otáčky a teplota, napětí pohonné bat.) dosah na éro snad dobrý, já to mám do lodí... :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FlySky FS-i6S - zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 0:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2011
Příspěvky: 1682
Bydliště: uhlířská lhota 74
U MĚ VÝBORNÉ DO LODÍ dávám to všude kde mám dodat celý komplet, a sám mám verzi od turnigy do svých modelů..... žádný problém naprosto bez záludností a bez překombinovaných vymyšleností.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 6:13 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18705
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
viewtopic.php?f=38&t=49789

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 18:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 580
Bydliště: Kroměříž
Teď by mě zajímala ještě jedna věc. Jak je to ze clem? Máte někdo zkušenost s koupí této RC soupravy z banggood.com? Jde mi o to, aby nezaplatil 1500Kč a pak mi to nezadrželi v celním skladu a chtěly další peníze. Někde jsem totiž četl, že to clo může být až 1900 Kč.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 18:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1019
Bydliště: Brno
FS-i6 (bez X a bez S) + FS-iA6B jsem kupoval z Banggood a nikdo nic dalšího nechtěl. V životě po mě chtěli clo jednou, a to když jsem si nechal poslat z Japonska objektiv na zrcadlovku (cena ze které počítali clo byla cca 10k Kč).

_________________
Sky Surfer 1400; XPS samodomo: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 18:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 580
Bydliště: Kroměříž
Dobře a co může ovlivnit zda clo budu muset zaplatit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 18:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2008
Příspěvky: 1223
Bydliště: Praha
...mně to posílali dvakrát komplet a vždy v pohodě bez cla... :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 19:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.10.2008
Příspěvky: 444
Bydliště: Roudnice, Srdov
Obrázky: 0
Potřeboval bych poradit - nastavuji el. větroně podle následujícího návodu:
posting.php?mode=quote&f=38&p=1317156
macko píše:
Ahoj, ak sa ti to este nepodarilo nastavit tak ja to mam napr. na Foxovi takto(vysielac FS T6-ten isty softw ako i6):
1K........lave kridelko
2K.......vyskovka
3K.......motor
4K.......smerove kormidlo
5K.......zap alebo vyp. Gyro-vario-spinac osvetlenia-zakrivenie odtokovky-brzdy-kridelka hore/dolu ako brzdy alebo co potrebujem ovladat
6K.......prave kridelko

Mix1....on....master 1-slave6....nastavit procenta -50 az 100proc ...kolko potrebujes ako diferenciaciu ,jednu stranu musis mat opacne ako druhu,treba vyskusat podla toho ako mas serva
Mix2...on....master 5 -slave 1...nastavit tak ako na mix1 ....

nast. spinacov a potenc. VRA.....kanal 5
VRB....none alebo kanal 6(potom si mozes ladit napr.vyvazenie medzi kridelkami a pod.)
Ostatne asi vies...je tam tych kombinacii ajajajaaaaaj (za ty prachy super)



Vše funguje jak má, ale kanál 5 (klapky) bych chtěl ovládat některým z přepínačů, ideálně SWA a ne potenciometrem VRA.
Poradíte, jak SWA k pátému kanálu přiřadit?

Děkuji,
Radek


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 15.10.2019 19:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 580
Bydliště: Kroměříž
Jaký je rozdíl mezi FS-i6S a TGY-i6S? Vzhledově jsou identické, jen značka je FlySky a Turnigy. Je tu ještě nějaký jiný rozdíl?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 314 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: ddano007, zdenek 304 a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz