Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 189 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 7:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 998
Majitelé Optica Sport, prosím o radu, nechá se změnit odpočítaný čas?
Jestli ano, jakým způsobem.
Díky

_________________
FX-30 2,4GHz,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 7:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 998
Ještě jedna prosba, zda nevíte kde stáhnou návod na Optic Sport, díky. :wink:

_________________
FX-30 2,4GHz,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: -
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 9:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2007
Příspěvky: 526
Bydliště: HK, Praha
Obrázky: 18
Anglicky http://www.google.cz/url?sa=t&source=web&cd=13&ved=0CCIQFjACOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.hitecrcd.com%2Ffiles%2FManual_Optic6Sport2.4.pdf&ei=cGydTaqBA8_pOc3azb4E&usg=AFQjCNHjZTe1Kl_QDZTrHt_9iQILii_VPw&sig2=ppDNr7eRra27gJ4CUSck3g
Šiki


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: -
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 10:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 998
siki píše:

Díky, kámoš má jen 35MHz Optica.
Náhodou CZ návod, on asi anglicky neumí, já sice ano, ale chtěl bych , ať se s vyslíačem naučí sám.
Koupil ho z druhé ruky už bez návodu.

_________________
FX-30 2,4GHz,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 13:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 998
Stopky jsem už podle ang. návodu nastavil, díky za pomoc.
Kdyby byl náhodou CZ návod, moc by známému pomohl. :D

_________________
FX-30 2,4GHz,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 20:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.9.2010
Příspěvky: 484
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 13
sramy:poslal jsem SZ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 998
Díky za pomoc super :wink: :idea:

_________________
FX-30 2,4GHz,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: pon 26.03.2012 15:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.7.2011
Příspěvky: 52
Obrázky: 7
Ahoj lidi.
Mohli by jste mě ten návod také přeposlat na maila? simor@email.cz

Děkuji a přeji příjemné den.
EDIT: Děkuji uživateli Bartn za manuál. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: pát 06.04.2012 13:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.10.2009
Příspěvky: 830
Bydliště: ČR
Obrázky: 64
Nemáte prosím někdo zkušenosti s "otočením" hlavního vypínače Optica ? Ono když je v pozici "zapnuto", tak je tento stav jen opravdu na krajíčku toho vypínače, zbytek dráhy je vypnuto. Kdyby to bylo obráceně, bylo by to daleko bezpečnější, zkoušel to někdo otočit ?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: pát 06.04.2012 14:15 
BAN - uživatel vyhozen z RCManie
BAN - uživatel vyhozen z RCManie

Registrován: 24.10.2007
Příspěvky: 3514
Bydliště: Čadca, SK
viem presne čo myslíš, tiež ma to pozastavilo: LENŽE: ak lietaš, dáš si na to pozor aby bol zapnutý, on sám neskočí do polohy "vypnuto".
Na druhej strane doma už tak pozor pri manipulácii nedávaš, takže by si ho mohol zapnúť a vypáliť VF modul /myslím 35 MHz/ a ak máš 2,4 GHz tak baterky by tiež neboli radi na vycucanie :lol:
Každý vypínač by podľa môjho laického názoru mal ísť jednoduhšie vypnúť, ako zapnúť, alebo rovnako...
Dúfam, že napíše názor nejaký elektrikár...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: pát 06.04.2012 23:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.10.2009
Příspěvky: 830
Bydliště: ČR
Obrázky: 64
Myslel jsem, pokud by to byla nějaká triviální úprava, prostě přepájet drátky, jinak se v tom hrabat nebudu..


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: sob 07.04.2012 7:26 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19410
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
prepajis dratky - stredni nechas a krajni das na druhou stranu. Neni ale on ten vypinac v plosnaku? Nechce se mi to rozebirat (OPTICa tu mam) ...

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2012 19:40 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.1.2012
Příspěvky: 494
Bydliště: Sobotka
Obrázky: 2
Ahoj, mám brouka v hlavě. Létám heli začátečník a koupil jsem starší Optic 6, ale 35MHz. Teď , ale dodatečně zjišťuji, že je 35 přežitá a na létání nevyzpytatelná - rušení a následná havárie. Je to tak? Mám uvažovat o přestavbě na 2,4GHz? Nebo zbytečně blbnu. Dík hosa :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2012 21:14 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19410
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
hosa píše:
.... Mám uvažovat o přestavbě na 2,4GHz? ....

Na 100% ano.
Muj nazor.

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač optic 6
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2012 21:50 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.10.2012
Příspěvky: 30
Bydliště: Valles Marineris
Prorock píše:
Myslel jsem, pokud by to byla nějaká triviální úprava, prostě přepájet drátky, jinak se v tom hrabat nebudu..


Optika mám doma a dělá mi přesně totéž. Navíc mi od novoty nearetovaly horní dva přepínače v horní poloze - špatně upevněná DPS, vizitka mizerné výstupní kontroly. Ten vypínač je do DPS, takže pokud je v pořádku, tak do něj raději nedrbej, záleží ovšem na tvém vybavení, zkušenostech a stavu vysílače (jestli je ještě v záruce, nebo naopak už skoro na odpis). A už podle toho jak se ptáš ty zkušenosti asi nemáš. Já sám bych si na to troufl, ale jedině v případě že by ten vypínač už musel jít ven. Jinak to nemá cenu, nic víc než optic z toho stejně nebude......

_________________
Risu inepto res ineptior nulla est.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 189 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Hanny a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz