px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2323 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 155  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 26.11.2017 20:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 37
Takže nejprve - systém - konfigurace - zvukový profil: tón+hlas.
Potom druhý obrázek.


Přílohy:
image.jpeg
image.jpeg [ 36.13 KiB | Zobrazeno 1263 krát ]
image.jpeg
image.jpeg [ 49.49 KiB | Zobrazeno 1257 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 27.11.2017 0:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2010
Příspěvky: 180
Bydliště: Vysočina ČR
Obrázky: 2
Mám to naprosto identicky - a nic, ani nepípne :( Zítra až mi vyjde čas, zkusím napsat víc...

Edit: teď ráno na to koukám a říkám si, jestli já nemám náhodou nějak špatně nastavený "Hlasový výstup" (v menu podřazená položka pod časovači). Mohl bys mi poslat, jak to máš ty?

_________________
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 27.11.2017 16:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 37
MiSe píše:
Mám to naprosto identicky - a nic, ani nepípne :( Zítra až mi vyjde čas, zkusím napsat víc...

Edit: teď ráno na to koukám a říkám si, jestli já nemám náhodou nějak špatně nastavený "Hlasový výstup" (v menu podřazená položka pod časovači). Mohl bys mi poslat, jak to máš ty?


Tím to není vše je nastaveno defaultně - jenom jsem vytvořil nový model a nastavil časovač a vysílač odpočítává čas. Máš správně nastavenou hlasitost?


Přílohy:
image.jpeg
image.jpeg [ 79.08 KiB | Zobrazeno 1158 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27.11.2017 20:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2010
Příspěvky: 180
Bydliště: Vysočina ČR
Obrázky: 2
Hlasitost nastavenou mám, jiné hlasové hlášky to slovně prezentuje v pořádku. To bude nějaká blbost v nastavení, jen nemůžu zatím přijít na to, kde je zakopaný pes :( Zkusmo jsem vytvořil úplně nový model a problém přetrvává. Firmware v počítači úplně čistý a nejnovější, fakt už mě nic nenapadá...

Edit: zajímavé je, že i když mám v systémové konfiguraci nastavený zvukový profil na "Tón + hlas" a u Časovače pro motorový let typ signalizace na "Hlas", tak ta časomíra hlásí čas v poslední minutě jen pípáním, ať nastavuju variantu jakou chci (Tón1, Tón2 nebo Hlas). Když dám v nastavení "Hlasový výstup" pro vybraný časovač spínač na páčku, tak to hlásí čas slovně v pořádku...
Začímám mít vážně obavy, jestli to není nějaká chyba konkrétního firmwaru nebo už si s tím fakt nevím rady...:?:

Edit1: tak firmware jsem zkusmo dal přehrát na jinou (starší) verzi, ale nic - jen pípá a nemluví :roll:

_________________
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.11.2017 9:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 37
Přehrál jsi firmware kompletně? Nechybí ve složce nějaký zvukový soubor?
Zkus se podívat ještě na toto:
http://www.jetimodel.com/cs/DC-16-amp-D ... -casovacu/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.11.2017 22:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2010
Příspěvky: 180
Bydliště: Vysočina ČR
Obrázky: 2
Koukal jsem na to, už kvůli tomu komunikuju po mailech s Jeti, snad na něco přijdou. Byl byste někdo ochoten mi z vašeho vysílače vytáhnout a poslat dva související soubory z nějakého zkusmo nastaveného letadla s časovačem na plynu?
1) nějaké takto vytvořené letadlo (ze složky "MODEL") - soubor "název letadla.jsn"
2) ze složky "CONFIG" soubor s názvem "TimerV.jsn"
Kouknul bych na to stylem hry "Najdi 10 rozdílů" :lol: , jestli by mě něco netrklo...

EDIT: příčinou bylo chybné nastavení v souboru TimerV.jsn, z JETI mi poslali správný, takže už vše zdárně funguje! Jen s technikem z JETI (musím tady veřejně pochválit za vstříčnost při řešení problému) po mailu ještě řeším, kde problém vznikl (jen pro upřesnění, abych pro příště věděl, kde problém vzniklú, protože jsem vysílač obnovil předtím kompletním vymazáním adresářové struktury a nahráním systémem souborů, které samo JETI distribuue.

_________________
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.12.2017 0:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1713
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
xpetr píše:
Přijímače Assist jsou venku, cena příznivá....
Zatím ale nejsou satelity pro Central box s Assist. Má H.Špatný nějaká info?

Jde to nekde objednat? Na jeti pisou ze nejsou a nebudou. U pelikana na strankach nevidim. Bych klidne objednal ted, abych to mel na sezonu. Uz k nemu mam ero.

Jako bych nic nenapsal - nasel jsem na jino.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 31.12.2017 21:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2009
Příspěvky: 495
Pročítám toto vlákno a zaráží mě, kolikrát se tu probírají trimy a jejich umístění. Za sebe musím říci, že takto suprově umístěné trimy jsem na žádném jiném rádiu neměl. Jeden pohyb palce dolů /DS/ a mám na jednom místě pohromadě vše potřebné pro trimování ve všech směrech. ***winter***


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 31.12.2017 21:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.8.2010
Příspěvky: 202
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 4
winter píše:
Pročítám toto vlákno a zaráží mě, kolikrát se tu probírají trimy a jejich umístění. Za sebe musím říci, že takto suprově umístěné trimy jsem na žádném jiném rádiu neměl. Jeden pohyb palce dolů /DS/ a mám na jednom místě pohromadě vše potřebné pro trimování ve všech směrech. ***winter***


Presne, mel jsem to podobne i u MPX Evo. Parada, ergonomicke.

_________________
Robert Jícha
Jeti DuplexEx DC-16, Multiplex EVO9 Pro M-Link


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 17:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2009
Příspěvky: 495
HonzaS píše:
Ještě že má DS 24 tlačítka a přepínače na spodku. Jsem vám co nelítáte palcema ty přepínače a tlačítka navíc vždycky záviděl.


To můžu jen potvrdit. Bezvadná vychytávka, ovladače na spodní straně Tx DS-24. ***winter***


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 22:12 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17254
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
winter píše:
... a mám na jednom místě pohromadě vše potřebné pro trimování ve všech směrech.

No a to já za sebe považuji za nevýhodu, to že to je u sebe. Zrovna v pondělí jsem zalétával nové éro které po odlepení ze země mělo docela slušnou tendenci padat na rypák. Byl jsem rád že jsem bez čučení na rádio nahmátnul trim který je umístěný jednoznačně u té funkce kterou má trimovat a fofrem ho přenastavil.
Když jsem měl (několikrát) v ruce tu JETInu, zkoušel jsem nahmátnout trimy naslepo, jako v té popsané situaci. Našel jsem "nějaký" čudlík a nebyl jsem si jistý jestli to je od křidélek nebo od plynu, jestli to je doprava či doleva... Občas není moc čas studovat kam to vlastně nalezeným tlačítkem natrimuju nebo si je po hmatu vybírat.
Mně to tedy vůbec nepřijde vhodné. Mluvím za sebe.
(mám Mx-20 HoTT)

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 04.01.2018 0:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 947
Bydliště: Brno
jyrry píše:
No a to já za sebe považuji za nevýhodu, to že to je u sebe. Zrovna v pondělí jsem zalétával nové éro které po odlepení ze země mělo docela slušnou tendenci padat na rypák. Byl jsem rád že jsem bez čučení na rádio nahmátnul trim který je umístěný jednoznačně u té funkce kterou má trimovat a fofrem ho přenastavil.
Když jsem měl (několikrát) v ruce tu JETInu, zkoušel jsem nahmátnout trimy naslepo, jako v té popsané situaci. Našel jsem "nějaký" čudlík a nebyl jsem si jistý jestli to je od křidélek nebo od plynu, jestli to je doprava či doleva... Občas není moc čas studovat kam to vlastně nalezeným tlačítkem natrimuju nebo si je po hmatu vybírat.
Mně to tedy vůbec nepřijde vhodné. Mluvím za sebe.
(mám Mx-20 HoTT)
Záleží pouze na zvyku, létám Gr Mc-20, Jeti DS-16 a Horuse X10s. Pokud je u záletu kolega modelář, tak o manipulaci s trimem požádám jeho, pokud jsem sám, tak trimuju ty největší problémy po přistání na zemi. Pokud trimuju za letu, tak mi nejvíc vyhovuje DS-16, Graupner a Frsky vyjdou nastejno.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 04.01.2018 0:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2009
Příspěvky: 1147
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
jyrry píše:
...........Našel jsem "nějaký" čudlík a nebyl jsem si jistý jestli to je od křidélek nebo od plynu, jestli to je doprava či doleva... Občas není moc čas studovat kam to vlastně nalezeným tlačítkem natrimuju nebo si je po hmatu vybírat.
Mně to tedy vůbec nepřijde vhodné. Mluvím za sebe.
(mám Mx-20 HoTT)
:D Je na čase, abys upgradoval na MZ-24PRO. Má autotrym.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 04.01.2018 0:20 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17254
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
janva9 píše:
... Je na čase, abys upgradoval na MZ-24PRO. Má autotrim.

Ale nepřidali kanály... :-(

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 04.01.2018 8:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5241
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
kdyz jsme u toho - pouzivate nekdo auto-trim na jeti ?

na me to furt pusobi dojmem "divna funkce" , jsou nejake zkusenosti ?

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2323 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 155  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz