RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

vysílač JETI DC-16 (DS-16)
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=35260
Stránka 161 z 168

Autor:  BoŠ [ pon 18.02.2019 0:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Lark píše:
To opravdu není snazší způsob, jak v určitém intervalu hlásit stav stopek (a nejen stopek)?
Možná to není úplně triviální řešení , ale zase je to zcela univerzální časovač k použití kdekoliv. ..

Autor:  Lark [ pon 18.02.2019 0:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Tak na druhou stranu alespoň existuje způsob jak se to dá obejít. Je ale trochu nelogické, proč to pořád hlásí jen zbývající čas, který nesouhlasí s číslem na displeji, když softwarově to nemůže být žádný problém.

Autor:  pert [ pon 18.02.2019 9:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

V technické podpoře u JETI jsem našel následující: http://www.jetimodel.com/cs/DC-16-amp-D ... -casovacu/
Tak uvidím jak se s tím poperu :)

Autor:  Lark [ pon 18.02.2019 10:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

To by snad mělo fungovat. Jen změnit sestupnou řadu hodnot "Time" a přiřadit správný "File". Pokud by chyběly správné soubory wav, dají se vygenerovat z psaného textu pomocí prográmku TTSAutomate

Autor:  michalv [ ned 17.03.2019 18:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Ahoj, potreboval bych si vytvorit vlastni zvuk do vysilace, ale nevim kde ho nejlepe vytvorit, aby byl stejny jak ve vysilaci.
Ma nekdo nejakou oblibenou stranku?

Autor:  mikipike [ ned 17.03.2019 21:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Balabolka...

Autor:  honz74 [ pon 18.03.2019 10:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

michalv píše:
Ahoj, potreboval bych si vytvorit vlastni zvuk do vysilace, ale nevim kde ho nejlepe vytvorit, aby byl stejny jak ve vysilaci.
Ma nekdo nejakou oblibenou stranku?


https://acapela-box.com/AcaBox/index.php

Autor:  michalv [ pon 18.03.2019 19:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

O teto strance vim ale uz je placena

Autor:  Cili ale [ pon 18.03.2019 20:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

michalv píše:
O teto strance vim ale uz je placena

Pošli mi do SZ co potřebuješ vytvořit a e-mail.

Autor:  shumi [ stř 20.03.2019 9:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Páni modeláři mám velikou prosbu :D
Nenašel by se nějaký šikovný/ochotný modelář v mém okolí tzn.Příbram,Praha,Plzeň,Písek.... kdo má zmáklé meny tohoto rádia a byl ochotný mi pár věcí dovysvětlit/doprogramovat samozřejmě nezůstanu nic dlužný.
Tím že jsem používal jiný systém tak v některých věcech dost plavu a ani manuál mi moc nepomáhá
Moc děkuji

Autor:  TomasC [ stř 20.03.2019 12:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Rád se pokusím pomoci....
Co tě trápí?

Autor:  shumi [ stř 20.03.2019 13:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Děkuji ti
Mě jde spíše o to někam osobně zaject a dát mi alspoň hoďku školení

Autor:  TomasC [ stř 20.03.2019 13:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Nevidím problém v osobním popovídání, ale když se poptáš zde, tak to bude mít obecný přínos a tomu bych osobně dával přednost.

A to nemluvím o tom, že by jsi si mohl vymyslet nějakou specialitu a tu bych si rád nacvičil napřed :D

Autor:  shumi [ stř 20.03.2019 15:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

:D já ti rozumím ale ono to někdy jde špatně popsat a když ti budu koukat přes rameno tak to bude pro mě srozumitelnější :wink:
Jedna s věcí co asi jde popsat je že když zapnu radio a nemám plyn dole,některý s vypínačů v poloze nahoře nebo horních boční dole tak mi na to rádio neupozorní
No koukám že ani taková banalita nejde popsat polopatě :D
A i proto zajedu raději někam osobně

Autor:  TomasC [ stř 20.03.2019 15:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)

shumi píše:
Jedna s věcí co asi jde popsat je že když zapnu radio a nemám plyn dole,některý s vypínačů v poloze nahoře nebo horních boční dole tak mi na to rádio neupozorní
Popsal jsi to naprosto jasně.
Návod strana 98.
Menu, Pokročilá nastavení, Nastavení kniplů/spínačů
Vybereš spínač/ovladač, který se má kontrolovat a nastavíš Předletovou konfiguraci.
3. Předletová konfigurace ovladače
U každého z ovladače vysílače můžete přiřadit, v jaké poloze
vyžadujete, aby se ovladač nacházel před načtením modelu. Dokud
nejsou všechny ovladače v polohách předletové konfigurace,
neaktivuje se model a na displeji vysílače je zobrazen obrázek
vysílače s vyznačeným ovladačem, který má jinou polohu, než je
poloha předletové konfigurace.


Ještě je potřeba říci, že když si nastavíš v Menu, Pokročilém nastavení, Další možnosti modelu, spínač na zastavení motoru, tak se to k tomu spínači přiřadí automaticky.

Co tam máš dál...

Stránka 161 z 168 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/