Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 901 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: sob 05.08.2017 6:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1026
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
On ho nastavuje naprosto správně. Graupnery mají na prvním kanálu kolektiv a na šestém motor. HOLD přiřaď na Qlink 2 a bude se zobrazovat. Nemám sice pročko ale kolegovi jsem to nastavoval stejně. Mám to nastavené takto:
QL 1 - Normal
QL 2 - Hold
QL 3 - Záchrana
QL 4 - Idle 1
QL 5 - Idle 2

EDIT: Odpovídal jsem v rychlosti a zapoměl napsat, že nepoužívám funkci ThHold ale nastavuju to jako fázi s rovnou křivkou plynu -102 procent. Ostatní nastavení je stejné jako v Idle 1.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: sob 05.08.2017 11:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.2.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Rakovník
Zdravím
to se mi ulevilo :mrgreen: Už jsem zase myslel že v známé soutěži o největší pako zase vítězím :roll:
Moc díky .Hezký weekend


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: ned 13.08.2017 11:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1026
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Tak už nějaký čas používám ve vysílači ty zmiňované LiIonky 16650 1s3p a jsem spokojený. Stará LiPolka po skoro třech létech už nějak nedrží a blbě se nabíjí. (Možná tam blbě funguje to kurvítko.) Vejdou se taktak akorát. Malinko se prohýbá deklík ale stačí na něj trochu zatlačit a srovná se. Pokud by to někomu vadilo, tak stačí seříznout ostrým nožem ta žebírka na vnitřní straně deklíku a sedne to. Na fotce je kolegův vysílač, já už mám ta žebírka seříznutá.
6381 6380

Doubravko, tahle je pro tebe
6379

Koupeno na: http://www.tme.eu/cz/details/accu-ur166 ... r16650zta/ Ta kapacita je při nabití na 4,35V, tak při normálním nabíjení na 4,2V bude trochu nižší ale myslím, že dostatečná. :D

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: ned 13.08.2017 12:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.11.2008
Příspěvky: 316
Bydliště: Chebsko
Ty dva konektory sou tam kvuli kalibraci ? Nebo ma ten druhej jinej duvod ???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: ned 13.08.2017 13:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1026
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Nabíjení. Skrz vysílač je povoleno max. 0,5A. Baterky mají povoleno až 1,2A. (Já osobně bych tam víc jak 1A nepustil :) ) Ke kalibraci je to samozřejmě taky použitelné.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 12:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2012
Příspěvky: 1134
Bydliště: Rakovník
Obrázky: 9
janva9 píše:

Doubravko, tahle je pro tebe



jeee... parada.. :-) posilam adresu do posty. :-)

_________________
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 19:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.11.2008
Příspěvky: 316
Bydliště: Chebsko
janva9 píše:
Nabíjení. Skrz vysílač je povoleno max. 0,5A. Baterky mají povoleno až 1,2A. (Já osobně bych tam víc jak 1A nepustil :) ) Ke kalibraci je to samozřejmě taky použitelné.



...ja muj PACK nabijim primo pres radio a tece tam po vetsinu casu stabilne 1,8A a zadnej problem (cca 2 roky) s tim neni ...
Samozrejme mam jinej zdroj ... ten puvodni byl tusim na 500mA 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 9:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.8.2014
Příspěvky: 2
Mel bych dotaz jak pripojit simulator Phoenix k Mz 24 . Jde to pres kabel nebo musim koupit wifi adapter. Dekuji.

_________________
MZ 24,T rex 450,HK450 v makete BELL 206,T rex 600 dfc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 10:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jenom samotným kabelem to nejde. Musíš mít interface na USB, nebo třeba tohle. Má to výhodu, že do toho můžeš připojit přímo kabel z vysílače, nebo na to připojíš přijímač (pro 6 kanálů stačí i GR-12L) a zapojíš do USB. Pak máš bezdrátové propojení. Jediná nevýhoda je, že si blokuješ přijímač, ale to že "nevysíš" na kabelu je k nezaplacení a je to i bezpečnější kvůli statické elektřině.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 12:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.8.2014
Příspěvky: 2
Dík za info a tip. Zakoupeno a už se trénuje na simulátoru.

_________________
MZ 24,T rex 450,HK450 v makete BELL 206,T rex 600 dfc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 13:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Není za co. Ať se daří. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 15:10 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16050
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Honzo, ony se fakt nabíjejí na 4,30V 8O
http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... 650ZT.html

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 15:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1026
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
:) Když je čím, tak na 4,35. Já je nabíjím tou nabíječkou od tebe na 4,2. Kolega je nabíjí jako Li HV na 4,35.
Je potřeba počítat s delším časem nabíjení. Nevezmou vysoký proud. Rychle na nich vyskočí napětí a nabíječka ubere. Uvidíme, jestli se časem nerozhýbou.
http://www.tme.eu/cz/Document/b79073600 ... 650ZTA.pdf

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 18:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16050
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Hm, podle toho grafu to vypadá že při nabití na 4,20V chybí tak 500-600mAh... což je dost...
Zdeňku, nezkusil by kolega nabít na ukončovacích 4,20V , pak přepnout na 4,35V a kolik tam pak ještě vleze? Jestli to má cenu nějak řešit...???

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 20:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1026
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
:D Jednodušší bude, když si tu baterku půjčíš od Doubravky. Kolega je pouhý uživatel.
Pokud tam bude chybět 500mAh, tak to pořád bude 7000mAh. Ta původní LiPol má 4000mAh.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 901 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CakeRC, prtka, slowake a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz