Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 176 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 12:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.5.2006
Příspěvky: 218
Bydliště: Říčany
DS-14 na JETI model

http://www.jetimodel.com/cs/Prezentace/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 14:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 561
Bydliště: Orlické hory
Tak to vidím že prodám 4 přijímače a TU modul a jdu asi do Futaby :-(
Jeti nebude pro mě dostupná cenově. Za dvacet takto ořezanou vysílačku
nechci. Futábka v tý ceně má víc funkcí i přijímač.

Tom

Hans píše:

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1081
Bydliště: Doma
Hans píše:


MOC 19990 kc. Vypada ze sem se trefil na korunu a v jeti uz se naucili batuv trik :-) a i maximalni moznosti ds14 po aktivaci FoD jsou porad pod ds16.. Tohle vypada rozumne co se tyce pozicovani a pripadne kanibalizace segmentu 16ky.
Komu se nelibi dvacet tacu cena - si uvedomte ze je to temer polovina ceny ds16 (dobre, 57 procent), pouziva to stejny telo a asi i streva uvnitr (krome kniplu) a umi toho za ty prachy i tak dost, takze tezko to muzou davat pod desitku - minimalni marze, mizerna ci nulova navratnost investic, nemoznost sekat velke serie jako bata cvicky.. Holt Jeti nebude pro masy ale jen pro ty, kteri v ni za ty prachy uvidi jeji hodnotu. Pokud se nekomu zda predrazena - S timto pristupem co je potom 18mz, plastak s widlema uvnitr za 6 petek? Pochybuju ze toho umi dvakrat tolik co jeti a ze vam letadlo poleti desetkrat ryhleji a vyse nez treba s tanaris.

Kazdy zbozi ma svyho kupce. Jestli ds14 uspeje ci neuspeje urci trh, nikdo z nas nejde na ten trh se svoji kuzi, Jetaci ano. Uvidime jak maji spocitany business case. Ja jim preji at uspeji (ona jim to pak ceska republika a eu oceni na danich :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6539
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Jak to myslíš (Kromě kniplů)..to,že to má encodery místo poťáků považuji za jedinou převažující výhodu tohoto rádia!!!! Jestli DS14 bude mít klasika poťáky, tak je to pro mne mrtvola.:-)

Zkoučím to jestli je vidět ta úprava za kterou se tady pranýřuje Drondys:-)
.....................................................................................................

Koukal jsem na tu prezentaci Jeti...teda to je ořezané hlavně o to,proč to lidi kupují ...brrr...Je to pro mně mrtvola :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
DS-14 bude mít v základu Hall senzory :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6539
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Jojo...koukal jsem na tu tabulku, ale nebude kecat z repráku píčoviny...a tím nebudu moci být kůůůl, a to rozhodně neunesu :-) :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2010
Příspěvky: 228
DS14 ma i reproduktor :-))) a od DS16 se teda moc HW...rově vubec neliší !


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
Tak si ho tam necháš dát no :lol: , nebo si ho tam přiděláš :wink: . Kecání je supr a už bez toho nemůžu být :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6539
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Heli píše:
DS14 ma i reproduktor :-))) a od DS16 se teda moc HW...rově vubec neliší !

HW možná ne, ale ta bílá tečka u (hlasový výstup)..hovoří jasně.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6539
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
re,,Michal V
Jediný dobrý hlasový výstup co jsem kdy slyšel byl na T18...(nejde o rádio, ale o ty hlody)..bylo to v hantecu..) jsem se málem počural


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 415
Bydliště: Praha
ale zase tam je napsané zvuky na události a to potřebuje reprák :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2010
Příspěvky: 228
DS14 a jeji elektronika je vybavena hlasovym vystupem a k nemu je pripojen reproduktor ! Snad už to teď každý pochopí.
To znamena ze je v ni nainstalovan ten samý reproduktor jako v DS16!


Naposledy upravil Heli dne čtv 10.10.2013 19:40, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6539
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
No..nebudeme se hádat,že...pokud je u toho bílý puntík,tak to zřejmně znamená,že to nekecá, ale třeba se mýlím.
Počkáme až to uvidíme na živo. Teď je předčasné o tom debatit.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 10.10.2013 19:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2010
Příspěvky: 228
Spekulace jsou zbytečné, neni lepší se zeptat... než zde psát bludy
?
Radio jsem mel v ruce a je se na co těšit.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 11.10.2013 14:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Já to tam vidím takhle:
Má to v ceně:
- 3 letové režimy
- 5 volných mixů
- ...............
Za příplatek:
- křivky funkcí ( takže v základu asi křivka plynu ne)
- omezovač plynu
- ................
Je to za těch 20k bez přijímače, bez kufru, popruhu, tělo má potisk, ne elox........ SW se mi to zdá hodně ořezané a pokud se dokoupí všechny možnosti na plnou konfiguraci, tak to nedosáhne parametrů DS16, ale cenově pravděpodobně ano.

_________________
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 176 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: czbobo, Google Adsense [Bot], jyrry, malé zvíře, Mervik, Oliwer a 15 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz