Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 320 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s vysílačem Spektrum DX7
PříspěvekNapsal: stř 24.12.2014 8:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.11.2012
Příspěvky: 73
Bydliště: Klatovy
Díky za odpověď, pojistka je pryč. Příčina odhalena a já bych si nejradši nafackoval. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: stř 21.01.2015 18:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2009
Příspěvky: 94
Bydliště: Zbýšov
Obrázky: 4
Měl bych dotaz na znalé.Jak přepnu softarově MODE?Musí se to nějak potvrdit?Pokaždé,když to změním a pak znovu zapnu vysílač,je to na tom předchozím mode.

_________________
Protos 500 se Spiritem


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: stř 21.01.2015 19:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2010
Příspěvky: 684
Bydliště: Praha 10
Bohužel na staré DX7 mod přepínat nelze.

_________________
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: stř 21.01.2015 21:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2009
Příspěvky: 94
Bydliště: Zbýšov
Obrázky: 4
Já ho na té mojí přepnu,je to DSMX,ale nechce se mi to uložit do paměti.Mám jen anglickoněmecký návod a z něho to nějak nemůžu "vygómat" :)

_________________
Protos 500 se Spiritem


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: stř 21.01.2015 22:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2009
Příspěvky: 94
Bydliště: Zbýšov
Obrázky: 4
Tak už si na tuto otázku můžu odpovědět sám. :) Po přepnutí mode je ještě třeba zkalibrovat ovladače v příslušném menu.Přesto díky za o.

_________________
Protos 500 se Spiritem


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2015 8:35 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
Po delší době musím pro radu, bo mě přepadl nápad zabudovat do vysílačky mžikový spínač, kvůli aktivaci záchrany u FBL Spirit. Tedy spínač paralelně zapojený k existujícímu přepínači Gear, tak je to popsáno zde.

Prosím, poradili by jste mi jaký spínač mám vybrat? Koukal jsem na stránky GME a naprosto se nevyznám v tom který zvolit :cry: :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2015 10:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
Mno, tak vyhrál http://www.gme.cz/p-pb11-red-p630-053 za strašných 10 Kč


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2015 11:18 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Že bych taky jako ty? Asi si dneska stavím v gme. :D

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2015 13:34 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
Jj stav se tam. Mám ho už v kapse, bude to ono. O víkendu zkusím nabastlit do Tx...

Edit: tak jsem večer ten spínač přistehoval, funguje bezvadně. Když už jsem to měl rozdělané tak jsem ještě dal dopředu bílou LEDku, indikující zapnutí Tx :mrgreen:


Přílohy:
IMG_3968-s.jpg
IMG_3968-s.jpg [ 124.83 KiB | Zobrazeno 775 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Spektrum DX7 (edice 2015)
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 9:56 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.7.2012
Příspěvky: 45
Bydliště: BK JM CZ
Tak nám Spektrum pokračuje v obnově parku.
Máte ji už někdo, jaké jsou Vaše první zkušenosti?

Spektrum DX7

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum DX7 (edice 2015)
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 10:51 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 19.8.2010
Příspěvky: 20
Bydliště: Brno
tady se o tom zmiňuje :
http://www.rc-foto.cz/inpage/nova-rc-so ... ktrum-dx7/

_________________
Turnigy 9X, Dx6, Bixler v. 1.1, Toro 900,
Tetra, Dynamic-S, ......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 11:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2010
Příspěvky: 695
Bydliště: Praha 4 - Budějovická
Obrázky: 2
Zajímavé, že bylo vlákno o nové vysílačce sloučeno s vláknem o té staré. Možná bych sem šoupnul i to o DX7s...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 11:26 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.7.2012
Příspěvky: 45
Bydliště: BK JM CZ
...nechápu to, někdy nové téma přece není na škodu. :?

ale k věci, 8500 Kč za sedmikanál, mně teda přijde trochu moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač DX7
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 11:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2004
Příspěvky: 3546
Bydliště: kousek od Hradec Králové
Super, tak už jsou v jednom vláknu pomíchané dohromady tři zcela různé vysílače Spektrum - staré DX7 DSM2, novější DX7s DSMX a nejnovější černá DX7 DSMX.

Nezávidím tomu kdo bude potřebovat s tímhle vysílačem pomoci a bude muset u každého příspěvku na víc jak 20 stránkách složitě zkoumat jestli se to týká toho jeho modelu nebo ne ;-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.04.2015 9:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.4.2015
Příspěvky: 1
Ahoj, omlouvám se za hloupý dotaz....jsem začátečník, koupil jsem DX7. Budu létat Easyglidrem, potřebuji ale poradit s nastavením radia, kolega modelář, radil, že klapky mám zapojit tak, že jedna je do přijímače jak má být, druhá do auxu a na radiu nastavit mix.......nemám návod na radio, ostatní jsem nějak dohledal, jen tohle za boha nemohu najít, kde se nastavuje:(((

díky moc za help


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 320 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz