Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 10:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Jameson píše:
...Štve ma to, že rádio za 500€ nie je dobre odrušené ani voči svojmu vlastnému vysielaciemu modulu. ...

Ako sa to prejavuje?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 10:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2009
Příspěvky: 1261
Viz. pár príspevkov vyššie. V reproduktore počuť zreteľné škŕkanie po aktivácii interného modulu.

_________________
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 10:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7903
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Přečti si vlákno zpátky od http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=68753&start=1365#p1380479

Byl jsi rchlejší. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 10:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Ale ja som to čítal a veľmi pozorne, preto sa pýtam. Ako sa to prejavuje? Teda okrem toho "brumu" v repráku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 21:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2009
Příspěvky: 1261
Nijako inak. Všetky prejavy, ktoré som objavil, sú na tom videu o pár príspevkov vyššie. Ako som písal v inzeráte, to rádio som chcel na FPV. A proste ak nie je dostatočne odrušené ani voči vlastnému FM modulu, tak ho nepovažujem za vhodné pre moje potreby, keď budem mať namiesto 100mW interného výkonu zapojený 1000mW UHF.

_________________
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 21:15 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
S Horusem a L9R 5km...
Nevidím jemny sum v repro projevem nespolehlivosti, nic nenasvedcuje tomu, ze vykonejsi modul nejak ovlivnuje funkcnost radia.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 21:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2009
Příspěvky: 1261
S tým úplne súhlasím. Nemám jediný dôkaz toho, že by to rádio reálne nebolo v úplnom poriadku. Len som proste v tomto šibnutý perfekcionista...

_________________
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 22:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 107
Pánové zdravím a prosím o pomoc.
Horus-přijímač x6r-čidlo FLVSS, vario. Na obrazovce telemetrie načtené Cels (měří správně) ručně zadané c1, c2 c3 (také měří jednotlivé články správně.)
Když v modelu vytvořím novou telemetrickou obrazovku s osmi položkami a na ní nastavím vlevo: timer1, timer2. výšku a vpravo cels, c1, c2, c3 tak cels ukazuje napětí v pořádku ale na pozici c1, c2, c3 mi píše: Žádná data ze senzoru.
Teď jsem připojil vario a ve výběru windgetů vůbec nenabízí čídlo vario.
A ještě poznatek: v telemetrii jsou u rozpoznaných čidel hvězdičky které blikají, u c1, c2 ac3 neblikají.
Kde je chyba ???
Dělám něco špatně nebo chyba opentx.

_________________
Frsky HORUS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 19:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 107
Tak mi to připadá že tady nikdo Horuse nemá. :D

_________________
Frsky HORUS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: stř 11.10.2017 17:19 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5294
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Jak jsme jiz prokonzultovali, widget je pri 1/8 obrazovky tak maly se neukazuje samostatne clanky. U 1/4 a vetsi ukazuje vsechnt clanky z MLVSS/FLVSS

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: stř 11.10.2017 18:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 107
Jen doplním že vario je třeba volat jako value.
Honzo dík za pomoc

_________________
Frsky HORUS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 16.10.2017 17:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6034
Bydliště: Písek, ČR
Kámoš Jarda.Falcon mi 3Dnatisknul nový gombík na Horuse. S originálním se mi špatně točilo, to vroubkování je na mě moc jemné, takže jsem točil vždy za ten jediný výstupek. S tímto se mi točí daleko lépe, točím jako lasička:
Příloha:
Gombík 3D.JPG
Gombík 3D.JPG [ 113.2 KiB | Zobrazeno 585 krát ]

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 18:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 2.6.2014
Příspěvky: 65
Bydliště: Zábřeh
Poradíte mi prosím jak nastavit hlášení ze prijimacova baterie klesla třeba pod 4,6V (napětí přijímače). Děkuji


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 19:42 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2014
Příspěvky: 94
Bydliště: Brno
Hanny píše:
Poradíte mi prosím jak nastavit hlášení ze prijimacova baterie klesla třeba pod 4,6V (napětí přijímače). Děkuji

OpenTX, FrOS?

_________________
F3K Bravo, F3K Maia, Minicorado, MPX FunCub, P-47D Thunderbolt, Crack WING
FrSky Horus


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 20:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 2.6.2014
Příspěvky: 65
Bydliště: Zábřeh
Open tx používám


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz