Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 374 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 06.09.2016 9:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.2009
Příspěvky: 2481
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Příště se polepším a citaci uvedu na správnou míru. :D

_________________
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 9:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 642
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
Podařilo se někomu rozchodit zobrazení dat ze Skyassistantu ve vysílačce? Hledal jsem na netu a nenašel.

Přijímač R7008SB, skyassistant zapojen do Sbus, na vysílačce navolen správný tip vysílání ( vidím napění baterie ) Zkoušel jsem i registraci senzoru a tam mi to ukazuje, že je senzor nepřipojen. ( propojení F18SZ, V kabel, Skyassistant a beterie )

Co dělám blbě?

Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 10:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8909
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
makyk píše:
Podařilo se někomu rozchodit zobrazení dat ze Skyassistantu ve vysílačce? Hledal jsem na netu a nenašel.

Přijímač R7008SB, skyassistant zapojen do Sbus, na vysílačce navolen správný tip vysílání ( vidím napění baterie ) Zkoušel jsem i registraci senzoru a tam mi to ukazuje, že je senzor nepřipojen. ( propojení F18SZ, V kabel, Skyassistant a beterie )

Co dělám blbě?

Marcel

Napätie vidíš z prijímača. Neviem o tom že by mal výstup pre SBUS.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 10:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7157
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
On je nějaký update SkyAssistanta co umí přenášet údaje přez S-Bus2 ????
Co vím tak na rádiu jde spolehlivě rozchodit UniSens sdružené čidlo.., ale to jeho vario je o 50% (min) horší než skyassystant.

Jo a jak píše LV...Skyassistant není S-Bus ready!!!! Aspoň co já vím.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 10:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8909
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Ja mam GPS logger2. Nie je to Skyassistant, ale je to porovnatelne
http://www.elektromodely.sk/?p=6444

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 11:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7157
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Ten málo známý postup s Reload pro zápis slotu pro Futabu dost lidí vydusil :-) :-)
Jinak ty věcičky od Sm modelbau fungují perfektně.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 11:49 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 642
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
OK díky, to byla jediná věc, která mě napadla "Jo a jak píše LV...Skyassistant není S-Bus ready!!!! Aspoň co já vím."

Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 12:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8909
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
makyk píše:
..Skyassistant není S-Bus ready!!!!

Čož je škoda

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2016 14:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1218
Bydliště: Brno
graup15 píše:
...
Jinak ty věcičky od Sm modelbau fungují perfektně.


Mohu pouze plně souhlasit!!

Odesláno z mého SM-A500FU a podpis odstraním

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2016 1:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1723
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
graup15 píše:
Jinak ty věcičky od Sm modelbau fungují perfektně.

Mira integrace je vyborna. Ale jinak me to uplne neuchvatilo. Mluvi to jenom nemecky (alespon fw co tam mam ja) a vario mi prijde pozorovatelne slabsi nez mvario2 od jeti, ktere mam v jinych vetronich.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2016 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2009
Příspěvky: 1202
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
To je divné, že to mluví jen německy. S Graupnerem mi to mluví česky už od začátku. To jsou skoro tři roky. Přehrát soft určitě doporučuji. Mám pocit, že se to vario zrychlilo.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2016 19:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8909
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
janva9 píše:
To je divné, že to mluví jen německy. S Graupnerem mi to mluví česky už od začátku. To jsou skoro tři roky. Přehrát soft určitě doporučuji. Mám pocit, že se to vario zrychlilo.

Divné to nie je. Futaba 18SZ "mluví" iba Anglicky, Japonsky, Kórejsky a Nemecky. Vôbez to nezávisí od typu čidla...

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2016 19:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2009
Příspěvky: 1202
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
:) Já myslim, že Genagen má JETI ale můžu se mýlit. :)

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2016 0:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1723
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
janva9 píše:
:) Já myslim, že Genagen má JETI ale můžu se mýlit. :)


Mam jeti. s tim mluvenim jsem to myslel takto. veskere nastaveni pres vysilacku s timto cidlem se odehrava v nemcine. Dival jsem se na web - a tehdy (cca 2 roky zpet) to zadny jiny jazyk neumelo (pro me nepochopitelna lamerina). Vysilacka zde jenom zprostredkovava pristup do menu, ve kterem se nastavuji jednotlive hodnoty a to je v nemcine. S tim jeti nic neudela - vysilacka je jenom komunikacni clanek mezi uzivatelem a cidlem. Samozrejme veskera hlaseni, ktera si na zaklade hodnot nastavim ve vysilaci, ty jsou v jazyce a komfortu, ktery poskytuje vysilacka.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2016 5:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2009
Příspěvky: 1202
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
:) Joo, ty myslíš nastavovací komunikaci, tak je opravdu jen v němčině. Ale zase těch pár slovíček se dá zapamatovat.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 374 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: leon_cz, Telemaster a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz