Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 04.05.2011 13:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 140
Bydliště: Pardubice
Vidím že Gogole používat umíš. :D

_________________
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 04.05.2011 15:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 25.10.2008
Příspěvky: 421
Bydliště: Pardubice (převážně)
OldaS píše:
Vidím že Gogole používat umíš. :D

Jo jsem v tom dobrej :-) Kolegové v práci mi jednou dali triko s nápisem: f*ck google - ask me - docela vtipný.
Hledání podobnejch věcí je také tak trochu součást mé práce. Ale tohle bylo hledání hodné prvňáčka. (aby nevznikla mílka - nedělám na žádnejch telefoních informacích ani v ABL či něčem podobným :D)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 04.05.2011 15:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 25.10.2008
Příspěvky: 421
Bydliště: Pardubice (převážně)
smazáno - omylem odesláno duplicitně


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2011 9:22 
Mazák
Mazák

Registrován: 13.8.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: Plzeň
Ahoj,můžeš napsat na co ty dva přepínače používáš?Já používám max.3.Neumím si představit na co dva další? 8O Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2011 11:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 140
Bydliště: Pardubice
Míra 66 píše:
Ahoj,můžeš napsat na co ty dva přepínače používáš?Já používám max.3.Neumím si představit na co dva další? 8O Díky.

Přepínače mi počtem stačili ale nevyhovovalo mi umístění. K a P jsou víc "po ruce". Používám je na přepínání main letového režimu a mixu křidélka směrovka.

_________________
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2011 11:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 13.8.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: Plzeň
No tak to jo,škoda že nejsi tady někde blízko Plzňe,mam EVO-9 už asi rok a pořád nejsem schopnej pořádně pochopi její nastavování,i když se mě to nakonec povede. :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2011 12:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 140
Bydliště: Pardubice
Míra 66 píše:
No tak to jo,škoda že nejsi tady někde blízko Plzňe,mam EVO-9 už asi rok a pořád nejsem schopnej pořádně pochopi její nastavování,i když se mě to nakonec povede. :?

Základ je postupovat od serv ke kniplům tj. přesně obráceně než na jiných rádiích. Dělat to jako na ostatních rádiích je ta nejčatější chyba nových uživatelů EVO.

Popiš co ti dělá problém.

_________________
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2011 12:43 
Mazák
Mazák

Registrován: 13.8.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: Plzeň
No,když budu upřímný tak naposled sem lítal ještě se starou Modelou :D tak že zkušenost s jinýma nemám.Asi po 15ti letech sem se k tomu vrátil no a ted je to ůplně jinde.Přečet sem o EVO kde co ale pořád v tom tápu.Přeci jen když by mě to někdo ukázal tak to pochopím zas taková lama nejsem.
Třeba jak si udělat mix a přiřadit,letové režimy,prostě je toho víc.Vždycky něco udělám,funguje to tak nějak a pak se v tom ztratím.No nic,jinak je to supr TX.Mám to s DUPLEXEM no a telemetrie do toho a někdy sem z toho jelen :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2011 12:59 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2562
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 59
Neboj,za chvíli to všechno pochopíš,zažil jsem to taky,půl roku než jsem se zorientoval :wink:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2011 20:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 140
Bydliště: Pardubice
Míra 66 píše:
Přeci jen když by mě to někdo ukázal tak to pochopím zas taková lama nejsem.
Tak až budeš mít konkrétní problém tak dej vědět. Rád ti poradím, třeba i přes skype. Jenom dotaz máš původní EVO nebo EVO upgradované na Pro.

_________________
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: AlešM a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz