Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 101  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 13:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
RCStudio píše:
To je divne. Zkusím.
Přišel jste na něco?

Odesláno z mého LG-V10 a podpis odstraním

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 14:28 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Toto je bezne chovani potenciometru, maji na koncich mrtvou zonu.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 14:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
RCStudio píše:
Toto je bezne chovani potenciometru, maji na koncich mrtvou zonu.
Díky, vyzkouším to na Taranisu jestlibje to tam taky ale myslím že ne.

Odesláno z mého LG-V10 a podpis odstraním

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 14:34 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Taky... :)

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 14:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
Tak pak je to v pořádku :-D

EDIT: Opravdu i Taranis má mrtvé zóny :-D. Tak se omlouvám za zbytečné plašení.

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 17:59 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
V poho, co je nejlepsi, ze me projde tolik radii rukama a toto si proste clovek neuvedomi hned.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 18:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16168
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
neslo by u tech tahovych omezit jejich chod? Na co tam jsou ty sedive obdelnicky vsazene na obou koncich drazek?

edit: ahá, on to je jen potisk... ale i tak by šlo do drážek vsadit omezující dorazy, pokud by to bylo nutné. Točítka mají jistě "cvrčka" a hlavně středovou aretaci, tam by dorazy nejspíš šly udělat také.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 19:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8019
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Je to trochu divné, protože u souprav se většinou nevyužívá celá dráha potenciometru a krok páky, nebo knoflíku bývá menší, omezený vlastními dorazy, aby změna probíhala v celém rozsahu pohybu páky nebo knoflíku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 28.09.2017 19:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16168
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Tak jsem dneska měl možnost ten zázrak ošmatat, potěžkat. No, jako palcovku bych to používat nechtěl - asi mám malé ruce, všechno je tak nějak daleko - jak kniply tak vypínače a trimy. Taky je to kus cihly; za Mx-20 bych v tomhle ohledu neměnil, snad jen ty spodní poťáky by možná byly dobré.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pát 29.09.2017 14:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 3959
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
Není zde někdo z okolí Kladna s kým bych si mohl domluvit "otlapkání " Horuse, zvláště na základě předchozí "minirecenze :lol: " od Jyrryho???

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 01.10.2017 8:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.12.2016
Příspěvky: 11
Pánové, dobrý den, zkuste mi prosím poradit - Mám Horuse (OpenTX) a po připojení k PC přes kabel se mi připojí (zvukový signál PC), ale neobjeví se mi v - Tento počítač - jako další jednotka - obsah sd karty. Pokud chci Horus odpojit od PC tak vpravo dole na monitoru PC kliknu na ikonu - Vysunout Frsky Horus Mass Storage. Když sd kartu vložím klasicky do PC tak vše pracuje normálně. Prostě se mi nechce sd kartu pořád vytahovat z Horuse. Díky

_________________
Proxima ll, Ka 6, DG 300acro, Extra 330sc,
Frsky Horus 12s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Šum a chrastenie
PříspěvekNapsal: pon 02.10.2017 22:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2009
Příspěvky: 1267
Mám dotaz na majiteľov Horusu. Dnes mi tento fešák došiel a po zapnutí som ostal prekvapený stálym šumom z reproduktoru. Počuť ho neustále, stačí priložiť ucho k spodnej časti rádia. Zvuk sa jemne mení v závislosti od hodnoty podsvietenia displeju.

Omnoho viac ma ale prekvapilo dosť silné klepanie po aktivácii interného RF modulu. Metronóm jak prasa. Celkom ma však pobavila zmena klepania v prípade zmeny vysielaceho módu. Najhlasnejší je jednoznačne D16, D8 a LR12 tak jemnejšie pobrumkávajú. Žeby akustický monitor frequency hoppingu?

Očividne ide o nedostatočné tienenie reproduktoru pred RF signálom. Zaujímalo by ma však, či je to bežná súčasť, s ktorou sa treba naučiť žiť (však čo by ste chceli od rádia za mizerných 550€...), alebo sa mi podarilo zasa raz vychytať nejaký chybný kus... Vopred ďakujem za info!

_________________
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 02.10.2017 23:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2014
Příspěvky: 410
Bydliště: Brno
Obrázky: 10
Sice jsem ucho ke spodní části Horusu nikdy "nelepil", ale taky jsem nikdy, ani doma v tichu, nikdy žádný šum neslyšel.
Podle mě máš spíše tu smůlu.. :(

_________________
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 02.10.2017 23:29 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Kazdy kus ma jisty sum, ale je to zavisle vice faktorech. Preci jenom to je vysilac.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 02.10.2017 23:31 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Oliwer píše:
Pánové, dobrý den, zkuste mi prosím poradit - Mám Horuse (OpenTX) a po připojení k PC přes kabel se mi připojí (zvukový signál PC), ale neobjeví se mi v - Tento počítač - jako další jednotka - obsah sd karty. Pokud chci Horus odpojit od PC tak vpravo dole na monitoru PC kliknu na ikonu - Vysunout Frsky Horus Mass Storage. Když sd kartu vložím klasicky do PC tak vše pracuje normálně. Prostě se mi nechce sd kartu pořád vytahovat z Horuse. Díky

Neni proste jako mass storage nebo se zamyslenym pismenem jednotky neco koliduje

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 101  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz