Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 161, 162, 163, 164, 165
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 15.05.2019 19:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 183
Zdravím
Narazil jsem při nastavování na limit v menu Hlasový výstup v položce Jednotlivá hlasová oznámení kde jdou nastavit pouze čtyři spínače k senzorům což mi přijde dost málo,počítám že nic špatně nemám.Někdy člověk vzpomene na rádio za pár tisíci korun kde bylo pozic u určitých položek více :D


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 19.05.2019 11:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 182
Bydliště: Olomouc
Ahoj,
tak jsem na to přišel (aspoň doufám). Na kartě je adresář Config a v něm soubor TimerV2.jsn.
Jednotlivé řádky hlášení mají tento formát:
{"Time":60, "Type":2,"File":"1min.wav","Vib":6}
Řádky jsem přepsal na tento tvar:
{"Time":60, "Type":2,"File":"1min.wav"}
Smazal jsem časovač a nahradil soubor v adresáři upraveným, znovu spustil vysílač (Vyp-Zap).
Vydefinoval jsem znovu stejný časovač a opět zvolil signalizaci "Hlas (Nahoru)".
A už to chodí... třeba to někomu pomůže.

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Hyperion


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 161, 162, 163, 164, 165

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: BANE a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz