Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 7:18 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4669
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
zkusil jsem to s Jetiboxem profi a :

- mam ho pripojeny do studia (Win10 x64)
- pokud jsem sparoval prijimac s jetiboxem tak vidim i data, pokud je zaply Monitor tak data nevidim pokud nejede soucasne vysilac. Zkousel jsem to teda na prijimaci, senzor tu zadny volny ted nemam
- v okamziku kdy jsem to mel ve stavu ze jsem mohl hodit EX hodnotu na screen jsem ji po chvilce dostal i do Available Telemetry ve studiu

Takze me to prijde ok az na tu fintu ze prijimac musi byt sparovany. Jetibox menu prijimace normalne jede ale EX data nejsou. Pokud pripojis jen senzor tak se to asi bude chovat trochu jinak.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 7:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1082
Bydliště: Doma
jak pripojujes jetibox k pocitaci? pres USBa adapter, nebo obyc USB kabel do mini-USB portu na jetiboxu?
nejsem si jist jestli uplne presne chapu tvuj postup - takze mam zapnout cely cirkus - tedy vysilacku, prijimac, aby jetibox chytal hodnoty na obrazovku a pak teprve pripojit jetibox k PC? Jak pisu nepripojoval sem jetibox k PC uz dlouho, ale ted sem si koupil MGPS a chtel sem si stahnout zaznamy bud z nej nebo z jetiboxu profi tak sem to po dlouhe dobe pripojil a nejede. ale co si pamatuju, tak drive sem pripojoval jen samotny jetibox a stahoval zaznamy z nej a chodilo to (pres flight monitor). To je to co mi ted nejde.
ve windows ani v MACu sem zadne specialni ovladace pro adapter neinstaloval, chytnul se sam (na COM3), ty si nejake doinstalovaval?

ten samotny sensor me jak pisu trochu mate, protoze je normalne vidim pres port a muzu upgradovat, ale v dostupnych sensorech vubec. tak nevim co delam spatne. na MAC to sice videlo USBa adapter, ale pripojene veci ne (ale tam to treba muze byt tim ze tam mam jeste kabel usbc-usba kam strkam USBa adapter)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 8:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 298
Bydliště: Jedlová u Poličky
Přidám i svoji zkušenost, když připojím vysílač přez USB do pc a zapnu Jeti studio, tak sice vidím připojený vysílač, ale nejde mi z něj stáhnout log a ani aktualizovat přez studio vysílač. Mám win 10 64bit a DS-16. Už sem dávno vzdal snahu sprovoznit to.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 8:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1082
Bydliště: Doma
tedy vypada to ze to neni jen problem u me.. mozna bych mel napsat do jeti o radu?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 9:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4669
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Kuba78 píše:
jak pripojujes jetibox k pocitaci? pres USBa adapter, nebo obyc USB kabel do mini-USB portu na jetiboxu?
nejsem si jist jestli uplne presne chapu tvuj postup - takze mam zapnout cely cirkus - tedy vysilacku, prijimac, aby jetibox chytal hodnoty na obrazovku a pak teprve pripojit jetibox k PC?


- usbcko do mini-usb na jetiboxu
- ano, chapes to dobre. Proste dokud nevidim hodnoty EX v jetiboxu tak je nevidim ani v PCcku. Na poradi zapinani ale nezalezi
- ohledne portu - windows pisou ze pouzivaj FTDI driver. Nainstalovany jsem ho uz mel protoze pripojuju hafo ruznych veci a myslim ze FTDI je dokonce soucast 10tek

Tu GPSku od Jeti nemam/neznam takze bohuzel neporadim jak primo na ni

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 9:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1082
Bydliště: Doma
dik za tip, zkusim to a dam vedet. ale nekde bude asi zakopany bobik, protoze drive s flight monitorem do normalne slo vytahat pohodlne pouze z jetiboxu jako zaznam letu. napsal sem do jeti tak uvidime co mi napisou.
drivery maji urcite win10 i Sierra v sobe, adapter vidi a port nahodi. u Macu trosku podezrivam jestli nebude problem v redukci usbc-usba, ale nejak sem jeste neprisel na to proc by v tom mel problem byt. Pokud rozchodim aspon ty windows tak mi to k zivotu staci.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 9:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4669
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
zaznamy z letu jdou vytahat i na jetistudiu ale nevim zda z toho gps

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 25.09.2017 17:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1082
Bydliště: Doma
tak uz sem to rozchodil na PC i na Macu. veskerou telemetrii ze sensoru sem vytahl z jetiboxu kde byla zaznamenana, jetistudio uz funguje. prikladam kus odpovedi od Jeti, kde je jasne co umi a neumi Jeti Studio.

- Umí aktualizovat senzory a další zařízení JETI model
- Neumí se připojit k zařízením, která nepodporují EX Bus (MGPS).
- Přijímače sice umí EX Bus, avšak nelze je konfigurovat pomocí PC.
- Pro vyčítání dat z MGPS slouží utilita GetGPS1 na našich stránkách: http://www.jetimodel.com/cs/katalog/Dup ... t/MGPS-EX/
- Vyčítání dat z MGPS bude zanedlouho i součástí JETI Studia. Nyní tam však ještě není.
- JETIBOX profi připojujte k PC pomocí kabelu USB mini (ne přes USB adaptér). JETIBOX by se měl zobrazit v okně JETI Studia - je však potřeba předem zvolit port COM, na kterém je JETIBOX, a chvíli počkat.

dekuji Jeti za rychlou odpoved a postrceni.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 26.09.2017 13:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2008
Příspěvky: 374
Bydliště: Kladno
Ahoj,
mam dotaz. U přijímače Rex 10 jsou dva konektory na baterie,jsou to zvláštní vstupy nebo jen rozešité jedno napájení na dva konektory? Něco jako Y kabel.
Díky, :)

_________________
http://radekv77.rajce.idnes.cz/
http://lmk-kladno.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 26.09.2017 19:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.11.2008
Příspěvky: 254
Bydliště: Kralupy
y kabel...

_________________
Jantar 3,5m,Biglift 2,8m 58ccm,ASW28 4m,Staudacher O.S.-20ccm, Solius MPX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 03.10.2017 6:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1082
Bydliště: Doma
Nevite nahodou jestli jsou rozdily a jake u ds16 z pocatku vyroby a dnesni? Jestli tam byl nejaky upgrade uvnitr, zmeny a tak. Myslim ze menili baterku za vyssi kapacitu ale nejsem si jist.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.10.2017 4:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.6.2009
Příspěvky: 130
Bydliště: Berouna
Na Esprit model na RCGroups uveřejnil ceny za přijímače se stabilizací assist.

Jeti Duplex EX R12 REX Assist EPC 2.4GHz Receiver w/Telemetry, Stabilization - $195.00
Jeti Duplex EX R10 REX Assist 2.4GHz Receiver w/Telemetry, Stabilization - $175.00
Jeti Duplex EX R7 REX Assist 2.4GHz Receiver w/Telemetry, Stabilization - $145.00

Due end of the October. The FCC certification already in the process.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.10.2017 6:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4669
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Normalni R7 maj za $80 takze cena je cca 2x ceny bezneho prijimace takze odhaduju R7 assist v CZ kolem 3.3-3.5 tisice takze cca 1500 za stabilizaci. Tak uvidime jak daleko budu s odhadem

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.10.2017 7:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.1.2008
Příspěvky: 2274
Bydliště: Ban.Bystrica
Aj tu je to

https://www.topmodel.fr/en/product-deta ... -12-assist


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.10.2017 15:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2008
Příspěvky: 374
Bydliště: Kladno
Jde nastavit hlasitost reproduktoru na potenciometr ? Případně jak?
Díky, :)

_________________
http://radekv77.rajce.idnes.cz/
http://lmk-kladno.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 143, 144, 145, 146, 147  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: adam85 a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz