Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 101  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 18:34 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Placatý fotky už nás neba, prohlédněte si naše rádia a nové produkty v 360 stupních. Další produkty budeme přefocovat.

https://rcstudio.cz/cs/12-rc-soupravy

Obrázek

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 20:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6059
Bydliště: Písek, ČR
Honzo fakt dobrý, a na webovkách ještě lepší s těmi popisky. To se fakt povedlo :idea: Holt Nová doba!:D

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 6:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.2.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Rakovník
Tyjóóó.Jak tohle kluci děláte? 8O To zařízení bych chtěl vidět,Moc dobrý.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 11:06 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.5.2006
Příspěvky: 22
Zdravim, muze mi nekdo s Frsky os s MODEL CUSTOM odzkouset, zda se mu v ruznych let. rezimech uklada nastaveni trimu? Po kazdem zapnuti vysilace musim nastavovat (mimo let. rezimu "NORMAL") vsechny trimy. Mam cca 2 mesice starou verzi os.
dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 11:11 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
neuklada v 1.2.25, o chybe vime

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: ned 27.08.2017 10:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 163
Zdravím všechny.
Chlapci mohl by mi někdo poradit,popřípadě napsat jak v Open TX na Horusu nastavit Heli bezpádlo?Upřimně nevím jak to nastavit. Lítám do ted jen pádla od 450 do 700-stovky a s tím nemám problém.
Upřimně ještě bezpádlo nemám,ale v nejbližší době bych si ho chtěl pořídit.
Tak jestli mi bude někdo ochoten poradit,budu moc rád.
Předem všem děkuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 12:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
Ahoj,

tak jsem již taky hrdým majitelem Horuse. Koupil jsem ho z druhé ruky, ale fungl nového (kupovaného u RCStudio). Musím říct, že je to fakt parádní rádio.

Mám jeden dotaz napravo je tlačítko TELE. Mám OpenTX a myslel jsem si že když ho zmáčknu dostanu se někam na obrazovku telemetrie. Jsem asi tele :-), protože nevím jak to nastavit, stále se mi zobrazuje nastavení obrazovek a widgetů. Lze to nějak nebo jsem to nepochopil?

Děkuji

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 18:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2015
Příspěvky: 29
otompotom píše:
Ahoj,

tak jsem již taky hrdým majitelem Horuse. Koupil jsem ho z druhé ruky, ale fungl nového (kupovaného u RCStudio). Musím říct, že je to fakt parádní rádio.

Mám jeden dotaz napravo je tlačítko TELE. Mám OpenTX a myslel jsem si že když ho zmáčknu dostanu se někam na obrazovku telemetrie. Jsem asi tele :-), protože nevím jak to nastavit, stále se mi zobrazuje nastavení obrazovek a widgetů. Lze to nějak nebo jsem to nepochopil?

Děkuji

Pochopil, ale widgety zobrazují při různém nastavení telemetrii, čas a spoustu udělátek. Nastavení telemetrie jako takové se děje v modelu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 20:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
Broďák píše:
Pochopil, ale widgety zobrazují při různém nastavení telemetrii, čas a spoustu udělátek. Nastavení telemetrie jako takové se děje v modelu.
To jo to je mi jasné. Ja jsem jen myslel že lze nastavit nějakou výchozí stránku telemetrie na to tlačítko TELE a pak listovat pomocí Pgup a down. A třeba dlouhým stiskem se dostat do nastavení.

Tak to ale není, nevadí.

Odesláno z mého LG-V10 a podpis odstraním

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 12:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
Ahoj přátelé Horusu, mám další dotaz.

I po kalibraci mi potenciometry tahové a otočné S1 a S2 nekorespondují s hodnotou -100 úplně dole a +100 úplně nahoře. Prostě když jedu s poťákem dolů tak těsně před koncem dráhy už mám -100 ale fyzicky mám ještě 2-3mm dráhy potenciometru. Stejně tak ty otočné. Slidery jsou v pohodě.

Lze to nějak upravit?

Dík

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 13:35 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
jako ze tam je mezirka? Ten tahovy je vzdy kratsi nez mezirka v cele radia, nebo to jede jeste dal ?

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 13:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
Tahovým jedu třeba dolů, a těsně před koncem už je na displeji 0 ale já s ním ještě pohnu kousek. Nahoru je to stejné je to symetrické. Stejně tak otočné. Točím točím na displeji 0 ale ještě malinko pootočím. 0SW není 0HW.

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 16:56 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
ukoncil jsi kalibraci normalne ne rtn ale enterem?

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 20:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 269
Bydliště: Moravany u Holic
Přikládám video tam je to vidět. Kalibraci jsem ukončil Entrem

Video ZDE

_________________
SIG Piper Clipped Wing,Z-37A ve výstavbě, Meridian 10cc před záletem


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 20:54 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
To je divne. Zkusím.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 101  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz