RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

vysílač JETI DC-16 (DS-16)
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=35260
Stránka 175 z 175

Autor:  honz74 [ pát 28.08.2020 14:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

levý knipl - 2-polohový přepínač - letové režimy(DR)
pravý knipl - 2-polohový přepínač - volnoběh(i u elektro)
SI - 2-polohový s pružinou - hlášení telemetrie (čas, kapacita)
SE - 2-polohový uzamykatelný -rc switch
SF - 2-polohový uzamykatelný -zámek motoru

V podstatě k letu používám pouze 3 přepínače, v podstatě nepouštím kniply z ruky, i na SI jenom brnknu prostředníčkem

a potom co si pamatuji, už jenom:
8 - hlasitost pípání
7 - hlasitost

Autor:  rc-letani [ pát 28.08.2020 17:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Jeti DS-16, Z leva - doprava
SA letové režimy pomocné v závislosti na let. režimech hlavních při režimu let (3-pol)- viz SE
SB v plánu ovládání nově Asist (nově 3-pol dlouhý)
SC blokování rozběhu elektromotoru (u všech modelů s elektropohonem)
SD snímání obrazovek vysílače (pro vlastní potřebu)
SE letové režimy hlavní (start-let-přistání) (3-pol dlouhý) (u všech modelů)
SF zapínání mixu křidélka - směrovka (u všech modelů)
SG stopky nebo hlášení výšky+vário (3-pol mžikový s aretací ve středu dlouhý)
SH u některých modelů stabilizace vyp.-zap.

5,6,7 zatím nevyužito
8 hlasitost všech zvukových hlášení

Autor:  Kuba78 [ čtv 10.09.2020 9:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

abych nezakladal nove vlakno hodim to sem. mam takovy problem, mozna je to nejaka blbost, ale nemuzu na to prijit. mam DS-12, v ni napipano asi 15 modelu.

problem cislo 1:
v minulosti sem zakladal dva testovaci profily, aaa a test. na nich neco zkousel. pak sem je z vysilacky smazal, ale zaznamy ve vysilacce zustaly, takze pokazde kdyz dam sychnronizovat s Jeti studiem, tak se v jeti studiu ty profily objevi i s temi zaznamy - i kdyz je smazu, pri dalsim syncu se tam objevi znova. otazka - jak se jich zbavit?

problem cislo 2:
nevim proc, ale do jeti studia nejak nemuzu dostat tri nove profily letadel ktere jsem nedavno na vysilacce udelal, jsou na nich zaznamy, litam na ne, ale proste pri sychnronizaci se neobjevi v jeti studiu. i kdyz zalozim v jeti studiu novy model se stejnym jmenem jako ve vysilacce, tak se do nej zaznamy neprelejou. co delam spatne?

problem cislo 3:
mam v modelu REX7, ale mam obsazene vsechny kanaly (4 serva kridlo, dve ocas, motor) a chci do nej dat MGPS. reset vychozi polohy se dela pres volny kanal ktery nemam http://www.jetimodel.com/cs/Jak-GPS-sen ... ni-vysky-/
otazka - da se nastavit reset nejak pres virtualni kanal, ke kteremu neni prirazeny vystup na prijimaci ale pres ext konektor?

Stránka 175 z 175 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/