Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T12FG 2,4GHz
PříspěvekNapsal: úte 16.06.2015 22:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 6615
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Tak aspoň něco pozitivního...
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T12FG 2,4GHz
PříspěvekNapsal: stř 30.12.2015 9:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2010
Příspěvky: 180
Bydliště: Vysočina ČR
Obrázky: 2
Nemáte někdo prosím u sebe uložený instalační balíček firmwaru s volbou CZ jazyka? Kamarád modelář (starší pán) mě požádal o instalaci firmwaru s češtinou. Ve vysílači má teď v.3 (ang., japan,?), ale za každou cenu chce CZ. Nechci, aby se tu rozjela nesmyslná polemika o tom, jestli CZ do vysílače ano nebo ne. Staré odkazy na download firmwaru z robbe jsou nefunkční a na současných stránkách jsem to nenašel. Také by mě zajímala informace, zda to půjde flashnout, pokud má firmware s CZ nižší číslo než jeho současná verze ve vysílači nainstalovaná (tedy jestli by šel downgrade).
Dopředu děkuji za za případnou smysluplnou pomoc a informace.

_________________
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T12FG 2,4GHz
PříspěvekNapsal: stř 30.12.2015 9:51 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10366
Bydliště: Břeclav
Mělo by to jít všemi směry. Ale při downgrade může přijít o programy modelů. Nicméně k downgrade není žádný důvod.

http://zd.wwwcity.cz/Update.zip


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T12FG 2,4GHz
PříspěvekNapsal: pon 05.12.2016 18:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.6.2014
Příspěvky: 111
zdzd píše:
Řekl bych, že z T12FG budeš mít radost jako malý kluk i bez čekání...


Zdravím,prosím o radu. Mám vysílač Futaba 12FG a potřeboval bych poradit s naprogramováním mixů pro čtyř servové křídlo větroně. Byl jsem zvyklý ovládat (u vysílače Futaba 8FG) vztlakové klapky ovládat vypínačem SB. První poloha malé klapky (termika),druhá poloha větší,pro let po okruhu před přistáním. A v konečné fázi před přistáním Butterfly ovládané kniplem J2. U tohoto vysílače mi nejde provést. V menu Funkce mám pro ovládání vztlakových klapek knipl J2.
Jak nastavit,aby spínačem SB ovládal jen vztlaky,a kniplem J2 ovládal Butterfly?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 334 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz