Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2020 22:16 
Mazák
Mazák

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 722
Bydliště: Napajedla
Stejně je to třeba s počtem jazykových mutací.
Ať hledám jak chci, nikde nic.
Ani v testech v časopisech.
Samozřejmě - kdo vysílač má, ten to zjistí.
Ale chci se zúčastnit právě proto, že ho nemám.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2020 22:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 722
Bydliště: Napajedla
JMalik píše:
Po Norimberku tady bude spousta chytrých se slovy: "Já jsem vám to říkal..."
Tím myslím reakce na obě strany - pochvalné i odsuzující.
Tak já to zkusím odhadnout teď, ať se pak po mě můžete projít. :lol:
Ten Duplex není úplně nejlevnější, takže řešením určitě není jednoduchý šestikanál. Adekvátní TX by byl tak na úrovni Aurory, Furaby T8....apod.
Jestli to dokážou vydupat z ničeho ze země, předvést na veletrhu krabici a do konce roku 2011 to dát na trh, tak to může Futaba, Hitec,JR... zabalit.
Tomuhle dávám šanci tak 0,něco procenta.

Další verze by byla se s někým spojit (Muliplesk?) to by mohli příjemně překvapit. Šance tak 10% ?

Další varianta je nějaký "číňan" alá TGY9. Tím by to totálně podělali a mohlo by to celé vzít rychlý švuňk.
Předpoklady tak cca 40%

No a poslední možnost je, že se stane něco jiného (nestihnou to, zvolí něco nestandartního se spoustou chyb....)
To je těch zbylých cca 50%.

Tak si ty žvásty pamatujte a pak mi předpovědi dejte požrat :lol: :lol: :lol:


Zajímavé, číst některé prognózy...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 7:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 131
Steve píše:
Stejně je to třeba s počtem jazykových mutací.
Ať hledám jak chci, nikde nic.
Ani v testech v časopisech.
Samozřejmě - kdo vysílač má, ten to zjistí.
Ale chci se zúčastnit právě proto, že ho nemám.

cz,de,en,es,fr,it,pt tak si to spočítej


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 8:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 722
Bydliště: Napajedla
V některých pramenech je ještě se.
A na stránkách Jeti manuál v čínštině
:-)
A kolega, co je testuje jich má osm...
A včíl sa v tem vyznej
:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 12:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1792
Bydliště: Doma
Steve píše:

Zajímavé, číst některé prognózy...


no ale v podstate se trefil presne. v roce 2011 se opravdu stalo "neco jineho" :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 12:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1792
Bydliště: Doma
Steve píše:
Stejně je to třeba s počtem jazykových mutací.
Ať hledám jak chci, nikde nic.
Ani v testech v časopisech.
Samozřejmě - kdo vysílač má, ten to zjistí.
Ale chci se zúčastnit právě proto, že ho nemám.


ale to ze nemas vysilac prece vubec nevadi a nebrani ti v tom, vlezt do menu a prepnout si jazyky. Kde je vule, je i cesta..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 13:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 722
Bydliště: Napajedla
Přiznám se, že netuším jak vlézt do menu a přepnout jazyky když vysílač nemám.
V manuálu ani v jiných prezentacích není o jazycích zmínka.
Vůle je, hledal jsem na netu i v časopisech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 13:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 722
Bydliště: Napajedla
Kuba78 píše:

no ale v podstate se trefil presne. v roce 2011 se opravdu stalo "neco jineho" :-)


Stalo. A právě to, čemu dával 0%.
Nespojili se s Multipleskem, neklesli na čínskou úroveň, a ani to nespustili se spoustou chyb ;-)
A já jsem za to strašně rád.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 13:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1792
Bydliště: Doma
Steve píše:
Přiznám se, že netuším jak vlézt do menu a přepnout jazyky když vysílač nemám.
V manuálu ani v jiných prezentacích není o jazycích zmínka.
Vůle je, hledal jsem na netu i v časopisech.


dobre.. http://www.jetimodel.com/cs/JETI-Studio/
"Emulace uživatelského rozhraní vysílače DC/DS-24"


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2020 14:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 131
Steve píše:

Stalo. A právě to, čemu dával 0%.
Nespojili se s Multipleskem, neklesli na čínskou úroveň, a ani to nespustili se spoustou chyb ;-)
A já jsem za to strašně rád.

Tak těch jazyků je opravdu osm přibyla švédština.
Ale ve verzi 4.28 jich bylo opravdu sedm, 5.03 je jich už osm.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2020 11:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 1120
Bydliště: Sedlcany
michalv píše:
Ahoj, problém je, že když odškrtnu toto políčko a znova připojím k PC, tak to políčko je znova zaškrtnuté. To je ten problém. Prostě se mi to vždy zaškrtne a nemůžu to donutit aby se nezaškrtával.
Můžeš prosím tě vyzkoušet u sebe jestli když odškrtneš toto políčko, tak to po opětovném připojení tak zůstane?
Myslim si, ze to muze byt take tim, ze neco leze z Dc16 a samo se to zaskrtava.
Používám neorigo interface, tak jestli je to tím :idea:



Tak jsem to otestoval :D Do ted se to chovalo spravne - tzn. s kazdym pripojeni aku se hodnota resetovala (policko nebylo zaskrtnute). Ted jsem to vyzkousel zaskrtnout (tzn. ze to detekuje plne nabitou aku pro reset). To taky fungovalo.

Chtel jsem to vratit zpet, ale uz to nejde ulozit odskrtnute :D Odskrtnu to, zapisu do regulatoru, tvari se ze vse ok, ale staci znova nacist data z regulatoru a je to zpet zaskrtle. Pouzivam taky neoriginal interface, ale tim to nebude. Evidentne chyba ukladani te polozky do reglu :(

Jdu psat na support YGE :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2020 15:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha
Me se to jeste nikdy nepodarilo, aby policko zustalo odskrtnute. Asi nejaky bug.
Ale nejhorsi na tom je ze ikdyz nabiju baterku a pripojim tak na displeji zustava porad ta stara kapacita

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2020 18:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 1120
Bydliště: Sedlcany
michalv píše:
Me se to jeste nikdy nepodarilo, aby policko zustalo odskrtnute. Asi nejaky bug.
Ale nejhorsi na tom je ze ikdyz nabiju baterku a pripojim tak na displeji zustava porad ta stara kapacita


Tak to me se to resetuje. Zkousel jsem na 3 baterkach:

1) polo-nabita hyperion hv 900mah
- odebral jsem cca 350mah
2) nabita hyperion hv 900mah
- vyresetovalo se
- odebral jsem cca 50mah
3) nabita turnigy bolt 850mah
- vyresetovalo se
- odebral jsem cca 50mah


Doufam ze ten bug brzo opravi, prootoze bych se rad vratil do stavu, kdy jsem to zaskrtnute nemel :) Vetsinou mi odpovedeli do 2 dnu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2020 18:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha
Joo to oni ti odpovedi, ale je to takova odpoved o hov...
Me pripada ze do toho keca Jeti, protoze nejake nastaveni muzes nastavit pres jetibox.
Ted me mrzi, ze jsem nekoupil Mezona a musim se zabejvat jak vlastne vyresetovat kapacitu

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2020 18:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 1120
Bydliště: Sedlcany
Nevidel bych to na to, ze do toho keca "jeti". Protoze az do ted jsem tu volbu zatrhlou nemel a fungovalo to. Az kdyz jsem to zatrhl, vyzkousel a znova chtel zatrhnuti zrusit, tak mi pripada, ze se to nepropise do firmware ESC. Vidim to na klasickou programatroskou chybu testovani true/false pri zapisu :D Jen je otazka, jestli v ovladacim sw, nebo fw regulatoru :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz