Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 304 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: sob 15.04.2017 16:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 280
Bydliště: Liberec
Nějak jsem to tam nenašel. Je tam zpomalení hlášení, tak jsem si myslel, že to pomůže, ale ani 2s nestačily.
A to co mi poslal Zelkar mi taky moc nepomohlo, vypadá to taky jako zpožďovací funkce, jestli jsem to pochopil dobře, ale pořád to hlásí to samé. Ale už se tím netrápím, vím, že to funguje potom dobře, už jsem s tím i lítal a ve vzduchu mě to informuje jak potřebuju, tak to nechám být. Prostě to jednou na začátku zahlásí vybitou baterii, no :-)
Díky za snahu mi pomoct

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: sob 15.04.2017 21:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
Honzo, není to o zpomalení. Když si necháš hlídat jen horní hranici napětí, bude ti logicky řvát, když tam bude nula na krátký moment při zapínání a vypínání nebo nepřipojeném Lipo senzoru. Lepší je dát DVĚ podmínky

Obrázek

Čili L2 zapne hlášení, jen když bude nejslabší článek pod 3,55 V ale současně bude napětí víc než 0,20 V. Tím eliminuješ okamžik zapnutí a nebude řvát ani před připojením senzoru na baterku.

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: sob 15.04.2017 22:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 280
Bydliště: Liberec
Jo, tak jsem to i pochopil, špatně jsem to napsal...
Hodil jsem to tam tak jak to je vidět a stejně to dělalo to samý, možná tam byla nějaká zdvojená funkce, už jsem z toho měl oči navrch hlavy, tak jsem se na to vyprd a šel radši lítat :-)
Zítra se na to kouknu znovu, to by v tom byl čert!

Díky

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: ned 16.04.2017 7:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
To je rozumné, na to se nepadá :lol:

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: ned 16.04.2017 10:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 259
Bydliště: Kutná Hora
A jakou jsi potom použil logickou funkci? Musíš L2

Tlapa píše:
Jo, tak jsem to i pochopil, špatně jsem to napsal...
Hodil jsem to tam tak jak to je vidět a stejně to dělalo to samý, možná tam byla nějaká zdvojená funkce, už jsem z toho měl oči navrch hlavy, tak jsem se na to vyprd a šel radši lítat :-)
Zítra se na to kouknu znovu, to by v tom byl čert!

Díky

_________________
Když musíš, tak musíš....
Palio Pro, LionE, Coptera 250, Orca - bude, Taranis T9


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: ned 16.04.2017 11:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 280
Bydliště: Liberec
Jo! Fachá to :-)
Zapomněl jsem tam blbec dát ten AND spínač...

Díky moc

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: ned 16.04.2017 19:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
Tlapa píše:
Jo! Fachá to :-)
Zapomněl jsem tam blbec dát ten AND spínač...
...vo tom to je :mrgreen:

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: ned 16.04.2017 19:10 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
AND bych nazval operatorem ne spinacem.

Odesláno z mého XT1580 a podpis odstraním

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: ned 16.04.2017 19:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
RCStudio píše:
AND bych nazval operatorem ne spinacem
Věcně jistě, ale v nadpisu Companionu se to opravdu jmenuje "AND spínač" (viz obrázek výše) :)

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: pon 17.04.2017 9:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 259
Bydliště: Kutná Hora
Ano, protože jsou to dvě slova.
Operátor AND a spínač (L1), se kterým se ten AND porovnává

zelkar píše:
Věcně jistě, ale v nadpisu Companionu se to opravdu jmenuje "AND spínač" (viz obrázek výše) :)

_________________
Když musíš, tak musíš....
Palio Pro, LionE, Coptera 250, Orca - bude, Taranis T9


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: pon 17.04.2017 10:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
montykh píše:
Ano, protože jsou to dvě slova.
Operátor AND a spínač (L1), se kterým se ten AND porovnává
Jasně.
(Má pravdu, předsedo...) :lol:

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 18.04.2017 22:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 280
Bydliště: Liberec
V čem editujete zvuky? Na stránkách OpenTX je ke stažení OpenTx recorder a našel jsem ještě na GitHub.com TTS Automate, který ale ,ač to uvádí, mi neumožní vybrat češtinu... OpenTx recorder jsem vyzkoušel, ale přijde mi to moc strojové, proto jsem chtěl právě vyzkoušet ten TTS Automate...

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 18.04.2017 22:40 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Jo automate ale google a cz tusim

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 18.04.2017 22:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 280
Bydliště: Liberec
Aha, super, díky :)

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX (Taranis + Videa)
PříspěvekNapsal: úte 18.04.2017 23:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 424
Bydliště: Žďár n. S.
Je to asi tenhle, že jo?
http://www.speechtech.cz/cz/demo-tts#Iva210
Syntetizuje pěkně, jak to z toho dostáváš do .wav souboru?

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 304 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz