Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 11.02.2020 13:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha
Tak to je dobra zprava :wink:

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 13.02.2020 19:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 165
Bydliště: Praha
Tak FW 5.03 je už venku :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pát 14.02.2020 8:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha
Noo je divny, ze na strankach jeti o 5.03 nic neni

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pát 14.02.2020 17:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 324
michalv píše:
Noo je divny, ze na strankach jeti o 5.03 nic neni


Na Jeti stránkách je již k dispozici aktualizace 5.03 včetně instalace v Jeti Studiu.

Aktualizace: Verze 5.03 stažena, funkční a bez závad. V Jeti Studiu jsou popsány vylepšeniny a opravy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 18.02.2020 11:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1055
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Kdyby někdo trpěl nedostatkem přepínačů.Novinka pro vysílače Jeti.Jen DC-12 a DC/DS-24.
https://www.espritmodel.com/jeti-transm ... nputs.aspx
V rámci sebereflexe a korektnosti jsem vynechal jedno slovo a věřím že už je vše v pořádku. 8)


Naposledy upravil blembondo dne úte 18.02.2020 15:44, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 18.02.2020 15:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 7116
Bydliště: Moravský kras
blembondo píše:
Novinka pro vysílače Jeti.Bohužel jen DC-12 a DC/DS-24.

Proč bohužel? V DC/DS16 máš vstupů na přepínače dost, tak to nepotřebuješ.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2020 20:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha
Ahoj, chtel jsem se zeptat. Poridil jsem si regl yge 65A lvt a mam jediny problem a to, ze se mi neresetujou mAh po zandani nove baterie. V nastaveni pres ten jejich software jsem to delal aby se to nulovalo po kazdem zandani nove baterie, ale nejak nefunguje. Kdyz baterku trochu vybiju a dam ji tam zase zpet tak se mi na displeji vysilace objevy ty mAh ktere jsem z ni vylital, ale kdyz tam dam novou jsou tam stale ty predchozi mAh. Musim regl znova pripojit k Pc a rucne vyresetovat ty mAh
Muze mi nekdo poradit co s tim?
Mam DC16

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2020 21:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 1120
Bydliště: Sedlcany
michalv píše:
Ahoj, chtel jsem se zeptat. Poridil jsem si regl yge 65A lvt a mam jediny problem a to, ze se mi neresetujou mAh po zandani nove baterie. V nastaveni pres ten jejich software jsem to delal aby se to nulovalo po kazdem zandani nove baterie, ale nejak nefunguje. Kdyz baterku trochu vybiju a dam ji tam zase zpet tak se mi na displeji vysilace objevy ty mAh ktere jsem z ni vylital, ale kdyz tam dam novou jsou tam stale ty predchozi mAh. Musim regl znova pripojit k Pc a rucne vyresetovat ty mAh
Muze mi nekdo poradit co s tim?
Mam DC16


Ja mam obraceny problem - kdyz odpojim baterku (abych vyresetoval altise), tak prijdu o vycerpanou kapacitu :) Za me by byl ideal, kdyby sla ta hodnota resetovat treba mzikovym prepinac. Ale nenasel jsem jak na to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 07.03.2020 12:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha
Ahoj, problém je, že když odškrtnu toto políčko a znova připojím k PC, tak to políčko je znova zaškrtnuté. To je ten problém. Prostě se mi to vždy zaškrtne a nemůžu to donutit aby se nezaškrtával.
Můžeš prosím tě vyzkoušet u sebe jestli když odškrtneš toto políčko, tak to po opětovném připojení tak zůstane?
Myslim si, ze to muze byt take tim, ze neco leze z Dc16 a samo se to zaskrtava.
Používám neorigo interface, tak jestli je to tím :idea:


Přílohy:
Inkedyge 4_LI.jpg
Inkedyge 4_LI.jpg
[ 43.82 KiB | Zobrazeno 1431 krát ]


_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 09.03.2020 14:16 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.8.2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Ostrava
Ahoj, poradí mi prosím někdo, kdy byla DC-16 tka oficiálně uvedena na trh?
V katalogu byla už 2011, ale měla se začít prodávat až v květnu 2012 nepamatuje někdo?
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 10.03.2020 7:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2007
Příspěvky: 380
Bydliště: Č.B.
Ahoj, myslím, že bys to měl najít v tomto tématu, jen na druhém konci


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 10.03.2020 10:55 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 9596
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
A není to otázka z nějaké soutěže? :wink: :wink: Pak by jsi si to měl najít sám.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 10.03.2020 11:02 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.8.2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Ostrava
Věřte tomu, že tuhle otázku jsem hledal, kde se dalo. V ofiko JETI 2011 katalogu je 07/2011 prodej. Jako novinka v Norimberku 2011. Jenže prodej se opozdil, takže se to prodávalo až začátek roku 2012, ale co je tedy ten oficiální začátek prodeje, to tedy nevim, jestli informace z katalogu nebo skutečný začátek prodeje.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 10.03.2020 11:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1792
Bydliště: Doma
ja ho chapu, je to otazka do souteze, ale kdyz jsem ji videl prvne taky sem si rikal "jo hosi, tohle je otazka ktera nema zadnou nebo taky vice odpovedi". protoze nebylo definovano, CO je vlastne zahajeni prodeje. A myslim ze si pamatujeme, jak bylo uvedeni vlastne chaoticke. proto tam tusim maji klauzuli v pravidlech, ze spravna odpoved je ta, kterou vybere zadavatel - asi kdyby se chtel treba nahodou nekdo soudit.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 10.03.2020 12:01 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.8.2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Ostrava
O nějaké soudy mi nejde, jen jsem to prostě nenašel a nejsme takový znalec, tak jsem to nakonec dal sem. Dám tam 2012. A ať vyberou co chtějí.... :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 14 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz