Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 666 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 10.03.2019 20:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 183
Není lepší tam rovnou vrazit tu lionku 3400Ah s rc studia?Mě stejně přijde i ta kapacita 3400 málo,nemám ale osobní zkušenost jak dlouho to s ní vydrží,počítám cca 4-5h když se člověk moc nehrabe v menu


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 10.03.2019 21:26 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5655
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
X10 maji lion, bezne 2600mAh ale my si delame vlastni 3400mAh ktere maji vsechna nase radia.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 10.03.2019 21:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1143
Bydliště: Vysočina
RCStudio píše:
....ale my si delame vlastni 3400mAh ktere maji vsechna nase radia.
Mám ji taky a nechápu jak se to někomu může zdát málo :) .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: ned 10.03.2019 21:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1143
Bydliště: Vysočina
juraj.jurej píše:
... takže žiadny feak..../
Tak už i gudžarátština... :) (promiň)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 11.03.2019 3:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2026
Bydliště: Nitra Slovensko
RCStudio píše:
X10 maji lion, bezne 2600mAh ale my si delame vlastni 3400mAh ktere maji vsechna nase radia.


Tú by som bral. Už som na ňu pozeral.
https://rcstudio.cz/cs/kategorie/494-ba ... ah74v.html

Netreba ju nijak externe nabíjať? (balancovať) Stači iba zapojiť ten konektor? K čomu slúžia potom tie ostatné káble? Tá origo FrSky má iba jeden konektor. Len neviem či je vhodná aj do môjho Horusu, alebo to je iná verzia.

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 11.03.2019 7:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 183
No tak určitě tam jít musí,ten horus je stejný,jen co se týče nabíjení nevím,tím že ta 3400Ah má tři větve,počítám že máš externí nabíjecí krabičku,u těch novějších je navíc teplotní čidlo a nevím zda na aku či desce pro případnou výměnu
Mě sedí nabíjet aku mimo rádio a navíc mít možnost jí rychle vyměnit(Q7S),což u toho horusu není moc konfortní,kolikrát člověk zapomene dobít tak stačí sáhnout po náhradní lipolce a do pár sekund letí
Stále odolávám koupí x10s futabám či jeti vysílačům kdy si říkám že pro mé potřeby je ta malá lehká a kompaktní Q7S naprosto dostačující
Měl jsem v ruce futabu 16sz krásný kus rádia po všech stránkách,ale že za mých 20tis nebudu mít hlasový výstup v češtině když v rádiu za pár tisíc ano,jsem jej nekoupil.Jistě,jde o zvyk ale o některé nerad přicházím,to jen taková glosa na okraj :D
Uvidíme jak se to změní příchodem DS12


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 11.03.2019 8:15 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5655
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Baterie je udelana tak, ze konektor s oznacenim pro radia je upraven pro X10 a jeji nabijeci okruh.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 11.03.2019 9:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 183
Chápu po tedy tak že když má člověk horus 10/10s s interní nebo externí nabíječkou,vezme tu 3400ah jen zapojí kablíkem jen rádia a nabíjí?
To teplotní čidlo je součástí aku nebo je jen u vysílačů které mají interní nabíječ a je na desce?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 11.03.2019 9:55 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5655
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ano baterie ma jiz zapojeny termoresistor aby fungoval pro vsechny X10/X10S, proto je to konektor jen "pro radia" protoze nefunguje jako balancni konektor.
Baterii jsme rozsirili o dalsi vystup kde si clovek muze napajet vlastni silovy konrektor a o jeden plnohodnotny balancak aby mohl i balancovat kdyby bylo potreba.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 11.03.2019 10:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2026
Bydliště: Nitra Slovensko
Tak ju časom u vás objednám. Pýtal som sa preto, lebo by som nerád zasahoval do rádia pokiaľ je v záruke.

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pon 11.03.2019 11:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2017
Příspěvky: 39
RCStudio píše:
Bohuzel nam darek kazi fakt neschopnost zobrazovat ceske znaky, coz intenzivne resim s FrSky.



Zdravím, jaká je aktuální situace s FW 1.3.0.1 a 1.3.0.1L?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: stř 13.03.2019 9:18 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5655
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Vypada to na otazku jednoho tydne, testuji finalku...

Nasi zakaznici dostanou email s balickem kde bude vse potrebne.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 15.03.2019 10:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 159
Bydliště: SR
Zdravím, má už niekto nainštalované tie nové aktualizácie FRSKY OS. na Horus 10 a12?
Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: pát 15.03.2019 10:35 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5655
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ja... :lol:

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X10 Horus
PříspěvekNapsal: sob 16.03.2019 11:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 202
Bydliště: Dolní Kounice
Ahoj, pár dotazů
Na Hitec má Pelikán bezva pult, kde se rádio jen nacvakne a parádně drží. Žádné šroubování, žádný suchý zip. Není na Horuse X10 něco podobného?

Poťáky S1 a S2 sem se snažil několikrát překalibrovat, ale vždy mám poměrně velkou hluchou část na koncích/ v krajních polohách. Dá se s tím něco dělat?

Učitel/serial = sbus v šachtě?

--------------
Jinak škoda, že po tolika verzích OpenTx, je najednou volba modelu zcela jinde.
Na taranisu si krásně dávám zálohovat modely na SD, jednoduchým stiskem, ale na X10 ... :(
V jiných rádiích s OpenTx je i krásně číslované menu, tady čísla zmizely.
U éčka mám ovládání hlasu na poťák, a ten se aktivuje před spuštěním rádia, a tak se hlas reguluje od začátku. Tady až po kompletním startu rádia, trošku nezvyk.
Podsvětlení su zvyklé mít taky na přepínači, ale tady by klidně bylo zajímavé na poťák plynulá regulace.
Popisky přepínačů jsou jen nahoře, ty přední E F G H popsané nejsou - škoda. Stejně tak tech pár čárek na pákách, ale to už tu bylo mockrát.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 666 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz