Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 101  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 12:12 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Takze Horus pobezi na OpenTX. To je dobra zprava :wink:

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 12:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6056
Bydliště: Písek, ČR
:idea: JUPÍÍÍÍÍ!!! :D :D

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 12:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.9.2008
Příspěvky: 2273
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
A kedy to už konečne bude?

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 14:43 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Tezko rict... v ramci mesice ci dvou stezi

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 16:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2011
Příspěvky: 2589
Bydliště: Trutnovsko
Obrázky: 4
Těším se!
Nějaké nové rendery?
Nevíte jestli má mít vysílačka v sobě 3 (ideálně 6) - axis gyro a akcelerometr? To by se mi moc líbilo!
A také kdyby byla možnost použít horní barevný display jako FPV monitor. No to by bylo boží!


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.09.2015 14:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2003
Příspěvky: 568
Mam dotaz k čemu je to dobrý - axis gyro a akcelerometr ?

a ještě v čem je lepší Hall magnetické senzory před kvalitními potenciometry ?

_________________
zbek

EPA Kombat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.09.2015 14:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Jestli bude gyro a akcelerometr nevim, ale hall senzory ano. Hall senzory maji výhodu ze nemaji zadnou mechaniku ktera se muze opotrebovat jako cesticka v potenciometru.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.09.2015 15:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2007
Příspěvky: 479
Bydliště: Žďár nad Sázavou
zbek píše:
Mam dotaz k čemu je to dobrý - axis gyro a akcelerometr ?



Pro TOHLE .

"Nepáčkové" ovládání modelu. Řízení náklonem vysílače (v případě videa Jeti duplex DS16). No nechtěl bych vědět cenu vysílače .... Ale je pěknej. Fakt je pěknej!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.09.2015 20:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1194
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
bych chtel videt ty tanecni kreace u rizeni vrtulniku v 3D :-D

ale proc ne. pro nejakeho vetrone to muze byt docela dobre.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.09.2015 20:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6056
Bydliště: Písek, ČR
hates píše:
bych chtel videt ty tanecni kreace u rizeni vrtulniku v 3D :-D

ale proc ne. pro nejakeho vetrone to muze byt docela dobre.

Dokážu si to představit i pro vrtulník. Ne pro řízení, ale třeba pro aktivaci záchrany cuknutí vysílačkou nahoru nebo tak něco.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.09.2015 21:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2008
Příspěvky: 562
Bydliště: Orlické hory
Nemyslím si, že hall senzory tak jak to aplikoval Jeti jsou zrovna pro vysíílač výhra.

janekx píše:
Jestli bude gyro a akcelerometr nevim, ale hall senzory ano. Hall senzory maji výhodu ze nemaji zadnou mechaniku ktera se muze opotrebovat jako cesticka v potenciometru.

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 10:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
thsoft píše:
Nemyslím si, že hall senzory tak jak to aplikoval Jeti jsou zrovna pro vysíílač výhra.



Proč?, můžeš uvést důvod .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 11:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2008
Příspěvky: 562
Bydliště: Orlické hory
Třeba proto, že když vysílač položíš omylem na magnetický spínač (key) můžeš mít najednou
výchylku 65% (představ si ji na elektře na plynu) viz. v RCR z roku 2012 kde to testovali.


jaroslav.falcon píše:
Proč?, můžeš uvést důvod .

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 11:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
Argument to jistě je, ale mám pocit, že je to jako, když by jsi omylem zavadil o plyn.

Z jiného soudku..

lital jsem s kopterou ve staré fabrice, kde bylo kolejiště a to ovlivňovalo kopteru, sranda by byla pokud by to ovlivnilo i ty halové sondy :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 14:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5473
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Lítal jsem s koptérou ve škodovce mezi svářecíma robotama, koptéra bláznila, DS 16 v klidu ;-)

Mimochodem, moc si nedovedu předtavit provozovat větší elektrolet bez zámku plynu... magnet nemagnet. A mám ho na bezpečnostním přepínači, abych si zámek omylem nemohl zapnout za letu.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 101  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Olin a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz