Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 745 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 22.08.2012 8:48 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8313
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 303
Blog: Zobrazit blog (3)
Toto je pokračování velmi plodného vlákna o vysílačce HITEC AURORA-9, které naleznete zde:

viewtopic.php?f=38&t=20111


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 22.08.2012 11:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5572
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Spatně jsem to popsal.
Prodal jsem takhle větroně a ten člověk měl také Auroru
Tak jsem poslal ty data
Nakonec to napípal odznova.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 23.09.2012 1:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 2372
Bydliště: Bratislava
Dako potichu vysiel novy firmware... teda 1.09... tu su zmeny

Obrázek

_________________
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 23.09.2012 11:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5572
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
No super :wink:
Takže přijde Vario snad tam bude i měřeni vylétané kapacity baterii.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 23.09.2012 12:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2009
Příspěvky: 1273
Bydliště: Havířov
Nový FW ještě není na stránkách Hitec prezentován, ale HPP-22 už si ho umí najít sám. Před aktualizací si zálohujte nastavení modelů a poznamenejte si i aktuální verzi FW, pro kterou je záloha určená (nejlépe v nazvu souboru). Po aktualizaci je nutné zkontrolovat nastavení mixů, nebo raději rovnou nastavit všechno od začátku, hlavně při přechodu ze starších verzí FW!

_________________
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 23.09.2012 13:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5572
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Tak jestli to někdo nahraje tak dejte vědět jestli tam je údaj o vylétaném proudu.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 23.09.2012 14:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2009
Příspěvky: 1273
Bydliště: Havířov
Zatím mohu jen potvrdit, že už se jim povedlo opravit stopky. Nemám telemetrickou ústřednu, takže nemohu posoudit jak je vyhodnocena kapacita baterií. Stále však chybí údaj o kvalitě signálu (RSSI)... :( Jsem zvědav na možnosti nové telemetrie s vario senzorem...

Přehrál jsem to z verze 1.07 a bylo nutné znovu nastavit diference (AIL-DIFF) a zakřivení profilu (CAMBMIX). Také hodnoty výchylek pro brzdy (B-fly) bylo nutné upravit. Pokud si vzpomínám, byly ty rozdíly stejné i ve verzi 1.08. Takže přechod z verze 1.08 na 1.09 nebude asi tak dramatický. V každém případě ale je nutná kontrola ještě před prvním startem s novou verzí FW. Hlavně si dejte pozor na smysl výchylek - například CAMBMIX funguje v nových verzích (1.08 a 1.09) obráceně! A pozor! Pokud jsou použité letové režimy, musí se zkontrolovat nastavení pro každý režim samostatně!

_________________
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 24.09.2012 21:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.12.2011
Příspěvky: 551
Bydliště: Plzeň
Potřeboval bych na Auroře utáhnout to očko na kterym mam přišroubovanou tu "vyvažovací páku" na popruh. Je to hodně pakárna se k matce dolů dostat?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 24.09.2012 21:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.10.2010
Příspěvky: 1077
Kvalita signálu by nebyla uplně marná. Je tu někdo z východních čech kdo má tu chytrou krabičku a přehral by mi FW, zatím nemám telemetrickou ustrednu tak se mi to nechce kupovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: úte 25.09.2012 8:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 2357
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Ako sa prejavoval ten problém so stopkami?

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: úte 25.09.2012 11:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.10.2010
Příspěvky: 1077
prý to nějak blbě měří, mám verzi snad 1.03 a nejak to nepozoruji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: úte 25.09.2012 12:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 2357
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Niekde som videl odkaz na takú tabuľku v Exceli (aj s obrázkom) na zapísanie nastavených hodnôt, ale teraz to ani za svet nemôžem nájsť....

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: úte 25.09.2012 12:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5572
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Stopky u Aurory nejsou přesné.
Myslím že podměřuje.
Takze pokud na opravdických stopkách máme 1min tak Aurora ukazuje 57sec
Ty čísla jsem jen tak střelil ale nepřesnost tam je. O to šlo.
S tím novýn SW by to mělo zmizet.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: úte 25.09.2012 14:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.9.2011
Příspěvky: 5
Bydliště: u Liberce
Obrázky: 0
Ještě jednou ty tabulky v excelu pro ukládání dat z AURORY..http://www.ulozto.cz/xF8MG8t/aurora-data-rar

_________________
AURORA9,ECLIPSE7+PALÍK,SPITFIRE-PARK ZONE,AXN FLOATER,MUSTANG-LM MODEL,PROXIMA II


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: pon 01.10.2012 15:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.12.2009
Příspěvky: 1063
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (4)
Omlouvám se, nečetl jsem vlákno celé, je opravdu dlouhé. Mám možná stupidní dotaz:
lze implementovat DIY 2,4 Ghz modul MZK do Aurory? Díky předem za odpověď.

_________________
KMX, BLAST G3, MC, DF
DS-14


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 745 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz