Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Připojení Futaby 6EX-2,4GHz k PC
PříspěvekNapsal: pát 25.01.2008 20:20 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2007
Příspěvky: 24
Chtěl bych se zeptat jestli někdo skoušel připojt tenhle vysílač k PC a jak, existuje na to nějaký USB interface ?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.01.2008 21:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.11.2007
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 3
mám tento vysílač a pro připojení k PC mám originální kabel pro Sim Phoenix. Vše šlape naprosto v pohodě....

.... no aby ne ! za ty prachy

:lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.01.2008 23:38 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2007
Příspěvky: 24
Já bych chtěl, aby to fungovalo třeba v FMS, nechci si kupovat drahý simulátor....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.01.2008 23:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.11.2007
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 3
PanChalan píše:
Já bych chtěl, aby to fungovalo třeba v FMS, nechci si kupovat drahý simulátor....


když jsem létal FMS, byl jsem spokojen, protože jsem se teprve učil létat a nevěděl jak modely reagují ve skutečnosti. Jak jsem začl více létat, zjistil jsem, že FMS už je o ničem a nic víc než hraní mi nedá. Už mě nemělo co naučit a navíc tam věčina modelů létá stejně.

Simulátor mě začal bavit až když jsem si zalétal s Phoenixem. Simulace je dokonalá. Modely se chovají jako skutečná letadla a je tu možnost si model i upravit tak, aby odpovídal velikosti, váze, výchylkám ......a podobně.

Konečně se zase na simu učím a vím, že to k něčemu je.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26.01.2008 0:06 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2007
Příspěvky: 24
to je samozřejmý FMS je na prd, já ted sem koupil novou helinu,
nezbylo mi moc peněz, takže se budu muset holt obejít bez luxusu

takže po propojení tím originálním kabelem pro Phoenix se dá ovládat i FMS ?
nevíš jestli de koupit samostatně bez phoneixu ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26.01.2008 0:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.11.2007
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 3
Tak vím jednoznačně, že ten kabel nemáš šanci koupit samostatně. Tedy né originál. To co je totiž to drahé je ten kabel s převodníkem a program samotnej si můžeš stáhnout z netu.

Jdu zkusit, zda jde FMS s tím ovládat a napíšu to tu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 26.01.2008 0:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.11.2007
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 3
Tak tě musím zklamat, nechodí to. Bohužel :cry:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Futaba 6EX 2,4GHz problém ?
PříspěvekNapsal: úte 01.04.2008 14:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava, Hlučín
Nechal jsem omylem zapnutý vysilač Futaba 6EX 2.4GHz, který se mi tím pádem vybil do mrtě. Po nabití aku vysílače, mi přijímač hlásil, že není nakonfigurovám s vysílačem. Konfigurace přijímače pak proběhla O.K. Jen nevím jestli se mi "nevynuloval" ID vysílače. Někde na webu četl, že se může toto ID vynulovat, ale tam to spojovali se zapnutím a okamžitým vypnutím vysílače. Nevíte někdo jak otestovat je-li ID vysílače O.K. ?

_________________
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.04.2008 16:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.11.2007
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 3
jednoduchá pomoc. Zajdi do prodejny, kde mají nové příjmače na Futabu 2,4 GHz a vem si sebou svůj vysílač. Zapni vysílač a k novému nespárovanému příjmači připoj zdroj. Pokud se na příjmači rosvítí zelená kontrolka, zbal si svůj vysílač a odešli ho k výrobci na nahrání ID. Pokud zůstane svítit červená, jsi v pohodě a jdi létat :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.04.2008 18:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava, Hlučín
petr-powder:
Dík. To je bohužel jediný způsob, který mě taky napadl. Doufal jsem, že někdo zná něco lepšího. :( Navíc ten přijímač v prodejně musí být čistá "panna".
Jinak jsem s tím byl lítat i tak, protože si myslím, že nebezpečí hrozí jen pokud bych se potkal se stejně potrefeným TX.

_________________
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.04.2008 19:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.11.2007
Příspěvky: 569
Bydliště: Praha 3
Samozřejmě, že může rušit jen stejně postiženého kolegu. Ten co má vysíač v pohodě se bát nemusí.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.04.2008 20:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava, Hlučín
Kdo u nás dělá servis RC FUTABA ? http://www.hobby-land.cz/ ?

_________________
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.04.2008 23:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.2004
Příspěvky: 3546
Bydliště: kousek od Hradec Králové
midar píše:
Kdo u nás dělá servis RC FUTABA ? http://www.hobby-land.cz/ ?


Pokud jsi to kupoval v ČR tak to máš v návodě napsané ;-) Je to Astra.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.04.2008 11:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.12.2007
Příspěvky: 192
vyhlásenie Robbe k FUTABA 2,4 GHz

http://www.robbe.com/at/pdf/Info-2,4GHz_Fasst-en.pdf

MIDAR ak Ta mozem poprosit, napis sem potom ako si to vyriesil s Tvojou vysielackou, tiez mam tento system. Dik


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.04.2008 14:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Pěkný-ale nemohl bys nám co neovládáme AJ alespoň stručně říci o co tam jde?Díky předem-ARDA1 :wink:

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz