Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: stř 25.10.2017 8:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.9.2017
Příspěvky: 13
Hanny píše:
Open tx používám

Třeba takto:


Přílohy:
Snímek obrazovky 2017-10-25 v 9.27.52.png
Snímek obrazovky 2017-10-25 v 9.27.52.png [ 28.08 KiB | Zobrazeno 894 krát ]
Snímek obrazovky 2017-10-25 v 9.33.33.png
Snímek obrazovky 2017-10-25 v 9.33.33.png [ 25.29 KiB | Zobrazeno 894 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: stř 25.10.2017 13:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 2.6.2014
Příspěvky: 65
Bydliště: Zábřeh
Dekuji vyzkousim :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2017 14:28 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2014
Příspěvky: 94
Bydliště: Brno
Rád bych si do Horuse přidal další tlačítkový spínač, jaký použít kablík, respektive konektor pro připojení k desce?
Díky za radu.

_________________
F3K Bravo, F3K Maia, Minicorado, MPX FunCub, P-47D Thunderbolt, Crack WING
FrSky Horus


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: sob 28.10.2017 9:01 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 107
Asi nejednodušší bude tohle:
https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/29 ... horus.html

_________________
Frsky HORUS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 13:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 158
Zdravím všechny.
Chlapci chci se zepzat na ty dva pomocné trimy.Na co se dají pouřít?
Zkoušel sem je přiřadit na potáky i na Slider a nefungují mi v ničem.
Mám Open TX. Nebo to chodí jen v FrOs ?
A ještě něco. Když si přiřadím ve Sp.Funkcích zámek Plynu CH3,tak to chodí bez problémů,ale když to zamknu vypínačem,tak by podle mě se na uvodní obrazovce mělo objevit něco jako Plyn Zamčeno.
Přiřadit ve Wingetu mi to taky nejde,pouze Hodnota plynu nebo kanálu a nebo vypínače.Ale když ten zámek aktivuju a přidám plyn,tak sice fyzicky je opravdu zamčený a na servo monitoru se to nehne,ale ve wingetu na hodnotu (Value) se to hýbe jako když to neni zamčený.
Ale po cvaknutí přepínače na uzamčení plynu bych více uvítal náký nápis nebo ikonu Zámek Plynu.
Nevíte někdo co stím.
Předem věem díky za odpověd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 14:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 107
A nebylo by pro tebe lepší kdyby ti řekněme co 10 sek. Horus zahlásil ,,plyn zamknutý,,......s tím si poradíš né ???

_________________
Frsky HORUS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 15:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 158
To jo,to mám samozřejmně taky nastavený.
Ale to ti zahlásí jen když přepneš přepínač,tedy pokavad si tam nenastavíš hlasit po několikách sekundách,což je asi blbost.
Mě spíš jde o to,že když si na letišti něco na rychlo nastavuješ a trvá to někdy i déle,tak za 5min.zapomeneš že ti to hlásilo že to máš vypnutý,když furt cvakáš s nákýma přepínačema.A když koukáš na ten Display,tak si toho spíše všimneš že to máš vypnutý.
Vím že je to jen blbej detail,ale jen mě zajímá jestli to už někdo řešil.
A co ty pomocný trimy? ví někdo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 15:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
Peggy píše:
To jo,to mám samozřejmně taky nastavený.
Ale to ti zahlásí jen když přepneš přepínač,tedy pokavad si tam nenastavíš hlasit po několikách sekundách,což je asi blbost.
Mě spíš jde o to,že když si na letišti něco na rychlo nastavuješ a trvá to někdy i déle,tak za 5min.zapomeneš že ti to hlásilo že to máš vypnutý,když furt cvakáš s nákýma přepínačema.A když koukáš na ten Display,tak si toho spíše všimneš že to máš vypnutý.
Vím že je to jen blbej detail,ale jen mě zajímá jestli to už někdo řešil.
A co ty pomocný trimy? ví někdo?

V open tx sa to da...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 15:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 158
A můžeš poradit jak ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 15:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
Peggy píše:
A můžeš poradit jak ?

riešiš dve veci......
Varovanie na zamknutý plyn ... log SW - plyn viac ako 10 percent AND zopnutý spinač zamknutia plynu ... tento log SW spustí v spec funkciách patričné varovanie.....
Vyuzitie trimu ... tam sa definuje v log spínačoch patričný trim ako momentový SW a zopne patričnú funkciu.
Zadáva sa ako TRM+, alebo TRM- ako dva rôzne spínače.... Označenie neviem - mám Taranis9D a tam používam ´trim plynu na ladenie mixov....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 15:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 158
Ok.Zkusím to.
Děkuji za vysvětlení a pomoc.
Popřípadě se ještě ozvu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 17:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 158
Tak mi to nejde.
Ani ten Zámek Plynu ani ty pomocné trimy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 17:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6031
Bydliště: Písek, ČR
Anebo přejdi na FrSkyOS, tam to funguje od přírody:
Příloha:
Zamek plynu.jpg
Zamek plynu.jpg [ 128.99 KiB | Zobrazeno 180 krát ]

Ono to určitě všechno funguje i v OpenTX, ale to je ten důvod, proč jsem zůstal u FrSkyOS - nechci trávit čas učením se nového způsobu programování.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 18:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4799
Bydliště: CA
Peggy píše:
Tak mi to nejde.
Ani ten Zámek Plynu ani ty pomocné trimy.

Som v praci..... Ak vydrzis do zajtra vecera.....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 12.11.2017 18:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 158
Vím že ve FrOs to chodí.
Ale sem zatvrdlej OpenTX a nechci to měnit.Upřimně stím systémem nemám problém a dost mi vyhovuje,ale sem tam se stále něco objeví s čím si nevím rady.
Jinak určitě vydržím do zítřka.Nikam nespěchám a ted se lítat stejnak nedá.
Chlapci díky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz