Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 74  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 16:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.1.2008
Příspěvky: 2246
Bydliště: Ban.Bystrica
Ono to uz nie je za 50€ , to si treba ozaj dobre rozmysliet. Za tie peniaze sa da uz kupit slusna znackova suprava. Zaujimalo by ma ako to vobec pojde na 16k, ci to nie je len obchodny tah, ktory v praxi zatial nie je mozne vobec realizovat. Ale nakoniec tie honzotrogle asi hovoria za vsetko.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 16:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Jak to myslíš "obchodní tah"?


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 16:33 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5272
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Dalsi vec k zamysleni je co je znackova souprava ? Jak se to da specifikovat?

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 17:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.1.2008
Příspěvky: 2246
Bydliště: Ban.Bystrica
RiMr píše:

No vyskusaj tych 16 kanalov na stole daj prijimac a 16 serv a nejak to namixuj ak to ide tak je to ok. A myslim, ze futaba alebo graupner stale nieco znamena. U nas by mala stat cca 430€. Za 700€ kupis 14 k jetiho s tech. podporou o akej sa mnohym ani nesniva. Hadam by uz bolo nacase byt aj trochu patriotom. Ved uz je to za polovicu. Za 500 futabu pripadne graupnera.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 17:34 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Partiotismus rozhodně chápu u JETI atd. U Graupnera Futaby moc nééé.
Zdá se ti, že tady má OpenTx a FrSky malou podporu?

Hele - každému podle chuti. Hlavně aby nám to lítalo.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 17:40 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5272
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Muzes si byt jisty ze tam tech 16 kanalu jede 8)
Nicmene jsem se specifikace znackove soupravy nedockal :(
K Jeti kdyz uz jsi ji vytahl si nakup 5 prijimacu a 8 senzoru a pak se pobavime o tom jak to je s cenou :D a podporu nebudu komentovat lidi vedi proc :D

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 18:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2009
Příspěvky: 874
Bydliště: EU
jozefbb píše:
Ono to uz nie je za 50€ , to si treba ozaj dobre rozmysliet. Za tie peniaze sa da uz kupit slusna znackova suprava. Zaujimalo by ma ako to vobec pojde na 16k, ci to nie je len obchodny tah, ktory v praxi zatial nie je mozne vobec realizovat. Ale nakoniec tie honzotrogle asi hovoria za vsetko.

Dej mi tipy na nějaké značkové vysílače ve stejně cenové relaci. Uvažuji o nákupu další vysílačky a každý tip se hodí. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 19:41 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5272
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Myslim ze hodne ocekavane video se srovnanim kvality signalu Taranis+ a Taranis-E. Mereni jsme provadeli na 317m.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 20:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.10.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Praha 11 - Ujezd
Mám tady slabé WiFi takže si to celé nemůžu projít. Pokud jsem z urývků pochopil správně tak jsou na tom shodně?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 22:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10415
Bydliště: praha 5
RiMr píše:
Partiotismus rozhodně chápu u JETI atd. U Graupnera Futaby moc nééé.
Zdá se ti, že tady má OpenTx a FrSky malou podporu?

Hele - každému podle chuti. Hlavně aby nám to lítalo.


Ahoj Rimre, pokud ji budeš mít doma a mít na mě čas na rozdávání, rád bych se na ní přijel někdy podívat a v reálu viděl, co znamená jí napípat---mě stačí a asi už setrvale bude napípání stačit na urovni graupner 19---ale jednou mi opravdu asi doslouží a tady ten vysílač--pultovka se mi líbí.

s frsky nemám problém, přijímače na řízení už běžně používám i na větší větroně, pouze telemetrii musím řešit přez duplex--v podstatě mi jde jen o vario, které frsky neumí odpípat na těch přestavbových bastlíkách, nakonec jsem to ale vyřešil stěhovacím variem jeti s přijímačem exe jeti, ale zapínaným-vypínaným kanálem z frsky.

prostě s frsky nemám problém, pokud to nebude vyžadovat neustálé aktualizace a k nastavení třeba výškovky perfektní angličtinu a práci na PC na urovni programátora---odrazují mě, ale si právě říkám, že já, co by spokojený uživatel graupnera 19 po pájkovských upravách v stylu turnigy tx 9 bych to třeba opravdu dal.

prostě rád bych ji někdy viděl v reálu .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 22:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 1764
Bydliště: Košice, SK
Nemyslím, že by si mal mať s Taranisom problém. Ja som prešiel z Futaby FC16 (rádio si kupujem na pár rokov), menu mám kompletne v češtine a aj tá pani vo vnútri na mňa hovorí "ľúbozvučnou" češtinou. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 06.08.2015 22:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Není problém Pepine, dojeď a neco napípáme.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 07.08.2015 8:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 4779
Bydliště: CA
pepin píše:

prostě rád bych ji někdy viděl v reálu .

Nazdar
Môžem ťa uistiť, že u Taranisu je nediným obmedzením absencia nápadov. Čo si vymyslíš to tam napípaš. Niečo jednoduchšie, nječo zložitejšie..... Nieje tamklasické menu typu model-vetroň - štvorservo- butterfly...... Ale všetko riešiš mixom - kde si nastavuješ že kridelko má fungovať na ovladanie kridelkom, kniplom brzdy, ovladanim zakrivenia profilu......
Chýbajú napr mixtrimy - musíš si ich tam doplniť..... ...ale ťažko nájdeš niečo, čo by tam nefungovalo...
Čo sa týka telemtrie - tam je to veľmi variabilné - môžeš si vytvoriť 3telemetrické obrazovky. Ak by ti nesedeli vstavané - môžeš si vytvoriť vlastné cez LUA....
Máš tam hlasový výstup.... Proste telemetrická nirvána.....download/file.php?id=44893&mode=view

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 07.08.2015 10:06 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3508
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
No jo Lubo, jenže je třeba taky říct, že ty nejsi "normální" uživatel. A už ani za dob MPX Royal Evo jsi "normálním" uživatelem nebyl. Tam kde už ostatní tápou, ty jsi v tom jako ryba ve vodě.

Docela se mi hodí zkušenosti z programování Royal Evo, které je Taranisu velmi blízké, ale nebýt RiMrových videí, tak bych byl asi tam, kde jsem byl na začátku praxe s MPX RE. Taky jsem tehdy občas tu logiku nechápal.

Za ty videa je skutečně třeba RiMrovi poděkovat, jen to " A brzy, v třetím pokračování, si na Storchovi se čtyřservovým křídlem ukážeme už konečně aspoň trošku "vyšší dívčí" - tedy letové režimy a další" už je tam coby siroteček trošku déle. ;-)

Na druhou stranu mé potřeby jsou tak možná na úrovni 50% toho co Taranis dovoluje, takže se zatím s Taranisem docela kamarádíme. :-) Problém je jen v tom, že když to dnes nastuduji a napípám, tak do dalšího modelu uplyne hodně dlouhá doba a mezitím to zase zapomenu a začínám od nuly.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pát 07.08.2015 10:46 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5272
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
vbalko píše:
Mám tady slabé WiFi takže si to celé nemůžu projít. Pokud jsem z urývků pochopil správně tak jsou na tom shodně?

Ano

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 74  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz