px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2362 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 03.11.2018 1:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 6798
Bydliště: Moravský kras
Neboj, těch 7 kanálů je myšleno to, co leze z přijímače. Další "interní" kanály na řízení stabilizace tam samozřejmě jsou.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 03.11.2018 10:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 112
[quote="JirkaA"]Neboj, těch 7 kanálů je myšleno to, co leze z přijímače. Další "interní" kanály na řízení stabilizace tam samozřejmě jsou.

Ahoj a moc děkuji, to mě spadnul kámen ze srdce :-) Jenom bych se chtěl zeptat, jestli nevíš, jak je to u tohoto přijímače se záchranným módem. Jestli to Assist přijímače umí nebo ne.

Děkuji a hezký víkend!

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Easy Glider 4, Kingfisher, Jeti DC-16


Naposledy upravil Petronel dne sob 03.11.2018 14:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 03.11.2018 11:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 6798
Bydliště: Moravský kras
Nejsem u PC, tak nedám odkaz, ale koukni na jetimodel.cz, najdeš ke stažení manuál od Assist RXů kde jsou všechny režimy popsány. Něco takového to umí, ale necítil jsem potřebu to zkoušet.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 03.11.2018 12:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 112
JirkaA píše:
Nejsem u PC, tak nedám odkaz, ale koukni na jetimodel.cz, najdeš ke stažení manuál od Assist RXů kde jsou všechny režimy popsány. Něco takového to umí, ale necítil jsem potřebu to zkoušet.
h

Ahoj, manuál jsem četl, ale popravdě řečeno nejsem z něj, resp. ze záchrany, extra moudrý. Proto prosím ty, kteří jej mají, o radu.

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Easy Glider 4, Kingfisher, Jeti DC-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 04.11.2018 19:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 869
Bydliště: Dobruška
Když se v zimním období lítá míň, je dobré nechat baterku nabitou, nebo jenom na 60%?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.11.2018 10:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 251
Bydliště: Tišnov
Umí DS/DS16 i maximální hodnotu čidla na hlavní obrazovce (třeba otáček viz foto) nebo je to jenom na DS/DC24 ?


Přílohy:
InkedIMG_7058_LI.jpg
InkedIMG_7058_LI.jpg [ 51.61 KiB | Zobrazeno 836 krát ]
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.11.2018 11:04 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8538
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 292
Blog: Zobrazit blog (3)
Umí. Mimochodem velmi důstojné otáčky. V čem to je??

edit: sorry, překouknul jsem nulu a myslel, že je to 37.000.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.11.2018 11:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 251
Bydliště: Tišnov
viděl jsem to tady:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Tome, když to umí, nakopni mě, kde to mám nastavit


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.11.2018 12:40 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8538
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 292
Blog: Zobrazit blog (3)
Nemám teď rádio před sebou, ale domnívám se, že je to vlastnost zobrazovaného údaje, když se dá "Zvětšené" zobrazení.

A taky možná bude potřeba udělat upgrade fw.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.11.2018 15:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 326
Bydliště: Jedlová u Poličky
Přesně jak píše Tomáš, pokud máš nastavené “zvětšené” okno zobrazení. Tak všechny senzory unakuzí min/max hodnoty


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.11.2018 18:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 6695
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Vážení, nevíte prosím někdo, jestli Jeti vysílací moduly TF, (TG, TM) moduly posílaj "do EX-busu" nějakej výrobcem stanovenej maximální počet kanálů, třeba 20 a nebo jen počet odpovídající rádiu do kterýho je modul zamontovanej? Zkoumám tady REXe s připojeným Spiritem po EX-busu a je mi divný, že některý kanály jsou na vyšším čísle, než má vysílač kanálů.
Nebo to je rovnou na telefonát na podporu? :)
Díky.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 12.11.2018 18:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 251
Bydliště: Tišnov
Majky007s píše:
Přesně jak píše Tomáš, pokud máš nastavené “zvětšené” okno zobrazení. Tak všechny senzory unakuzí min/max hodnoty

Je to tam, díky


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.11.2018 23:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 112
Ahoj Jeťáci,

rád bych se Vás zeptal na možnost (jestli vůbec existuje), nastavit si na otočné potenciometry nebo boční slidery zesílení/zeslabení zisku potlačení výškovky vůči klapkám. Mám nastavený mix klapky - výškovka na přepínači a při sepnutí přepínače a vysunutí klapek se potlačí výškovka. Rád bych ale měl možnost zisk (procenta) potlačení výškovky ještě korigoval za letu samostatně.

Děkuji Vám za odpověď.

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Easy Glider 4, Kingfisher, Jeti DC-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.12.2018 10:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 112
Petronel píše:
Ahoj Jeťáci,

rád bych se Vás zeptal na možnost (jestli vůbec existuje), nastavit si na otočné potenciometry nebo boční slidery zesílení/zeslabení zisku potlačení výškovky vůči klapkám. Mám nastavený mix klapky - výškovka na přepínači a při sepnutí přepínače a vysunutí klapek se potlačí výškovka. Rád bych ale měl možnost zisk (procenta) potlačení výškovky ještě korigoval za letu samostatně.

Děkuji Vám za odpověď.


Ahoj pánové,

opravdu mě nikdo neporadíte, prosím? Nebo alespoň tip, jak by to mohlo jít?

Předem děkuji

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Easy Glider 4, Kingfisher, Jeti DC-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.12.2018 11:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1059
Bydliště: Brno
Petronel píše:

Ahoj pánové,

opravdu mě nikdo neporadíte, prosím? Nebo alespoň tip, jak by to mohlo jít?

Předem děkuji


Nechci být pesimista, ale kdysi jsem něco podobného řešil, a u JETI jsem nepřišel na to, jak to vyřešit (proměnnou vlivnost mixu na základě potenciometru používám u větroně u soupravy s OpenTX, tam to problém nebyl).

Možná by to šlo s využitím režimu ButterFly a režimu ladění, který umožní měnit parametry na základě změny ovladače.

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2362 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 154, 155, 156, 157, 158  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: dagx, juraj.jurej a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz