RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Hitec AURORA-9 pokračování
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=51388
Stránka 1 z 56

Autor:  TomasC [ stř 22.08.2012 8:48 ]
Předmět příspěvku:  Hitec AURORA-9 pokračování

Toto je pokračování velmi plodného vlákna o vysílačce HITEC AURORA-9, které naleznete zde:

viewtopic.php?f=38&t=20111

Autor:  Dejfak [ stř 22.08.2012 11:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Spatně jsem to popsal.
Prodal jsem takhle větroně a ten člověk měl také Auroru
Tak jsem poslal ty data
Nakonec to napípal odznova.

Autor:  Peppy [ ned 23.09.2012 1:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Dako potichu vysiel novy firmware... teda 1.09... tu su zmeny

Obrázek

Autor:  Dejfak [ ned 23.09.2012 11:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

No super :wink:
Takže přijde Vario snad tam bude i měřeni vylétané kapacity baterii.

Autor:  petan64 [ ned 23.09.2012 12:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Nový FW ještě není na stránkách Hitec prezentován, ale HPP-22 už si ho umí najít sám. Před aktualizací si zálohujte nastavení modelů a poznamenejte si i aktuální verzi FW, pro kterou je záloha určená (nejlépe v nazvu souboru). Po aktualizaci je nutné zkontrolovat nastavení mixů, nebo raději rovnou nastavit všechno od začátku, hlavně při přechodu ze starších verzí FW!

Autor:  Dejfak [ ned 23.09.2012 13:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Tak jestli to někdo nahraje tak dejte vědět jestli tam je údaj o vylétaném proudu.

Autor:  petan64 [ ned 23.09.2012 14:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Zatím mohu jen potvrdit, že už se jim povedlo opravit stopky. Nemám telemetrickou ústřednu, takže nemohu posoudit jak je vyhodnocena kapacita baterií. Stále však chybí údaj o kvalitě signálu (RSSI)... :( Jsem zvědav na možnosti nové telemetrie s vario senzorem...

Přehrál jsem to z verze 1.07 a bylo nutné znovu nastavit diference (AIL-DIFF) a zakřivení profilu (CAMBMIX). Také hodnoty výchylek pro brzdy (B-fly) bylo nutné upravit. Pokud si vzpomínám, byly ty rozdíly stejné i ve verzi 1.08. Takže přechod z verze 1.08 na 1.09 nebude asi tak dramatický. V každém případě ale je nutná kontrola ještě před prvním startem s novou verzí FW. Hlavně si dejte pozor na smysl výchylek - například CAMBMIX funguje v nových verzích (1.08 a 1.09) obráceně! A pozor! Pokud jsou použité letové režimy, musí se zkontrolovat nastavení pro každý režim samostatně!

Autor:  Staifus [ pon 24.09.2012 21:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Potřeboval bych na Auroře utáhnout to očko na kterym mam přišroubovanou tu "vyvažovací páku" na popruh. Je to hodně pakárna se k matce dolů dostat?

Autor:  Robinsson [ pon 24.09.2012 21:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Kvalita signálu by nebyla uplně marná. Je tu někdo z východních čech kdo má tu chytrou krabičku a přehral by mi FW, zatím nemám telemetrickou ustrednu tak se mi to nechce kupovat.

Autor:  mior [ úte 25.09.2012 8:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Ako sa prejavoval ten problém so stopkami?

Autor:  Robinsson [ úte 25.09.2012 11:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

prý to nějak blbě měří, mám verzi snad 1.03 a nejak to nepozoruji

Autor:  mior [ úte 25.09.2012 12:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Niekde som videl odkaz na takú tabuľku v Exceli (aj s obrázkom) na zapísanie nastavených hodnôt, ale teraz to ani za svet nemôžem nájsť....

Autor:  Dejfak [ úte 25.09.2012 12:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Stopky u Aurory nejsou přesné.
Myslím že podměřuje.
Takze pokud na opravdických stopkách máme 1min tak Aurora ukazuje 57sec
Ty čísla jsem jen tak střelil ale nepřesnost tam je. O to šlo.
S tím novýn SW by to mělo zmizet.

Autor:  Karel785 [ úte 25.09.2012 14:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Ještě jednou ty tabulky v excelu pro ukládání dat z AURORY..http://www.ulozto.cz/xF8MG8t/aurora-data-rar

Autor:  semi [ pon 01.10.2012 15:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hitec AURORA-9 pokračování

Omlouvám se, nečetl jsem vlákno celé, je opravdu dlouhé. Mám možná stupidní dotaz:
lze implementovat DIY 2,4 Ghz modul MZK do Aurory? Díky předem za odpověď.

Stránka 1 z 56 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/