Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1117 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: sob 07.10.2017 18:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.11.2015
Příspěvky: 45
Bydliště: Kolín
Tak po nabití v radiu 10,9V ,po nabíjení mimo radio 11,6V . Tak asi mám kus s těmi nevhodně zvolenými odpory a nenabíjím do plna.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: sob 07.10.2017 18:16 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5355
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Martin72 píše:
Tak po nabití v radiu 10,9V ,po nabíjení mimo radio 11,6V . Tak asi mám kus s těmi nevhodně zvolenými odpory a nenabíjím do plna.

Ano to je mozne, lze to samozrejme vyresit.

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: sob 07.10.2017 18:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.11.2015
Příspěvky: 45
Bydliště: Kolín
Tak na celodenní ježdění s lodí nabiju po rozdělání víka, pro létání odpoledne na letišti stačí používat vestavěný nabíječ. To použití Li ion tříčlanku je zajímavé, stojí za úvahu pro použití na to celodenní použití rádia. Jen si jeden musí nastavit v menu rozsah voltmetru a alarm.
Jen dotaz na Janekx: jaký je rozsah napájení na taranis-E ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 10:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1841
Bydliště: Košice, SK
Hádaj. Môžeš raz. :wink:
https://rcstudio.cz/cs/taranis-e-x9e/16 ... uzdro.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 16:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.11.2015
Příspěvky: 45
Bydliště: Kolín
Jo jo, ono to tam je, že to zvládne 3S.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pon 25.12.2017 5:29 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 77
Dobrý den,

nevíte, zda se neplánuje nástupce Taranise E, pultovky? Palcovky typu Horuse jsou, ale o palci zatím ani vidu, slechu.

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Align MR 25XP, Easy Glider 4, Spektrum DX7 G2, FrSky Horus X10S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: pon 25.12.2017 10:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2016
Příspěvky: 771
Bydliště: Brno-Maloměřice
Nestraš ! Éčko nemám ještě tak dlouho, abych ho už prodával ... Ale kdyby měl pulťák display z Horuse ( nebo ještě lepší - ve full HD ( :D :lol: ), tak bych ho asi ( určitě ) pořídil.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 27.12.2017 22:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 143
Bydliště: Dolní Kounice
Petronel píše:
Dobrý den,

nevíte, zda se neplánuje nástupce Taranise E, pultovky? Palcovky typu Horuse jsou, ale o palci zatím ani vidu, slechu.

Pokud bude nová verze, tak doufám že info bude dřív, než se rozhodnu jako druhý vysílač koupit X10.

A pokud někdy bude nová verze pultovky, pak:
- horní řady přepínačů dále od sebe - když osadím každou volnou pozici, i přes malé prsty nemám šanci dokonale prvky ovládat jak sou blízko
- oka na zavěšení směrovaná dovnitř krabice tak, aby šlo rádio postavit - jakmile páky na zavěšení vycvaknu ven, objeví se i oka.
- display jak z horusů by byl supr
- označení prvků 1 až 10 na levé i pravé straně a přitom software používá SA... - to by si také zasloužilo doladit, ale hlavně néé bez popisků
- neškodila by kompatibilní nabíječka ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 27.12.2017 22:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1841
Bydliště: Košice, SK
Osádzať všetky pozície spínačov u pultoviek je nezmysel. Sú robené tak, aby si si potrebné spínače osadil podľa toho, ako ti to najlepšie vyhovuje, preto je možných pozícií toľko, ale nikdy ich nemôžeš osadiť všetky. Teda snáď asi až na prípad použitia vysielača na ovládanie pozemnej techniky. Ak ovládaš bager, nie je problém pozrieť na vysielač a prepnúť potrebný prepínač, či zatlačiť tlačidlo spínača.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 27.12.2017 22:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 143
Bydliště: Dolní Kounice
macil píše:
Teda snáď asi až na prípad použitia vysielača na ovládanie pozemnej techniky. Ak ovládaš bager, nie je problém pozrieť na vysielač a prepnúť potrebný prepínač, či zatlačiť tlačidlo spínača.

A právě proto sem ho kupoval - nemám ho na letadla, ale na pozemní techniku. A na každý model se hodí jiný přepínač a ne jenom jeden. Ale když sem se pokusil přidat 6ti polohový přepínač, třípolohový bez aretace, a další ... tak se to stalo nepoužitelné. Hlavní důvod, proč sem do ní šel, rozšíření o mraky spínačů, mě tak těžce zklamal :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 27.12.2017 22:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1841
Bydliště: Košice, SK
U iných pultoviek to bude podobné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 27.12.2017 23:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 143
Bydliště: Dolní Kounice
No a treba na to nekdo ve vyvoji frsky pomysli a roztece upravy, o tolik se rozmer vysilace nezmeni. Pak si treba u pozemni techniky najde jeste vetsi oblibu nez ted. Moznosti opentx, telemetrie, jeden prijimac pro jeden model, .. spousta dobrych funkci, tak proc to jeste nedoladit ze ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: stř 27.12.2017 23:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2016
Příspěvky: 771
Bydliště: Brno-Maloměřice
bohužel pro lodičky a auta se toho moc nedělá - létavci jsou ve velké přesile. Přesto se občas objeví bílá vrána, jako třeba toto: http://radio-modele.pl/szczegolyProdukt ... an=4&cur=3
Škoda, že takový hento bazmek není také prodáván pro Taranis E - když už je to rodilý pulťák.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 28.12.2017 0:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4890
Bydliště: CA
Bořík píše:
bohužel pro lodičky a auta se toho moc nedělá - létavci jsou ve velké přesile. Přesto se občas objeví bílá vrána, jako třeba toto: http://radio-modele.pl/szczegolyProdukt ... an=4&cur=3
Škoda, že takový hento bazmek není také prodáván pro Taranis E - když už je to rodilý pulťák.

čo toto ? Funkcia je rovnaká....
https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/17 ... ometr.html

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Taranis-E X9E
PříspěvekNapsal: čtv 28.12.2017 6:18 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16606
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Nebo tohle ... :?:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1117 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz