Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 181 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 12:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 209
Zdravím,
máš návod?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 12:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Už to jde,musel jsem nastavit procenta u Epa :D A le Děkuji.
Potřeboval bych ještě jednu radu....
Potřebuji na kanál 6 nastavit vypínač na zapínání a vypínání Gyra,chtěl bych to nastavit na vypínač Sw3 a nebo Sw4.Křidélka jsem spojil na kanál 1,tak 6je volná.Prosím radu,třeba kde to najdu v manuálu.Mnokrát díky....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 13:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Ano mám,ale nejsem žádnej profík,tak se v názvech někdy ztrácím :D :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 13:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 209
Zdravím, od strany 15 nebo 21. Prostuduj si pořádně návod a zkoušej varianty na modelu, který pak smažeš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 13:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Už na to koukám,nevíš tu bližší funkci v které bych to našel.Musím to programovat v PMX2 a PMX1,neo jinde? Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 13:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Už jsem to našel.díky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 14:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 209
Zdravím,
co to máš za letadlo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 18:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Thunderbolta roz. 130cm.Je to moje první letadlo se zatahovacím podvozkem a první éro kde chci zkusit gyro.. Jinak mám velkého Pipera 2310mm,benzínak,ten mě hrozne baví,tak chci zkusit trochu více adrenalinu :D :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2015 5:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2010
Příspěvky: 505
Ondřeji jaký tam máš motor u toho Pipra?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2015 7:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Ahoj,mám tam Omax 22 GT,chodí super a je naprosto dostačující :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Optic 6
PříspěvekNapsal: stř 24.06.2015 11:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Ahoj kamarádi,jsem v nouzi,ať koukám do manuálu jak koukám,tak nejsem schopen najít návod jak přiřadit na kanál 6 vypínač SW4.Na kanálu 6 je normálne křidélko,ale já jsem je spojil na kanál 1,abych měl kanál 6 na zapojení gyra volný.PROSíM O RADU!!!! Helllllpppp :( :( :( :( :( :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Optic 6
PříspěvekNapsal: stř 24.06.2015 20:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1193
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
bojim se ze to neudelas. Optic nema programovatelne prirazeni prepinacu. Pokud to mas takto tak na kanalu 6 muzes mit pouze ty bocni packy. a to si nejsem uplne jisty jak to tam je.

je to v manualu na strane 34 a v menu je to v polozce MX.55, ale tam muzes priradit pouze prislusny mix na prislusny prepinac. Muzes mit na prislusnem prepinaci i vice mixu pri zapnuti. tj k sobe.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Optic 6
PříspěvekNapsal: čtv 25.06.2015 6:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Ahoj,děkuji za odpověd... :( :( :( V Rc servisu budou,až od 1.7,tak se tam zastavím,abych se stím netrápil,jestli to nejak nepůjde :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: úte 02.08.2016 16:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2009
Příspěvky: 81
Bydliště: Praha 8
Obrázky: 3
netušíte někdo, zda jde propojit učitel/žák DX6i a Optic6

_________________
DX6i+Taranis X9D+
Blade MSR, GAUI 200
SkySurfer, CrackWing, Eddi-Albatros, MagnumAcro
Tiny Whoop


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017 22:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.4.2008
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha - Strašnice
Ahoj, potreboval bych u soupravy Hitec Optic 6 dva kanaly na kniply a treti kanal na trojpolohovy prepinac, jde to nejak udelat. Je na souprave prepinac letovych rezimu, ale to je snad jen pro heli. Jakkoliv, pres mixy nebo nejak, nevim, jak na to. Dekuji, Tomas.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 181 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz