Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: čtv 19.07.2018 22:14 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10336
Bydliště: Břeclav
Lark píše:
MAXI DOT v YETI sice nabízí nějakou korekci pro zimní pneumatiky, ale nikdy jsem si s tím nehrál. Podle GPS mám ověřené hodnoty tachometru pro 50 (54) a pro 130 (138)km/h a bez problémů jezdím na hranici i bez GPS.


Jo. To by mohlo sedět. To jsou obvyklé hodnoty.

Extrém byl fiat punto, kde tachometr ukazoval 150 při reálné rychlosti ani ne 130.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: ned 22.07.2018 8:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6718
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Dotaz..
Zkoušel někdo kombinaci dvou proudových (napětí/kapacita) senzorů na S-Bus2 sběrnici?
Mám tím na mysli kombinaci např SBS-01C a tohoto.
http://shop.tje.dk/catalog/product_info ... ucts_id=34

V nové mašince chci mít hlídané jak kapacitu pohoných baterek tak i přijímačovek.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 10:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2008
Příspěvky: 450
Po rokoch tmy svetielko aj u Futaby, sudruhovia z Ripmax pekne. Uz len aby to fungovalo :)
http://www.ripmax.de/software-downloads/r8024sbd.pdf


Přílohy:
rx.jpg
rx.jpg [ 119.11 KiB | Zobrazeno 406 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 10:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4437
graup15 píše:
Dal jsem dotaz do Astry (kdy čekají novinky)..tak snad zveřejnění odpovědi nebude vadit.


Tento rok budou tyto novinky:


· T18SZ Potless (18Sz s Hallovými senzory na křížových ovladačích) – cca za 4 měsíce

· FX-36Potless (FX-36 s Hallovými senzory na křížových ovladačích) – cca za 4 měsíce


Tak na okraj - u Astry to zatím nevidím (ač čtyři měsíce od graupova příspěvku utekly), jinak ale už jsou ty potless verze reálně skladem u Hoelleina i Lindingera. Cena celkem přijatelná, proti klasické variantě 100EUR navrch, to není žádný extrém (platí pro 18SZ i FX36).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 10:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8463
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
To je ficura od Ripmaxu a Astra od nich nenakupuje.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 11:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4437
No to co jsem citoval od Graupa ale byla prave reakce Astry, takze s tou potless pocitali...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 11:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 996
Bydliště: Brno
graup15 píše:
Dal jsem dotaz do Astry (kdy čekají novinky)..tak snad zveřejnění odpovědi nebude vadit.


Tento rok budou tyto novinky:


· T18SZ Potless (18Sz s Hallovými senzory na křížových ovladačích) – cca za 4 měsíce

· FX-36Potless (FX-36 s Hallovými senzory na křížových ovladačích) – cca za 4 měsíce


Tak už i Futaba ořezává náklady a dodává rádia bez potenciometrů http://www.lindinger.at/en/rc-electroni ... te-control ....

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 12:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8463
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
BoŠ píše:

Tak už i Futaba ořezává náklady a dodává rádia bez potenciometrů http://www.lindinger.at/en/rc-electroni ... te-control ....

Futaba dodava iba ovládače s potenciometrami. To je opat ficura od Ripmaxu

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 13:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 996
Bydliště: Brno
LV píše:
Futaba dodava iba ovládače s potenciometrami. To je opat ficura od Ripmaxu


No jo, máš pravdu, přímo u Futaby potless není.

Jak se to dá poznat třeba u lindingera? Že je to Ripmax solution? Třeba https://www.hoelleinshop.com tady mají Ripmax logo, ale jinde ne.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 14:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4437
BoŠ píše:
No jo, máš pravdu, přímo u Futaby potless není.

Jak se to dá poznat třeba u lindingera? Že je to Ripmax solution? Třeba https://www.hoelleinshop.com tady mají Ripmax logo, ale jinde ne.


U lindingera mají potless v popisu - https://www.lindinger.at/en/#search:sSe ... able+items


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 16:18 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2017
Příspěvky: 12
Bydliště: Považská Bystrica
Lindinger aj ďalší predajcovia, ktorí nakupujú u Ripmax Nemecko majú možnosť objednať buď originál, alebo "potless" a tak ponúkať obe varianty. Rozdiel u Lindingera bol pred časom myslím 100 €. Ďalšia možnosť je dať si upraviť vysielač priamo v Ripmax servise. Tak som to teraz urobil aj ja.

_________________
Luboš - aviatika.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 17:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 996
Bydliště: Brno
Děkuji za info!

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 19:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2014
Příspěvky: 412
No tak to bude brzo k mání i verze "softless" a "opentx ready" :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 19:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8463
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
skybreaker píše:
No tak to bude brzo k mání i verze "softless" a "opentx ready" :)

To by bola zvratenost.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 11.09.2018 20:20 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2003
Příspěvky: 64
mac píše:
Po rokoch tmy svetielko aj u Futaby, sudruhovia z Ripmax pekne. Uz len aby to fungovalo :)
http://www.ripmax.de/software-downloads/r8024sbd.pdf

No, vypadá to zajímavě, jen ten popis je takový populární, chtělo by to více podrobností a technického popisu, např. čím se to programuje a jaké to má programovací možnosti. U té největší verze by mě zajímaly možnosti pro ty kanály nad 18tým kanálem. A to mechanické uspořádání a řešení na první pohled nebudí důvěru ...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: doubravka a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz