Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 17:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.6.2009
Příspěvky: 130
Bydliště: Berouna
Genagen píše:
uz dva roky nebo jak dlouho na ne cekam :-) Tak snad budou do pristi sezony, kdyz uz se testujou :-)

Na RCGroup píše Eaprit model že už překládají manuály. A uvádějí dostupnost v půlce září. Tak že se možná dočkáme ještě letos.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 21:32 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5449
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Fakt už to bude!

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 13:05 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7907
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
radekV77 píše:
Ahoj,
nevite,jak nastavit stopky,aby časovali dřív,než od půlky plynu ?
Díky:-) :-)


V nastavení spínačů si najít knipl plynu a na něm ji nastavit polohu, v jaké poloze plynu má spínat. Doporučuji velmi malou hysterezi.

radekV77 píše:
Ahoj,
ještě bych se zeptal. Montoval jste někdo přepínače do pák ?
Jak to jde ?
Díky,
Radek

Snadno.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 19:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2008
Příspěvky: 374
Bydliště: Kladno
díky,
přepínače už jsem namontoval a dnes vyzkoušel v prvním modelu.
Je to radost. :) :)


Přílohy:
20170824_193752.jpg
20170824_193752.jpg [ 102.27 KiB | Zobrazeno 912 krát ]

_________________
http://radekv77.rajce.idnes.cz/
http://lmk-kladno.rajce.idnes.cz/
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 23:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
HonzaS píše:
Fakt už to bude!
Uz aby to fakt bylo !


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 25.08.2017 7:28 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4674
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
radekV77 píše:
přepínače už jsem namontoval a dnes vyzkoušel v prvním modelu.
Je to radost. :) :)


Jo, nejvetsi vyhoda toho kdyz clovek neridi palcema je to ze tam muze mit prepinace misto mucidla :-D

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.08.2017 18:01 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7907
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
radekV77 píše:
díky,
přepínače už jsem namontoval a dnes vyzkoušel v prvním modelu.
Je to radost. :) :)

Je to tak. Nedovedu si pořádně už představit, že bych přepínal jinde.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.08.2017 19:50 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5449
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Ještě že má DS 24 tlačítka a přepínače na spodku. Jsem vám co nelítáte palcema ty přepínače a tlačítka navíc vždycky záviděl.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 17:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2010
Příspěvky: 245
Bydliště: Bratislava
Páni potrebujem poradiť na DS16.
Nejakým spôsobom som priradil ku krížovým ovládačom iné čísla napr.P1 sa zobrazuje ako P2 a pod. a teraz mi nesedia krížové trimi .Je spôsob ako sa resetuje radio do východiskových nastavení niečo ako tvrdý reset ? Nič som nenašiel ako by som to zmenil ,v nastavení kniplů/spínačů to nejde .V Systéme zobrazenia vstupov a výstupov to ukazuje správne. Tak babo raď neviem si stým rady.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 19:24 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7907
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
A děje se to i u zcela nově založeného modelu?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 19:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2010
Příspěvky: 245
Bydliště: Bratislava
Ono je to zmenené nastavenie pre všetky modely tak to priradí aj k novému.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 23:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
HonzaS píše:
Fakt už to bude!
Tak Rex Assist stale nic :-(


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 19.09.2017 12:50 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5449
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Ptal jsem se v Jeti, návody na assisty prý jdou do tisku a ladí se pár posledních detailů, než se to pustí do seriové výroby. Reálná je prý půlka října.

Jo a DS 24 už je v prodeji, juhů. 8)

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 17:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1688
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
HonzaS píše:
Ptal jsem se v Jeti, návody na assisty prý jdou do tisku a ladí se pár posledních detailů, než se to pustí do seriové výroby. Reálná je prý půlka října.

Hmmm nerikal tu nekdo loni touhle dobou, ze assisty budou na tuhle sezonu? 8)

No snad se podari ta pristi. Cekam na ne jak na smilovani :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1082
Bydliště: Doma
zkusim to nejdriv sem, nez zalozim nove tema. Potrebuji nakopnout s Jeti Studio a sensory a jetibox profi. Kdyz pripojim pres USBa adapter treba prijimac nebo MUI ci MGPS sensor, v pohode se mi pres COM3 nacte a v polozce nastroje-aktualizace zarizeni jej vidim muzu aktualizovat firmware. Ale zaboha se mi nenacte v seznamu zarizeni abych vytahl zaznamy telemetrie. Tez nejsem schopen vubec pripojit jetibox profi - zkousim pres obyc USB kabel, pres USBa adapter a vstup pro sensory na jetiboxu ale prd. Pouzivate nekdo Jeti Studio na zkoumani dat ze sensoru? uspesne ci neuspesne? Tez by me zajimalo, jelikoz planuji casem prechod na DS16/24 jestli budu moc pripojit vysilacku k pocitaci abych do jeti studia vytahl zaznamy nebo taky muzu ocekavat problemy. To by me celkem nakrklo. zkouseli jste nekdo?
mam PC s win10 x64 nebo Mac. oboje problem - na windows mi to nacte port, najde zarizeni pro aktualizaci, muzu jej aktualizovat (COM3). ale v nelze je nacist v seznamu zarizeni. na Macu mi to ukaze adapter a naskoci port, ale tam pro jistotu nevidi zarizeni ani v seznamu pro aktualizaci.
jetibox profi pro jistotu nepripojim vubec, ani jednim typem kabelu k ani jednomu notebooku. Driv sem to delal, ale je to uz nejaky cas a jeste ne do Jeti Studia ale do starsiho Flight monitoru (na windows7).

dik za tipy nebo rady jak to rozjet.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2200 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: gunter a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz