Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 101  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 21:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2015
Příspěvky: 29
Dobrý večer, setkal se někdo u Horuse v nastavení widgetu s nemožností zobrazení vybrané barvy. Zadám v coloru B na 0 (žlutá) a stejně se mi zobrazí černá. Prosím o radu. Dík


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 4:41 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16157
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
jio píše:
Když vidím množství doplňků, napadá mě taková otázka. Řídíte tím vůbec ještě modely nebo už to máte jen jako šperk? ;-)

Jirko, taky jsem to dřív nechápal ale dneska mám funkční přepínače:
dvoupolohový - podvozek
dvoupolohový - výchylky příďového kola (pojíždění/létání)
třípolohový - klapky
třípolohový - spouštění motorů ("volnoběhy")
dvoupolohový mžikový - střelba kanónů
dvoupolohový - vrata pumovnice
dvoupolohový mžikový - odhoz pum(y)
virtuální na točítku - "armování" motorů
virtuální na točítku - napájení zvukového modulu
ještě bude virtuální na točítku - spouštění dýmení
(Mx-20 v základu, nic navíc)
A pořád je to model :wink:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 9:09 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.8.2005
Příspěvky: 3575
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Jo, tomu rozumím a docela tě obdivuji, že to ještě stačíš uchovat v paměti. ;-)
Já měl na mysli spíše ty cool doplňky. Faktem je, že s jejich pořízením Horus vypadá veeelmi dobře, ale nemá to vliv na funkčnost. Proto ten šperk.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 10:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 3959
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
jyrry píše:
Jirko, taky jsem to dřív nechápal ale dneska mám funkční přepínače:
dvoupolohový - podvozek
dvoupolohový - výchylky příďového kola (pojíždění/létání)
třípolohový - klapky
třípolohový - spouštění motorů ("volnoběhy")
dvoupolohový mžikový - střelba kanónů
dvoupolohový - vrata pumovnice
dvoupolohový mžikový - odhoz pum(y)
virtuální na točítku - "armování" motorů
virtuální na točítku - napájení zvukového modulu
ještě bude virtuální na točítku - spouštění dýmení
(Mx-20 v základu, nic navíc)
A pořád je to model :wink:

To vše v Frsky nebo Opentx??

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 11:26 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16157
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
corsair píše:
...
To vše v Frsky nebo Opentx??
jyrry píše:
...
(Mx-20 v základu, nic navíc)
...


No jo, je to OT... :oops:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: stř 02.08.2017 10:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2015
Příspěvky: 29
Broďák píše:
Dobrý večer, setkal se někdo u Horuse v nastavení widgetu s nemožností zobrazení vybrané barvy. Zadám v coloru B na 0 (žlutá) a stejně se mi zobrazí černá. Prosím o radu. Dík


Už jsem na to přišel. Jen pro zajímavost. Číslice se zbarví vybranou barvou, jen pokud je čidlo aktivní nebo je nastavená funkce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 08.08.2017 11:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Pár fotek pro majitele TX Tray V1 po malé úpravě i pro Horus...


Přílohy:
Bok_Horus.jpg
Bok_Horus.jpg [ 52.01 KiB | Zobrazeno 849 krát ]
Předek_Horus.jpg
Předek_Horus.jpg [ 31.58 KiB | Zobrazeno 849 krát ]
Zada_Horus.jpg
Zada_Horus.jpg [ 27.2 KiB | Zobrazeno 849 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 08.08.2017 15:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6056
Bydliště: Písek, ČR
Tenhle držák vypadá od pohledu fakt pěkně, ale kde jsou opěrky pro ruce? Nebo to je pro palcové ovládání?

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: úte 08.08.2017 15:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2006
Příspěvky: 399
Bydliště: Písek
Woita píše:
Tenhle držák vypadá od pohledu fakt pěkně, ale kde jsou opěrky pro ruce? Nebo to je pro palcové ovládání?


vysílač přece nemusí mít za každou cenu opěrky pro ruce když chceš držet kniply palcem a ukazováčkem... já to taky tak lítám i bez nějakých opěrek, lítá to tak hodně lidí a ještě nemusíš mít pro rádio zbytečně velkej kufr kvůli pultu... je to o zvyklostech :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 10.08.2017 12:27 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 21.8.2011
Příspěvky: 37
Bydliště: Brno
Pánové mám dotaz. Mám Horuse, už nějakou dobu tam mám k veškeré spokojenosti OpenTX, ale vystala mi potřeba nainstalovat coptéru, takže jsem vyhodil odrážku NOHELI přeinstaloval firmware. Jenže když dám základní volbu modelů mám tam jen letadla, helikoptéry a coptéry nevidím.

Nevíte kde dělám chybu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 10.08.2017 12:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 250
Bydliště: Česká republika
Koptéra je letadlo :wink: .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 10.08.2017 13:06 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 21.8.2011
Příspěvky: 37
Bydliště: Brno
No jestli je koptéra letadlo zrovna neřeším :)

Ptám se jestli je normální že při rychlé volbě nového modelu, mám volbu pouze položku Plane? Myslím si, že tam chybí ještě nabídka Heli a Multi...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 10.08.2017 13:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1788
Bydliště: Košice, SK
Presne, ako ti napísal Kreyson. Teda zvoľ položku "plane".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: čtv 10.08.2017 14:20 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5311
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
OpenTX nema sablony to co tam je, je jen pruvodce nastavenim ale vse jde aplikovat na vse.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12D Horus
PříspěvekNapsal: pát 11.08.2017 9:51 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 21.8.2011
Příspěvky: 37
Bydliště: Brno
Díky za rady. Já jen někde viděl, tuším na Taranisu, že tam měli u průvodce nastavením Plane, Heli, Multi. Mimochodem, když nastavím model v Companionu tak tam průvodce nastavením taky má Plane, Heli, Multi. Jen v tom Horusu jsem to neviděl-nevidím. Tak jsem se nad tím pozastavil...

Stejně je i to na nic, neb mi to nejde spárovat :(


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1505 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 101  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz