Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2323 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2018 11:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1713
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
Je jeti studio porad jeste v jave?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 13.04.2018 12:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.11.2009
Příspěvky: 165
Ne, JETI Studio nebylo nikdy v Javě.

Spuštění s češtinou (normálně se CZ/EN/DE nastavuje automaticky podle jazyka OS):
Klikneš na zástupce pravím tlačítkem myši a dáš vlastnosi za řádkem cíl. Např. :"C:\Program Files\JETI-Studio\JETI-Studio.exe" dopíšeš za uvozovku : -lcz takhle "C:\Program Files\JETI-Studio\JETI-Studio.exe"(mezera musí být) -lcz a to je vše.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 20:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 577
Bydliště: Hluk
Obrázky: 36
Může mi někdo prosím ověřit skutečný rozměr vysílače DC-16 s novým tipem antény (nebo DC-24). Výrobce uvádí 230x270x40mm. Zajímá mě hloubka vysílače čili rozměr i s anténou. Jde mi o to, že mám pěkný obal na vysílač vhodný do batohu. Všude mám rezervu akorát má rozměr přesně 230mm, tak nevím jestli tam opravdu vleze. Předem díky.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 22:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 225
Bydliště: Tišnov
včetně antény 229mm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 22:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 810
Bydliště: Dobruška
U DC-16 je rozdíl mezi starou a novou anténou? Jaký?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 22:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 577
Bydliště: Hluk
Obrázky: 36
honz74 píše:
včetně antény 229mm

Moc díky.

Mě šlo hlavně o to jestli je údaj výrobce pravdivý. Někdy se stane že moc ne, ale to jsem u jeti moc nepředpokládal.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.04.2018 7:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5241
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Golfista píše:
U DC-16 je rozdíl mezi starou a novou anténou? Jaký?


Nova antena je stejna jako u DC-24, technicky zadny rozdil a dokonce jde vymenit

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 07.05.2018 12:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.8.2010
Příspěvky: 202
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 4
Ahoj,
resim takovy orisek. Rozjizdi se mi teplotne serva klapek u vetrone. Idea byla takova, ze pouziju jeden otocny ovladac a tri polohovy spinac. Pomoci logicke funkce jsem chtel nastavit tak, ze jedna poloha spinace a otocny ovladac bude trimovat levou klapku a v druhe krajni poloze spinace pravou. Kdyz bude spinac ve stredu, bude ovladac bez funkce. Jenze jsem narazil, nedari ze mi prijit jak na to. Nepostrcite me nekdo, nebo neporadite, jak to delate vy? Nechce se mi porad lezt do menu a menit to pres ofset serva.

Diky

_________________
Robert Jícha
Jeti DuplexEx DC-16, Multiplex EVO9 Pro M-Link


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2018 14:29 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 54
Aktualizace DC/DS nová verze V4.28 , aktualizujte
si vysílače :-) .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2018 21:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5241
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Tim píše:
Rozjizdi se mi teplotne serva klapek u vetrone.


Udelat sondu postavenou arduinu s teplotnim cidlem ktere bude merit teplotu v kridle a posilat to do vysilace. Tam pouzijes Mx vstup a mixnes si to tak aby se to kompenzovalo automaticky. Asi ne co ?

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2018 21:30 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17254
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Tim píše:
... jak to delate vy? ...
Kupuji pořádná serva.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2018 21:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.8.2010
Příspěvky: 202
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 4
jyrry píše:
Kupuji pořádná serva.


S Arduinem a programovanim se moc nekamaradim :-( Ale napad dobrej. Jsou to Hyperion Atlas 09, to by spatne bejt nemelo. Nikomu jinymu se nerozjizdi, jen me. Ale me vytoste i trpaslik :-)

_________________
Robert Jícha
Jeti DuplexEx DC-16, Multiplex EVO9 Pro M-Link


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 11:28 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.6.2013
Příspěvky: 54
Potřeboval bych poradit s vysílačem ds-16 jak naprogramovat plynovou páku abych jí mohl použít pro motor a po přepnutí použít na vysouvání brzdicích štítu pro větroně nějak se mě to nedaří


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 11:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.10.2005
Příspěvky: 1583
Bydliště: mezi Práglem a Kralupama n/Vlt.
Možná zkusit letové fáze.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 12:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 947
Bydliště: Brno
Asi letové režimy a křivky funkcí: Zdroj pro plyn i brzdy bude knipl plynu (přiřazení funkcí). Dva letové režimy - plyn/brzda. Křivky funkcí plynu a brzd z globálních na letové režimy. V režimu plyn nastavit křivku pro brzdy konstantní -100%, křivka plynu normální, v režimu brzda křívku plynu konstantní 0%, křivka brzd normální. Pokud bude více letových režimů, nastavit křivky pro jednotlivé režimy. Je třeba myslet, případně ošetřit přechody mezi režimy.
Problém to není ani přes volné mixy, tady je třeba vytvořit novou funkci Knipl plynu jejímž zdrojem je plynová páka, a dvě funkce motor a brzdy, které nebudou mít žádný ovládací prvek a budou ovládány mixy plynová páka - motor, a plynová páka - brzdy.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Naposledy upravil BoŠ dne úte 22.05.2018 12:46, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2323 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: dupro, jardaham, LV, slowake a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz