Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 304 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 18.04.2017 23:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7883
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tlačítkem v pravo dole "Settings" skočíš do nastavení a zaškrtni "Encode MP3 to WAV".


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: stř 19.04.2017 7:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 278
Bydliště: Liberec
zelkar píše:
Je to asi tenhle, že jo?
http://www.speechtech.cz/cz/demo-tts#Iva210
Syntetizuje pěkně, jak to z toho dostáváš do .wav souboru?


Ten systetizuje pěkně, ale jak z toho ten zvuk dostat fakt nevím :(
Myslel jsem tenhle https://github.com/CaffeineAU/TTSAutomate

České hlášky už to má povolené, ale nějak mi to stále nic nedělá, evidentně to chce nahoře otevřít soubor s hláškami a pak to pofrčí - ale zatím nevím jak. Teď už nemám moc času, musím do práce, večer se na to mrknu

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: stř 19.04.2017 8:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7883
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tlapa píše:

České hlášky už to má povolené, ale nějak mi to stále nic nedělá, evidentně to chce nahoře otevřít soubor s hláškami a pak to pofrčí - ale zatím nevím jak. Teď už nemám moc času, musím do práce, večer se na to mrknu

Přesně. Nahoře nastavíš cestu, kam se to má ukládat, založíš soubor projektu, a pak už zadáváš do tabulky, adresář (Folder), název hlášky (Filename) a text hlášky (Phrase to speak). Klepnutím na "Preview" si jí můžeš přehrát, případně upravíš. Když máš všechny hotové, v levém dolním rohu klepneš na "Go!" Pak si otevřeš adresář kam si to nasměroval a budeš tam mít podadresářě MP3 a WAV a v nich jednotlivé soubory hlášek ještě rozdělené do podadresářů, které jsi zadával do tabulky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: stř 19.04.2017 21:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 278
Bydliště: Liberec
Už mi to jede, díky. Krásně to funguje a je brnkačka vyměnit ty zvuky které chci :D

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: sob 22.04.2017 12:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
Nazdar páni. Narazil som na problém v LUA...
Funkcia lcd.drawGauge
podľa popisu by ako paameter mohol byť aj Flags...
lcd.drawFilledRectangle(x, y, w, h [, flags])
......
flags (unsigned number) drawing flags
Aktam zadávam rôzne čísla - výplň je stále rovnaká... stále čierna...
Ak zadám trebárs "GREY_DEFAULT" ako v prípade Rectangle... tiež žiadna odozva.. Je tento parameter vo verzii 2.1 aktívny ?
EDIT
v niektorej Ref. guide tento parameter je, inde nie... som z toho voľaaky zmetený...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: pon 01.05.2017 22:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 278
Bydliště: Liberec
Zdar, potřeboval bych poradit: dnes jsem byl lítat, vše v pohodě až do úseku 15:05:35, kdy se mi letadlo předvedlo jak umí rychle čumákem k zemi. Určitě jsem nepotláčel výškovku jak je to ve snímku logu vidět. Vybral jsem to na poslední chvíli, v ten moment mi to přišlo jako výpadek signálu, ale na logu je vidět RSSI v ten moment kolem 56dB... Na chviličku mi rádio zahlásilo výpadek telemetrie.
Teď dumám nad tím, jestli se mi kouslo servo na výškovce a díky tomu mi pokleslo napětí RxBt, anebo jestli je problém v přijímači X8R.
Při kontrole ostatních logů tam mám mikro špičky na výškovce také, viz druhý snímek logu - a co tam ten skok RSSI na 17:47:30?
Pro jistotu jsem dnes potom udělal pár range testů a pod nízký signál mi to padalo tak kolem 50m. Pak jsem ze stejného místa (letadlo na větvích v metru) šel na 0,5km od něj a signál nejméně 60dB - dál už byl les - to mi přijde ok...
Tak co s tím?


Přílohy:
Snímek obrazovky (2).png
Snímek obrazovky (2).png [ 148.17 KiB | Zobrazeno 1205 krát ]
Snímek obrazovky (3).png
Snímek obrazovky (3).png [ 198.24 KiB | Zobrazeno 1205 krát ]

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 02.05.2017 7:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2003
Příspěvky: 682
Bydliště: Teplice, Praha
Tlapa píše:
Určitě jsem nepotláčel výškovku jak je to ve snímku logu vidět ... jestli se mi kouslo servo na výškovce a díky tomu mi pokleslo napětí RxBt, anebo jestli je problém v přijímači X8R ...

Záznam polohy kormidel/kniplů není telemetrickou funkcí přijímače a i kdyby byl, tak přijímač nezná skutečnou polohu serva. Protože to není záznam děje na přijímači, ale na vysílači, hledal bych příčinu tam. Svoje ruce a mysl jsi vyloučil, tak zbývá programování vysílače. Výsledek mixování, přetečení/podtečení?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 02.05.2017 7:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 278
Bydliště: Liberec
To mi nedošlo, že to není záznam z přijímače, díky moc za radu, podívám se na to!

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: pon 26.06.2017 7:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
Stále váham na prechod na verziu Open Tx 2.2 Aké su vaše dojmi resp. čo my nová verzia prinesie aké výhody má oproti predchádzajúcej 2.1.9 a čo ma na prechod na ňu čaká.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: pon 26.06.2017 7:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Ja tiež frčím ešte na 2.1.8 :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 03.10.2017 18:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
VIDEO FrSky Taranis Q-X7

FrSky Taranis Q-X7 - Školka - 1. díl - Systémové menu


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

FrSky Taranis Q-X7 - Školka - 2. díl - Menu modelu


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: čtv 19.10.2017 20:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 111
Bydliště: Dolní Kounice
juraj.jurej píše:
Stále váham na prechod na verziu Open Tx 2.2 Aké su vaše dojmi resp. čo my nová verzia prinesie aké výhody má oproti predchádzajúcej 2.1.9 a čo ma na prechod na ňu čaká.

nějaký měsíc sice uběhl, ale
zatím mám také 2.1.9 chtěl jsem zkusit 2.2, ale po instalaci se program spustí a během vteřiny zase zavře, nejde ani pod jiným profilem. Dělá mi to na dvouch PC :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 5:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
sakulajda píše:
nějaký měsíc sice uběhl, ale
zatím mám také 2.1.9 chtěl jsem zkusit 2.2, ale po instalaci se program spustí a během vteřiny zase zavře, nejde ani pod jiným profilem. Dělá mi to na dvouch PC :(


Pozri tu úplne dole a tam si stiahni opravy.
http://www.open-tx.org/2017/05/30/opentx-2.2.0

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 9:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 111
Bydliště: Dolní Kounice
juraj.jurej píše:

Pozri tu úplne dole a tam si stiahni opravy.
http://www.open-tx.org/2017/05/30/opentx-2.2.0

zkoušel jsem ty záplaty/registry, ale nepomohlo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 14:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1630
Bydliště: Nitra Slovensko
FrSky / OpenTx Drobky - Přijímač G-RX8 - Základy



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 304 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: RadekH a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz