Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 327 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: stř 30.05.2018 16:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 279
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Mám http://sad.okdar.net/DHC2.html a kolega (vlastně i výrobce) s tím samým letadlem vzlétne na 3 metrech a mě to trvá podstatně déle,tak zkoumám jak se to dá nastavit,pokud to jde. Ale pokud to vyžaduje další kanál ,tak jsem v háji,jelikož tam mám ještě vrátka pro parašutisty.

_________________
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: stř 30.05.2018 23:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1116
Bydliště: Brno
Tak pokud chceš ovládat křidélka nezávisle (souhlasně i protisměrně), musíš mít na každé křidélko jeden kanál. No ale co máš za přijímač? Třeba iA6-B je 6-kanálové, takže tam by se měl vejít i ten parašutista.

Pro start asi dává smysl i výchylka obou křidélek dolů, jen to holt bude míň ovladatelné v malé rychlosti.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 31.05.2018 16:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 279
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
No uvidím,ještě to prozkoumám. Kdyby byla rovná plocha na start,tak by bylo po problému,sice létám na letišti,ale na Rc model je to pořád moc hrbaté,takže každý metr rozjezdu je potencionální problém :D

_________________
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 01.06.2018 8:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1116
Bydliště: Brno
Jo, na start ze země by to asi dávalo smysl sklopit křidélka dolů, když nic jiného není.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 01.06.2018 15:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 279
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
To byl jediný důvod,proč to řeším. Ve vzduchu to pak už nepotřebuji.

_________________
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: sob 02.06.2018 15:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 4376
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Pro zvětšení vztlaku (= snížení pádové rychlosti) při startu i přistání slouží VZTLAKOVÉ KLAPKY
umístěné u kořenů křídla. (Pokud letadlo takové klapky nemá, použije k tomu KLAPKY, které má.)
Zvětšení zakřivení křídla, kterého dosáhne vysunováním tzv. „vztlakových klapek“ souhlasně dolů
Jak je vůbec možné, že to létá - Chytré létání 3


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: sob 02.06.2018 15:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2010
Příspěvky: 913
Bydliště: Praha 4
Tady dělat z křidélek vztlakovky moc nepomůže a spíš ztratíš řiditelnost. Je to divné, máš jiný motor a vrtuli? Není nižší podvozek nebo delší ostruha?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: ned 03.06.2018 9:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 279
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
No právě,že je to stejné je to jeho vlastní výrobek se stejným motorem,jen můj je lehce těžší :lol:

_________________
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: ned 03.06.2018 11:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2010
Příspěvky: 913
Bydliště: Praha 4
Máš zkalibrovaný regulátor? Nemáš výrazně menší tah?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: ned 03.06.2018 22:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 279
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
To si nemyslím,motor pěkně přidává po celé doby až do poslední doby plynu.

_________________
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 18:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 452
Bydliště: Blansko
cau otazka mimo...nemuzu najit obrazek kde je rozkreslene jak zapojit prijimac ia6 aby meril napeti baterie...jako pak alarm ktery se zobrazi na displeji.....je to trochu pajeci prace ale nemuzu najit jak na to?
dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 20:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 279
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Tak to ani nevím,že to jde :D To by se my taky líbilo.

_________________
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 21:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1116
Bydliště: Brno
https://github.com/benb0jangles/FlySky- ... nsor%20Mod

Mám to takhle na skoro všech přijímačích, akorát u jednoho jsem některou cestu asi prořízl dál než bylo potřeba, a neměří to nic. Tak jsem tento dal do Sky Surfera, kde mám stejně arduino s výškoměrem, a upravil jsem to arduino i na měření napětí:

https://github.com/Yenya/ibus-altitude-sensor

Jako vodič používám jednu žílu z plochého kabelu pro připojení EIDE disků.

Ta modifikace iA6-B přepojuje ten jeden pin namísto senzoru pro měření 5V napájení samotného Rx, takže v seznamu senzorů se to pak objevuje normálně jako IntV.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: stř 06.06.2018 20:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 452
Bydliště: Blansko
ten obrazek je pro IA6-B ale ja potrebuju pro IA6.....pokud to tedy jde.....ten nema vystup na telemetricke cidlo ale ma stejny prenos tedy AFHDS-2A


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: stř 06.06.2018 21:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1116
Bydliště: Brno
Sorry, nevšiml jsem si. Modifikace pro ia6 se probírá tady:

https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... emetry-mod

ale nezkoušel jsem, žádné ia6 nemám.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 327 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: ellet, Jardátor, Petr 63 a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz